"Шок" шокира 49 души! Пак съмнения за полицейщина

Адвокатка се оплака от насилие над арестуван неин клиент
Обновена: 6 юли 2011 15:29 | 6 юли 2011 13:08,
203
"Шок" шокира 49 души! Пак съмнения за полицейщина
Снимка: Булфото

49 души са задържани до момента в рамките на широкомащабната полицейска операция „Шок” на територията на страната и зад граница, съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. В началото на акцията беше съобщено за 36 арестувани.

Операцията се провежда под координацията и с участието на “Европол” и “Сикрет сървиз”.

Акцията е била планирана и координирана по време на разговорите с директора на Европол Роб Уейнрайт.

„Операция „Шок” е една изключително добре подготвена операция, която е в полза на пълноправното членство на България в евроатлантическите структури и общата сигурност на европейските държави”, коментира МВР шефът.

Операцията е била разпоредена от главния секретар на МВР, като се работи основно по търсене на лица и моторни превозни средства, обявени за издирване по линия на Шенгенската информационна система.

По непотвърдена информация обаче освен за крадени коли, се прибират хора за притежание на наркотици и оръжие.

Междувременно адвокат Мариана Тодорова се оплака от оказано полицейско насилие над неин клиент, задържан при операция „Шок”.

Още по темата
Клиентът й бил арестуван и никой не дал информация къде ще бъде заведен. Задържаният бил бизнесмен и имал фирма в България. Бизнесът му не бил свързан с оръжие, коли или наркотици. Не бил и осъждан.

„Полицаите са предупредили, че има акция, а жената на клиента е казала, че ще слезе и ще отвори вратата, но те са я разбили, преди тя да слезе и да отвори входната врата. Служителите на реда са показали документи, които не са били дадени да бъдат прочетени от близките на арестувания, а са показани листове и са казали, че има европейска заповед за арест, но не и от коя държава“, съобщи Тодорова, цитирана от „Фокус“.

В къщата е имало повече от 10 души, сред които и малки деца, непълнолетни, под 15 години, било е застреляно и куче.

Операцията продължава и в момента, а повече подробности ще бъдат съобщени след нейното приключване.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
3
 
6
 
! Отговори
Т.Живков преди 12 години
На времето като взехме решение да облагородим Странджа-Сакар, обиколихме заведения като Хавана, Кристал, Магура и т.н./оборотни/ през работно време, и напълнихме автобусите с най-големите "тарикати" на София!!!
180
4
 
19
 
! Отговори
Б.Б. преди 12 години
Седя и си мисля не само магистрали,ами и затвори трябва да строя!!!
179
9
 
11
 
! Отговори
123 преди 12 години
До 179. Евала само така,и аз се кефя много!!! А пък като гледам на колко хора им е вътрешно от тази акция,си давам сметка колко още *** има да се прибират!!!
178
10
 
23
 
! Отговори
ххх преди 12 години
Мачкайте мафията! Всеки ,който е недоволен явно защитава бандитите. Червените продажници кръв пикаят, а аз умирам от кеф. Прибират 50 закоравяли бабаита, а адвокатите на мафията реват за някакво куче. Я млък ,ващо семе, ще доиде време и вас да натикат до тези ,които защитавате.
177
5
 
19
 
! Отговори
Адвокат преди 12 години
Заповедта, уважаема колежке Тодорова е документ който се предявява на конкретното лице, а не на членовете на фамилията му. Било тя за обиск, арест и прочее. Вашето изказване е меко казано манипулативно. Така постъпват само ***. Първо действуват, после мислят ако мислят изобщо.
176
2
 
8
 
! Отговори
ddt преди 12 години
E i ? Kakvo kato go platim ? Policiata triabva da si vurshi rabotata, v sluchaia kucheto e bilo na greshnoto miasto, gram ne mi dreme za nego, iskam da se tormozi krimi kontingenta
175
4
 
4
 
! Отговори
До 173 преди 12 години
***,нали не си паднал от Мелмак??? Не виждаш ли че общо за цяла България са 10-15 "адвоката"по голямите знакови дела!!! Как мислиш че ги печелят бе ***? Това са така наречените "ТЪРГОВЦИ"! Ако си действително толкова ***,и не виждаш какво става в следващия пост да ти ги изброя поименно???
174
4
 
7
 
! Отговори
173 преди 12 години
Я стига си се нервил бе тъпоумнико! И адвокати и прокурори и съдии са завършили право - юристи. Щом има съд ще има и прокурори и адвокати. Кой е виновен, че следствието не си върши работата и според закона срещу въпросния човек няма адекватно обвинение.Ти какво предлагаш да ги съдим без адвокати, че то тогава и обвинения няма да има и съда ще е излишен и полицията и т.н. Чудя ти се на простия първосигнален акъл (доколкото го имаш изобщо).Явно нямаш и най-малка представа как е устроено обществото
173
5
 
11
 
! Отговори
172 преди 12 години
О, яма проблем да застреляш кучето, само да не се окаже, че тея се влезли пак не където трябва, защото всички дружно ще го платим и това куче освен всичко друго.
172
3
 
