Похитителят се сдоби с три обвинения

Той остава в ареста за 72 часа засега
Обновена: 25 мар 2011 21:27 | 25 мар 2011 21:22,
390
Похитителят се сдоби с три обвинения
TV 7

Опит за грабеж в особено големи размери, придружен с опит за убийство от въоръжено лице, задържане на заложници от банковия офис на Инвестбанк в Сливен и притежание без надлежно разрешение на боеприпаси в голямо количество.

Това са обвиненията, повдигнати от Окръжна прокуратура Сливен на Стефан Петров, който тази сутрин се предаде на полицията, с което сложи край на кризата със заложниците.

Похитителят остава в Сливенския арест за 72 часа. В понеделник ще бъде поискана постоянна мярка задържане под стража, съобщи за Dnes.bg  Виолета Калайджиева от Окръжна прокуратура Сливен.

Още по темата
25 мар 2011 11:05
397

На 23 март в 16.00 часа Стефан Петров нахлу в банковия офис на Инвестбанк в Сливен с цел грабеж.
 

Той простреля охранителя на банката и задържа за повече от 19 часа 6 банкови служителки.

След близо 40 часа в банковия офис, при непрекъснати преговори Стефан Петров се предаде на полицията на 25 март в 7.10 часа, като преди това поиска за пореден път потвърждение за живота си.

В родното му село Кортен жителите обмислят създаване на инициативен комитет за защитата му.

Според психолози капката, преляла чашата и оключила агресията, е неуспешен изпит за придобиване на шофьорска книжка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


390
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
373
1
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 13 години
pusnete choveka be ,cialta darjava obrahte toia edin lev da beshe vzel.
372
1
 
0
 
! Отговори
Ахмед преди 13 години
Виждам тук че вече сте го обесили момчето ! Ще ви кажа само "нека пръв хвърли камък този дето не е съгрешавал" !!!
371
0
 
0
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 13 години
Абе тия от тази прокуратура нормални ли са? :)))) Че то нито едно от тези обвинения няма да издържи :))) По принцип опита не се наказва ако дееца се откаже така че грабежа им пада, при заложниците нещата са доста висящи по така повдигнато обвинение, а за боеприпасите два пълнителя не са в особено големи размери. До колкото си спомням май и разрешително за пистолета е имал :). Това което им излизаше без проблем на прокуратурате са обвинения в ср. телесна повреда и принуда. Явно пак някой се е престарал и после ще слушаме, че съда пак е виновен и пуска очевидни престъпници :)))
370
0
 
1
 
! Отговори
Цвети преди 13 години
Ако ще с 10 обвинения да се сдобие,той е с чисто минало и дори и да получи няколко присъди се взима една..след обжалване се намалява..при съдействие на органите и пълни самопризнания-както направи учителката с обира,присъдата пада под минимума предвиден от закона,в неговият случай под 5 години...при добро поведение,излиза след половината...така,че стиха смешни обвинения.Аз вярвам,че ще вземе условна или минимална присъда,но вярвам и на адвокат Марковски,защото е име и знае слабите места на съда!
369
1
 
4
 
! Отговори
маргатита преди 13 години
Не издържал, превъртял.....а човека, който бере душа в болницата?Никой не може да каже защо е постъпил така ...но с оръжие в ръка не се решават проблемите. Всички трябва да скочим, срещу ония, от жълтите павета!!!!ТАМ НИ Е ПРОБЛЕМА!!!
368
3
 
7
 
! Отговори
Гототов съм да му по преди 13 години
Готов съм да му помогна този младеж! Знам, какво е да си сам, да нямаш никои в отзи живот, постоянно да си тъпкан ..; Ако вие Господа сте без родители, без роднини, как бихте сте справили с живота, как? Ще имате образование, добра и платена работа, положение в обществото ..? Представете се само за миг в положението на този младеж, само за миг ..
367
1
 
1
 
! Отговори
BG преди 13 години
do Юмер-Фатихт : syjalqvam za latinicata pyrvo.Ami Jumer Fathit,pyrvo da ti kaja-tuk v BG ne e obichaino da se ograbvat banki,a naprotiv,tova beshe PRECEDENT v istoriqta na Bylgaria,vtoro-ti vinagi si svoboden da se vyrnesh tam,ot kydeto idvash..taka,che ne vijdam problem..
366
0
 
7
 
! Отговори
Юмер-Фатихт преди 13 години
От скоро живея в БГ аз съм роден в Измир Турция там такива неща няма тук всеки ден или някой се застрелял или обрал банка и още много простотий,в БЪЛГАРИЯ КРИЗАТА Е УЖАСНА не казвам че вТтурция не е, но в Турция е 10-20 пъти по малко от ТУК .Там е задалжително да се работи поне до 40г. БЪЛГАРИЯ СТАВА ВСЕ ПО-ЗЛЕ...!!!!!!!!
365
7
 
