Трайков ще се бори до дупка за Пловдивския панаир

МИЕТ ще обжалва решението на Апелативния съд
Обновена: 13 юли 2011 17:10 | 13 юли 2011 15:41,
89
Трайков ще се бори до дупка за Пловдивския панаир
Трайчо Трайков. Снимка: БТА

Екип в Министерството на икономиката подготвя мотивите, с които ще обжалва на решението на Апелативния съд в Пловдив да върне контрола върху "Пловдивски панаир" АД на бизнесмена Георги Гергов.

Още по темата

Това съобщи след министерския съвет Трайчо Трайков, министър на икономиката, енергетиката и туризма.

След като на първа инстанция съдът върна собствеността на панаира на държавата, преди два дни апелативните магистрати признаха Георги Гергов за мажоритарен собственик на комплекса и констатираха, че той е придобил обекта по законен начин.

„Съдът на втора инстанция не е отчел липсата на вписванията на увеличение на капитала на дружеството, а освен това има и забрана на Народното събрание за приватизацията на панаира“, коментира министър Трайков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
1
 
1
 
! Отговори
PSV преди 12 години
аз се ожених в пълдин в новия дом реставриран от гергов и няма нищо общо със старата вехтория която беше на негово място.
85
1
 
2
 
! Отговори
gsh преди 12 години
Виждаме и досега как държавата се грижи са обектите си. От 300 км. си личи, кое е частно и кое държавно. Държава отдавна няма и добре че има все още бизнес, който показва на държавата как трябва да се грижи за това, което има. Нека има повече като Гергов, барем държавата ни стане приятна за живеене.
84
1
 
2
 
! Отговори
Over преди 12 години
Той поне прави нещо за Пловдив, реално и красиво. Другите единствено цоцат и дрънкат глупости....
83
1
 
2
 
! Отговори
Dicho преди 12 години
Гергов поне е пич!Добре ,че попадна в негови ръце иначе всичко щеше да е разграбено и изобщо нямаше да има панаир.Нека най-накрая се научим да ценим !!!
82
0
 
2
 
! Отговори
Топчо преди 12 години
Василев какви изложения няма??????Един "сбирщаин",т.е пролетен панаир,който за онези времена беше актуален.Следи моля те световните тенденции в бизнеса и се изказвай компетентно!
81
0
 
1
 
! Отговори
До форумците преди 12 години
Много каприз, много нещо! Тоя милионер бил дебел, оня бил синьо-кафяв... Не разбрахте ли, просто е капитализъм (да живей!); скачахме, скачахме, сега пак недоволни! Няма как да си избираме капиталистите, криво сте разбрали. Съществуват две категории: богати и овце можете да изберете в коя да сте. И не се горещете много - айде, прохладен ден!
80
2
 
0
 
! Отговори
до п.66 преди 12 години
Много хора взеха един готов, разработен бизнес с установени връзки от десетки години и просто взеха да смучат от него. Верно е, взеха и засмукаха стотици наши предприятия, от които сега и табелка не е останала. Унищожиха икономиката ни, вместо с мисъл да я преструктурират (щото не го могат). Дали Пловдивският Панаир е в ръцете на БСП или СДС, или Гергов, все ще е в нечии ръце. Радвам се, че въпреки разрушителното влияние на демокрацията в страната ни, Панаирът го има и работи за България. Ако пък трябва да национализираме отново и да правим комунизъм, както ви разбирам, при консенсус- почваме! Дотогава ще е частно!
79
1
 
1
 
! Отговори
Василев преди 12 години
Панаира бил действащ!Кво нещо не дочух,някой каза ли нещо?Моля!?!?Какви изложения има , че нещо не дочух???????????????????????????????????????????
78
0
 
1
 
! Отговори
трай си трайчо преди 12 години
И ДО КОЯ ДУПКА ПО- ТОЧНО,ЧЕ НЕ Е МНОГО ЯСНО.
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Trai4o, da te otkrehneme, na4i ako sha se borish do dupka ili do dupkata da znaiish 4e dupkata e v gastite na Borisov, ama si zemi protivogas 4e ot kak e stanal Prcpredatel gi iade maesila i smradi ta i Cvetelin4eto go napusna
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нерезите от Манолската *** превзеха форума. Ама нали цял живот с помия ги изхранва другаря Гергов, та по далеч от копанята си не виждат
75
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мезета , мезета...ВСИЧКИТЕ ПРАСЕТА НА МЕЗЕТА ...
74
1
 
2
 
! Отговори
до 75 преди 12 години
Не знам за разликите, но мога да ти кажа за приликите: И ПОС, и ПАС, и ВКС, и ВСС са корумпирани. И ПОС, и ПАС, и ВКС и ВСС са на партийна хранилка.
73
0
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
То аз осъден обвиняем в България не съм видял още, така че и да пожелаваш и да не пожелаваш, резултатът винаги е един и същ - обвиняемият се прибира в къщи още преди вечеря и си взима топла вана.
72
0
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 12 години
Ти да имаш неква бегла представа за РАЗЛИКАТА между ПОС, ПАС, ВКС и ВСС?!!!
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Естествено че е законно, все пак БСП бяха на власт тогава. То остава и едни хартийки да не могат да оправят при условие че са техни министрите и комисиите.
70
2
 
1
 
! Отговори
До 71 преди 12 години
Никой не защитава дебелия милионер, НО не искай съда да работи на принципа тука има- тука нема по препоръките ва физкултурника.Защото, ако работи така, не ти пожелавам утре ТИ да си обвиняем.Закон има.Въпросът е къде бляха (и колко гушнаха от панаира) представителите на Държавата? това не е въпрос на гражданско дело обаче, какъвто е конкретния случай.
69
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Вервайте ми, далеч не е сложно да извършиш процедурите по Търговския закон.А Гергов я е свършил.Съдът не маже да иде отвъд това.Не е луд тоя дето яде зелника, а тоя дето му го дава. Боко колкото и да се пъне, НЕ КОНТРОЛИРА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ЗЕЛНИЦИ!НЕ МУ ПУСКАТ-ТОВА Е!
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не мога да повярвам че има ***, които защитават един дебел милионер, който ги ограбва и едни корумпирани съдии, които не могат да защитават правата им.
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Много ясно че е законно. Нали помните какво казваше Доган: "И най-хубавото е че е законно" относно обръча от фирми. Е, панаира в момента е част от обръча на БСП, естествено че по документи всичко е наред. А дали е почтено? На кой му пука? Тук овцете станаха адвокати на дебелите милионери, които ги стрижат.