12
 
! Отговори
До 171 преди 12 години
Ти много се засегна ***!!! Май не виждаш колко убийци,изнасилвачи и каква ли още не *** вместо да е в затвора се движат необезпокоявани по улиците благодарение на ***-адвокати които защитаваш ***!!!
171
1
 
1
 
! Отговори
ddt преди 12 години
Do Ogy 114 :))) Porasnal sum az bace , porasni i ti :)) xaxa i vzemi pogledai malko dokumentalni filmi ti kazvam, nekvo si tupo kuche nema da obsujdame , debesh i kuchetata skapani, ne shte go zastreliam ,ami napravo shte izchezne ,ako sum policai i trugne da me hape
170
6
 
4
 
! Отговори
165 преди 12 години
*** такъв. Какви хора сте бе ненормалници такива само да кълнете знаете. Понеже ти нямаш най-мило, но да ти кажа когато човек пожелава го прави от сърце и винаги му се връща - нищо повече няма да ти кажа. А на такива като тебе ми се ще да знам кои са родителите им, че да отида да им се изплюя на майсторлъка, явно са те правили точно когато ама никак нищо не им се правило или си от някакъв злобен, келяв сперматозоид. Е, заради такива като тебе сме на това дередже.
169
0
 
3
 
! Отговори
777 преди 12 години
Те нали и тая адвокатка я палиха преди години???
168
5
 
6
 
! Отговори
an преди 12 години
ОЩЕ ПРЕЗ 90 те ГОДИНИ В МУТРЕСТАНИЯ ЗАПОЧНА ШОКА И УЖАСА. ОТ ТОГАВА НЕ Е СПИРАЛ. ТО НЕ БЯХА ЛИКВИДАЦИОННИ КОМИСЙИ РЕМЕДЕТА ХИПЕР ИНФЛАЦЙИ ПРИВАТИЗАЦЙИ УНИЩОЖАВАНЕ НА ЗАВОДИ ПРЕДПРИЯТИЯ. И НАЙ ГОЛЕМИЯТ ГЕНОЦИД ПРОВЕЖДАН НЯКОГА НАД БГ НАРОДА. ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ КОЯТО СЕ ПРОВЕЖДА В МОМЕТТА Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПИАР ЗА ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ. ТЕ ГИ СЪЗДАДОХА СЕГА ГИ ГОНЯТ ДА ГИ АРЕСТУВАТ. ПО ГОЛЕМА ТЪПОТИЯ НЕ СЪМ ВЕЖДАЛ. НО МУТРЕСТАНИЯ Е СТРАНАТА С НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ТЪПОТЙИ.
167
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Мариана Тодорова се оплака от оказано полицейско насилие над неин клиент" - как не е срам тая да се оплаква, а когато защитаваше Маргините и Златко Баретата и прибра от тях стотици хиляди от мръсните им и кървави пари не се оплакваше. Такива адвокати на дявола като тази освен че са морални престъпници, като взимат хонорарите си за да ги отърват от затвора, реално делят откраднатото с тях и по този начин стават съучастници на престъпленията им.
166
10
 
1
 
! Отговори
op преди 12 години
tezi 6ibanite 4engeta ne6to mnogo si povqrvaha!!! dano da gi zastrelq nqkoi tqh kakto sa zastrelqli ku4eto!!!
165
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
По леко само,внимавайте когато има деца защото може здраво да го отнесете и може да приспивате кучето а не да го убивате,пък нали сте голяма работа какво разбивате ако избяга ще го хванете..Има обаче нещо което вълнува повече Българския народ,това за тези престъпници е ясно те това заслужават но кога ще има една такава акция срещу корумпирани ваши колеги,митничари,директори на разни служби?Кога ще атакувате така и народното събрание и всичко под ножа..?????
164
5
 
13
 
! Отговори
123 преди 12 години
На тези адвокати където реват им пожелавам всички "добрини" дето направиха,и изкараха мръсниците от затвора да им се върне на най-милото!!!
163
2
 
17
 
! Отговори
Уморен преди 12 години
Трябва всички с висящи дела да ги приберат до приключване на делата им.И за всяко дело-присъда,като в САЩ и Русия! През това време да строят магистрали,и без това са едни здрави с бръснати глави и татуировки.Крайно време е да си платят с лихвите където тероризираха народа 20 години тъпите мутри!
162
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОМУНИСТИТЕ ПЛАЧАТ ЧЕ БИЛО ПОЛИЦЕЙЩИНА ... СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДРУГАРИ ОТ БКП / БСП ДЕТО БИЕХА НАРЕД И ПРАЩАХА В БЕЛЕНЕ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА,ЗАТОВА ЧЕ ЩЕЛИ ДА ИМ БУТНАТ ВЛАСТТА И ГЮВЕЧА ...АМАН ОТ АГЕНТИ НА ДС И КГБ ...ЕЛАТЕ В ИСПАНИЯ ДА ВИДИТЕ ВАШИТЕ ДРУГАРИ ОТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ КАК СЕ РАЗПРАВЯТ С СТАЧКУВАЩИТЕ СТУДЕНТИ ...БИЯТ ГИ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО ,АВИЕ ПЛАЧЕТЕ ЧЕ НА БАНДИТА НЕ МУ Е ПРЕДЛОЖЕНО ЧАЙ И КАФЕ ... *** КОМУНИСТИЧЕСКАТА *** ...