Поискаха доживотен затвор за Джок Полфрийман

Според прокуратурата има достатъчно доказателства за вината на австралиеца
Обновена: 19 яну 2011 11:13 | 19 яну 2011 11:13, Красимир Ангелов
101
Поискаха доживотен затвор за  Джок Полфрийман
Снимка: Булфото

Софийската апелативна прокуратура поиска доживотен затвор за австралиеца Джок Полфрийман, който е подсъдим за убийството на студента Андрей Монов.

Прокурорът по делото бе категоричен, че има достатъчно доказателства, че чужденецът е извършил убийството на Монов.

Рано тази сутрин пред Софийския апелативен съд започнаха пледоариите на страните по процеса.

Още по темата

Джок Полфрийман е подсъдим за убийството на Монов  в края на 2007 г. на столичния площад "Света Неделя".

Тогава тежко бе ранен и приятел на Монов – Антоан Захариев.

През декември 2009 година Софийският градски съд осъди австралиеца на 20 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
31
 
! Отговори
bncypT преди 13 години
Плюс от мен ПЪНКС.... и аз не мога да разбера как може да говорят лошо и да обясняват че Андрей бил еди-си-какъв си. Той вече не е сред нас а истинския хулиган-убиец е жив. Ама такава ни е държавата само знаем да хейтим по някой който не може да се защити и да лижем за*ниците на чужденците.
95
1
 
32
 
! Отговори
Пънкс преди 13 години
Хора, Вие сте ***! като чета коментари ми става болно, че сравнявате едно болно *** с герой!!!Който познаваше джок щеше да знае, че е един гаден хипар, който не може да си затваря устата, а онея ми припадат, понеже е австралиец, УАУ...Бил Монов хулиган, бил онакъв, а оня *** го заколва с ГЪРБЪТ!И аз не харесвам сегашните скинчета, ама не съм ревал, че са ме напердашили като кучица, много жалка гледка сте вие "пребитите" с шамарчета!!! давайте минуси сега, страхливци!
94
1
 
35
 
! Отговори
От филма на АВС преди 13 години
Един от най-интересните части е: МВР казва, че кадрите от cctv-то мистериозно са са изтрили от хард диска и не могат да се използват, за да се провери версията на Джок Полфрийман.
93
3
 
32
 
! Отговори
haha преди 13 години
lumpeniziran i strada6t ot paranoq avstraliec ubiva balgarin poneje kazal n6to lo6o za nqkoi 4ernica .... e kvo zna4i turcite kat govorqt vseki den protiv nas trq gi kolim li ? trq se izkolim vsi4ki taka li ? vie opradvdate ubiistvoto na 4ovek samo za6toto e izrekul obida ... ! vie ne ste dobre .... prodajnici smotani zabravili ste koi ste
92
4
 
31
 
! Отговори
DP PPP преди 13 години
NAI VEROQTNO SI POPADNAL NA NQKVI 15 GODI6NI DECA ... 6TOTO AKO TI BQHA SKO4ILI 15 ISTINSKI SKINARI PO 90/100 KILA( PO PRINCIP 2MA 3MA TI STIGAT ) 6TQHA DA TE NAPRAQT NA MARMALAD .... PUK TI KVO BIL SI GI GONIL AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA AI SIKTIR BE NINJA .... Q MAR6 V BARAKATA OT KA6ONI PRI 4ELQDTA TI DETO SKINARITE OT RABOTA I DANACI GI HRANQT TVOITE *** MANGAU UVAJAVAI TOZI KOITO TI DAVA HLQB I POMO6TI ZA6TOTO POSLE NIT ZA TEBE NIT ZA TIQ GORE 6TE IMA
91
1
 
34
 
! Отговори
риооо преди 13 години
Австралиецът е СВОБОДЕН човек, а това нискочелите робски маймуни в България никога не могат да разберат.достатъчно е да се каже,че убитият е от агитката на Левски Запад и повече не е нужно! Четете пост 88 ! Не е лошо и съдиите да го прочетат.
90
5
 
45
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Евала за минусите които ми слагате на по-долните постове! Неодобрявате, че неодобрявам скинхедс и футболни хулигани?! Просто сте СТРАХЛИВЦИ!!! Ако не сте по-малко от 10 човека не скачате да претрепете някой случаен на разходка с гаджето му нали?? Може и да сте от тези дето преди 4 години на Орлов Мост ми скочихте 15 човека и ми смъкнахте якето и се гонихме по спирката 10 минути и нокаутирах поне 4-5 от вашите? И тогава ви го казах! 1 по 1 ще ви мачкам а не наведнъж! Припомнете си го на беседката
89
7
 