4
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Не бил Престъпник ,а ?! Вие четете ли си писанията ?Влиза в Банката и още от вратата прострелва седящия на бюро охранител - човека дори не е реагирал - просто е натиснал паник бутона и е припаднал . Куршума е преминал през рамото , белия му дроб и е разкъсал далака - подлеца е стрелял в колега - охранител и то ,по възможно най - садистичния начин - почти от упор .Изстрела е произведен верикално - по дължина на тялото
364
6
 
7
 
! Отговори
някой си преди 13 години
тоя е луд, видяхме го на шофьорския как не спира на стопда му дават до живот на тоя ***
363
4
 
4
 
! Отговори
Lindi преди 13 години
Ох, много грамотните пак о*раха пейзажа. Този определено не е престъпник, но след 15 години ще излезе такъв. Т.е. всички сме за това да го осъдят и да лежи в затвора и така ще стане. Аз просто се надявам, че има механизми да ги затварят поотделно истински престъпници при себеподобни и просто издънили се като този заедно с такива като него, ама не ми се вярва.
362
4
 
0
 
! Отговори
sd преди 13 години
Parite dali mu ostaviha
361
2
 
0
 
! Отговори
Petrov преди 13 години
ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невижда*но досега п0*рн0 с, *АНДРЕА* вз*риви България. П0.рн0то е снимано на 23март , няма го качено на друго място. Линк:goo.gl/1IWin (натисне.те Sl.ow D0w.nload отдолу на страница.та) Приятно гледане! П.П. до няколко дни видеото ще бъде премахнато, тъй като е незаконно, така че ако ви трябва го изтеглете сега!
360
8
 
4
 
! Отговори
ranik56 преди 13 години
Къде сте Отворковцииии - вие ,които преди няколко часа ми слагахте "минуси " - аз говорех на вас не на онази си работа .Видяхте ли ,че тоя Пундьо е страхливец . Сега гледайте продължението . . . . . на ход е адвокат Марковски .
359
5
 
10
 
! Отговори
до 363 преди 13 години
По-скоро обратното, от неграмотни хора, които идолизират престъпник, е на това дередже. Кой помисли за този, който едва не умря, а сега до края на дните си, ще се гърчи от здравословни проблеми. Или не мислите особено, защото след всички тези поражения, няма оправия, цял живот ад, за този човек Кой точно помисли за него? Подкрепа за него трябва, а не за *** като Стефан, които не могат да мислят за последствията на действията си. Моля ви, еволюирайте най-сетне:)
358
2
 
18
 
! Отговори
anonimen преди 13 години
Не го оправдавам. Ако всички отчаяни хора започнат да гърмят - ше се изтрепем. Всеки човек е длъжен да отговаря за постъпките си. Ако е болен - да го лекуват. Има далеч по-тежки съдби. Хората губят децата си и продължават да живеят достойно.
357
4
 
1
 
! Отговори
1122 преди 13 години
до 362.от такива ГРАМОТНИ като теб дървавата е на този ред
356
8
 
17
 
! Отговори
Интересен факт преди 13 години
Интересен факт е, че от всички мнения, които прочетох, тези, с неграмотно написаните коментари, с несвързаните правилно изречения, с хленчещи глупости за подкрепа, и не особено интелигентни изказвания, които също така пишат "съжЕлявам", "мУнитор" и прочее, се оказаха подкрепящи един престъпник. Защо ли? Знам, че няма да можете да си отговорите, защото се изисква известно напрягане на мозъка. Ами учете, образовайте се и като не ви харесва тук, заминете другаде. Един умен човек, който може да мисли, може да се справи с неудачите и проблемите си, без да убива или осакатява друг, който не му е виновен по никакъв начин за проблемите. Остават поклонниците на Стефчо - неграмотните, които идолизират такъв като тях, един неудачник. Защо ли? хах. ясно е. :)който с друг си прилича, се привлича. Олицетворява се с него, ако знаете какво означава тази дума.
355
10
 
9
 
! Отговори
1122 преди 13 години
това мом4е не трябва да лежи в затвора.невинен е.бодигарда го е предизвикал и стрелбата е по4ти от упор били са в схватка.бодигарда го е нападнал пръв от ревност
354
9
 
9
 
! Отговори
милосърден преди 13 години
дайте да съжалим момчето , че имало парични затруднения......да съжалим даскалицата от Плевен , че и тя имало парични затруднения..........че кой от нас няма парични затруднения - никой до сега не ме е съжалил и не искам да му съжаляват