Белезници за мъж, склонявал непълнолетни към секс

58-годишният набирал своите жертви в сайтове за запознанства
23 яну 2011 12:36,
120
Белезници за мъж, склонявал непълнолетни към секс
Арестуваният мъж. Снимка: МВР

ГДБОП задържа 58-годишен столичанин, склонявал непълнолетни към сексуални услуги, съобщиха от МВР.

Р.И. бил арестуван докато провеждал пореден опит да установи в скайп контакт с непълнолетно момиче.

Мъжът набирал своите жертви в сайтове за запознанства. По първоначални данни, той успял да установи контакт с над 300 момичета.

Срещу „"спонсорство" той ги примамвал в крайпътни хотели и ги склонявал към секс.

На Р.И. е повдигнато обвинение за извършено престъпление, за което максималното предвидено наказание е затвор до 8 години и глоба от 15 000 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПО ТВ то като даваха репортажа дадаха и сайта от който го набараха тоз, а сайта е доста известен с мотото "намери се-кс още тази вечер" в Този сайт 80% от момичетата регистрирани там предлагат се-кс срещу заплащане.Останалите 20% са неактивни профили регистрирали се само от интерес и такива който влизат само да се бъзикат.Този който са хванали го е знае това както и всички други регистрирани мъже в този сайт.Така че в случая в този сайт жените предлагащи секс срещу заплащане са престъпниците.
75
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ако ученичка ме склони към секс ще я съдят ли?:))))))
74
1
 
3
 
! Отговори
До № 21 преди 13 години
Ми то сега ти е времето,щото като станеш на 45 г. ти ще започнеш да "склоняваш към секс" ама трудно ще склониш някого :)))
73
6
 
1
 
! Отговори
ШПЕКОВ САЛАМ 3,24ЛВ преди 13 години
И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕ, И САМО ЛЕВСКИ ОЛЕЕЕЕ
72
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ami te malkite pikli katse saplicat po saitovete prestaviatsi cesa pop folk pevcici naduvatsi ustnite ise nakizvatse i ko ocakvat boket sas 6ukolatli
71
5
 
7
 
! Отговори
21 г преди 13 години
е аз загубих девственоста си на 14 год, оттогава несъм спирала
70
2
 
12
 
! Отговори
До 54 преди 13 години
До сега не знаех,че Бойко е виновен и затова, че имало педофили! Номер 54 , може би Борисов има общо и със атентатите на 11 септември в Ню Йорк! По силата на логиката направо си е виновен! Я по добре си дръжте децата и не ги пускайте по чалготеки. 12-13 годишни момичета се обличат като ***, родителите си бъркат в носа и после какво стана?? Това е въпрос на цялото общество , не на правителството само, децата са абсолютно безидейни , бездушни и за това сме виновни всички ние!!!
69
4
 
8
 
! Отговори
комунист форумец преди 13 години
до вот хей *** нещастна ако женати се *** с всеки а тебе те марзи и неработиш а само чатиш това не значи че бойко ти е виновен
68
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всичко е така,само дето това изглежда малко напудрено от една слагаческа телевизия.Нищо изненадващо всеки знае,че това се случва,а къде къде по-тежки проблеми има за разследване от така наречената "разследваща журналистика".
67
1
 
9
 
! Отговори
До № 54 ВОТ преди 13 години
Ставате смешни вие от БЙЕ СИ ПЙЕТО ,Бойко ви е виновен за всичко. Не смятам ,че е нормално това което е правил този господин,особенно ако е знаел ,че момичетата няма 18 г.Но може и да не е знаел,че са под 18 г.,а и няма насилие.Не го оправдавам този,но на фона на контрабанда,укриване на огромни данъци,финасови измами,корупция, и т.н. това ми изглежда повече като показна акция.
66
3
 
29
 
! Отговори
laura преди 13 години
Преди 25 години бях в 8ми клас.Имаше 4 девстени момичета, всички останали се чукаха за живо и умряло, коя където свари.По онова време имаше араби и виетнамци, познайте дали ученичките не ходеха да правят секс за пари.Хората от древни времена са си едни и същи.Не се заблуждавайте с глупости.
65
0
 
29
 
! Отговори
valentin преди 13 години
Ако законите се спазваха-поне 200 000 *** трябваше да са в затвора за педофилия!!!Така мисля аз!!!
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
obiknoveno v pazarna ikonomika e obratnoto - ako ima poveche tyrsene shte se poqvi i poveche predlagane. Moje da se pospori dali zaradi tova che horata nqmat pari ili tochno obratnoto se e uvelichilo predlaganeto.
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
za tova im go podavaite v usten...a tam nqma dokazatelstva
62
5
 
5
 
! Отговори
баба мими преди 13 години
до реалиста; едва ли би мислил по този начин ако това се отнасяше до вас самия или ваше блиско момиче.на 13-14 г колкото и да е развито едно дете то си е дете знам че много няма да са съгласни с мен но вина имат родителите липсата на контрол и морал са вече" "" остарели термини""А това води до деградация и безхаберие
61
10
 
2
 
! Отговори
ppp преди 13 години
Там в затвора да му изгният кокалите като знае че е на 15 къде е тръгнал пише че е на 43 а се оказва на 58 ***
60
3
 
24
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Някак ми е странно всичко това, когато видя участнички в "Мис България" на по 15-17 години, или когато същите такива дефилират за модни агенции. Явно това са най-готините, но не всеки може да си ги позволи!А проституирането не е от някакво нямане на пари, а от това, че хората вече нямат морал и никой не иска да се труди!А за секса - че те момичетата днес вече от 13 години го правят...
59
1
 
3
 
! Отговори
valentin преди 13 години
Ima i nep1lnoletni Kaltaci!!!
58
2
 
8
 
! Отговори
az преди 13 години
да си непълнплетен означава да НЕ носиш отговорност и вина за постъпките си !
57
1
 
7
 
! Отговори
v преди 13 години
Da ne gi e d1rpal za kosite!???D D DTe na teq deca maikite im taka gi u4at!!!Pari4ki i pak pari4ki!!!D D DNqma moral!!!Ne go opravdavam toq ***-no i momi4etata sami sa si vinovni!!!D D DTakava e dneshnata mladej!!!