38
 
! Отговори
До 90 преди 13 години
Абе *** този на снимката е убил човек и е ранил друг - кой тук е хулигана? Как въобще може да го защитаваш? Едно е да удариш един шамар на някого, съвсем друго е да го намушкаш! Мисли малко преди да пишеш глупости!
88
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Жалко за момчето - постъпило е много правилно. А оня хулиган Монов и останалата пасмина с него си го е получил заслуженото. Съжалявам, че разсъждавате така. Прав е човека, който пише, че футболните запалянковци и скинхедите не са хора. Още веднъж - жалко за момчето.
87
0
 
39
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 13 години
По същата логика плъха от Перник, дето наръга в гръб с КАСАПСКИ нож двама младежи и ги изпрати на оня свят, също е свободен? Да, то си е така всъщност, глупости говоря - преди месец четох, че го пускали от пандиза заради заболяване. А съм чувал за хора, който лежат заради убито куче, което при това ги е нападнало... Чудно ми е как Полфрийман още не се е разболял, ама нали не е нашенец. То само нашите убийци са едни такива нефелни... кой кръвно, кой язва, кой склероза, кой пък дори рак го мори...
86
7
 
46
 
! Отговори
Свободен човек? преди 13 години
Този Полфрийман е от породата на оная бабичка, дето с голи ръце се изправи срещу нападателя в Америка и дада старта на мъжете от тълпата да се обезвреди откачалника. Той е също от породата на пътниците в оня самолет, на 11 септември, които обезвредиха камикадзето терорист и после всички заедно с пилотите взеха решение да разбият самолета извъннаселено място, за да няма други жертви. Ама ние тая порода не можем да я разберем.Щото много лесно нашата тълпа става глутница хиени.
85
8
 
41
 
! Отговори
Хуан Минглу преди 13 години
Не искам да коментирам случилото се, което на практика си е чисто умишлено убийство, но знам едно - австралийското *** ще последва примера на *** Майкъл Шийлдс - нашите дупедавци ще го пуснат след година-две да си ходи, а у дома ще го посрещнат като "мъченик", неправомерно осъден от българските съдебни власти. И за разлика от нашите медсестри от Либия, които си останаха осъдени престъпници на свобода, тоя ще го реабилитират напълно, още повече, че бяха намесени и *** (които защитил)...
84
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Pravilno. Ina4e po va6ta logika daite da trugnem po stadionite s edin kala6nik i da izbiem vsi4ki deto se dvijat po grupi samo 6tot sa pove4e ot nas. Az kato vidq powe4e hora, naduhani, piqni...prosto se maham po nai burziq na4in...nqma da trygna da im se pre4kam... DO JIVOTNA PRISUDA!!!
83
7
 
40
 
! Отговори
зшщ преди 13 години
Ако българин убие някого в Австралия,независимо от фактите,ще го разцепят,и всякакви изказвания,че е демакратична и правова държава се отнасят за техните си хора-за това в случая на австралиеца мястото му е при *** в BG пандиза!
82
6
 
38
 
! Отговори
bncypT преди 13 години
Който го е страх от мечки не ходи в гората... като видиш "хулигани" просто се чупиш. Като са били 10 на 1 защо убиеца не повдигне обвинение срещу "нападателите му". Пълни измишльотини! КАК не ви е срам да говорите такива глупости за човек който не е между живите вече. Няма и значение народността на убиеца. Отнемеш ли човешки живот независимо от планетата, континента, държавата, града, квартала - под ножа!
81
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво на пост 80 ! тъй е тя.
80
7
 
37
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Не ми пука естествено за "това младо момче"!!! Да не е скачал на бой с 10 човека на един. Това е САМОЗАЩИТА!!! Явно не са ти скачали скинари или хулигани докато си с жена си на разходка по няколко човека да ви ритат в главите без причина?!?!!
79
4
 
42
 
! Отговори
PPP преди 13 години
А пропо, тия скинари и футболни запалянковци (хулигани), нямат ли си гаджета и приятелки да правят секс и да си изкарват енергията там, ами скачат на бой 10 човека на един??? Голямо мъжество е това!!! Да изведеш приятелката си в парка на разходка и да ви изпочупят главите с кубинките 10 човека за кеф... Лошото е, че това го имат вече за спорт и адреналин. Да ги изпратят тези в Австралия да набият някой на улицата да видят какво ще им се случи! Или да влязат в чужда къща! Ще ги разстрелят!!!
78
0
 
42
 
! Отговори
Луцифер преди 13 години
"КОЙТО ПЛАЩА НЕ ЛЕЖИ" Евангелие от свети Борис Велчев
77
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
На 78 пост "не му пука за убитото младо момче" !!! да си спестим коментарите с деградати, пияници и психо луди.