Екстрадират Бойко Борисов, задържан при акция "Шок"

Съд в Италия ще го съди за източване на банкомати
Обновена: 15 юли 2011 20:20 | 15 юли 2011 20:09,
103
Екстрадират Бойко Борисов, задържан при акция "Шок"

Софийски градски съд реши да екстрадира в Италия Бойко Борисов, задържан при акция „Шок”.

Още по темата
Според италианските съдебни власти, обвиняемият е участвал в организирана престъпна група за източване на банкомати.

Защитата поиска по съдебен път да бъде изискана допълнителна информация, чрез която да се установи за какъв период от време Борисов е извършил престъпленията, за които е обвинен, както и допълнителна информация за престоя му в италианския затвор.

Адвокатите на Борисов подчертаха още, че от началото на 2009 г. досега Борисов или е бил в италиански затвор, или е бил извън територията на Италия.

Обвиняемият пък посочи, че вече е изтърпял наказание за източване на банкомати и втори път ще бъде съден за едно и също престъпление. Той не се съгласи да бъде екстрадиран незабавно.

Решението на СГС може да бъде обжалвано в 5-дневен срок пред Софийския апелативен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: шок
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩО НЕ БЕШЕ ДРУГИЯ ББ КОЛКО ХОРА ЩЯХА ДА СА ЩАСТЛИВИ:)))))))
99
0
 
4
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: 91Тъпи ама ... хитри!Да не мислиш че без да искат са написали точно "Бойко Борисов"?Всичко е умишлено - да се ловят такива шарани като нас - дето четем всички глупости и като видим такова заглавие си викаме "Я! Дай да видя кой е тоя че не може да е това което си мисля!"Естествено, че пишат за някой съименник. Иначе кой ще им чете баналните новини? Колко ще прочетат според теб заглавие: "Екстрадират задържан при акция "Шок"? Дали ще се намерят и двама трима да си направят труда да четат!
98
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TRABVASHE oste 199O godina DA SE VASTANOVI TARNOVSKATA KONSTITUZIA i ZARSTVO BALGARIA,koeto OSTE PREDI 60 godini E IMALO STANDARTA na HOLLANDIA i na BELGIA...SHIBANATA republika E NAI-MRACHNATA,MRASNA,GNUSNA i DOLNA stranizza v MNOGO-HILADOLETNATA ISTORIA na BALGARSKITE ZARSTVA v EVROPA i AZIA...VSEKI VIZDA PROVALA na republikata.
97
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бат бойко с двата ножа
96
2
 
10
 
! Отговори
УФСЪ преди 12 години
отварям Днес.бг и к'во да видя ООООООО ЧУДОООООО!!!ще ми се - язък
95
6
 
22
 
! Отговори
оли боже преди 12 години
ЧИ ТО НЯМА ГОЛЯМА РАЗЛИКА.ЕДИНИЯТ ГИ ТОЧИ ОТ БАНКОМАТА А ТОЗИ ТУК ГИ ТОЧИ ДИРЕКТНО ОТ ВЕДОМОСТИТЕ . ЗАЩО НЕ ЕКСТРАДИРАТ И ДВАМАТА.
94
8
 
8
 
! Отговори
СТАЛИН преди 12 години
АЛО МАФИЯТА ,УТОЧНЕТЕ КОЙ Б. БОРИСОВ Е, НО НЕСМЕЕТЕ,ЧЕЩЕ ОТИДЕТЕ ПРИ ***.
93
12
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дано да доживеем и оригинала да бъде въведен пред наказателен съд.
92
5
 
5
 
! Отговори
juy преди 12 години
Компромат !!!!!!!!!
91
2
 
17
 
! Отговори
ovi преди 12 години
еее ДНЕС.БГ-толкова си можете-елементарни похвати..вземете помислете малко...
90
5
 
1
 
! Отговори
неверник преди 12 години
Не може да бъде? Как така министър-председателя са го хванали да обира банкомати? да го видя, не мога го повярвам? Това е деветото чудо на света. Че той си има министерски портфейл, за какъв му е да обира автомати? Да не сте сгрешили името и лицето?
89
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това журналистите с много *** парчета ама :)Другата статия сигурно ще е за селския *** в нашето село, дето му викаме "Царя" и ще е нещо като "Царя се напи като прасе и се съблече гол на мегдана"...*** обяснявай после за кой "цар" става дума...
88
1
 
4
 
! Отговори
МОГУ СЪМ УПЛАШЕН преди 12 години
....Събрали се ....МИШЛЕТАТА.....!
87
2
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Mnogo tupa statiq... Boiko Borisov???WTF???
86
4
 
12
 
! Отговори
антикомунист преди 12 години
Станишев е *** и всички правителства през тези 22 години. Видя се колко сме добре при станишев - продаде си *** на царя и светата църква които преди неговата партия презираше. Такъв нагаждач не ни трябва - еврейски атент!!!
85
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ако не е той друг ще се намери. по-добре турско или чужденец - губернаторние българите се самоизяждаме - убихме стамболов царя регентите елита. тежко на този българин който ни управлява! в противен случай идват евреите - планаМоисей!!!
84
6
 
24
 
! Отговори
НЕ ЗНАЯ КОЙ СЪМ АЗ преди 12 години
А,КОГА ЩЕ ЕКСТРАДИРАТ В ИЗГНАНИЕ В НЯКОЯ ОТ ПРИЯТЕЛСКИТЕ СТРАНИ истинския БОЙКО БОРИСОВ задържан при акция "ГЛАДЕН НАРОД"......? ПОНЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ НАРОДНИЯ ЛИНЧ,ЗА ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ.........
83
7
 
4
 
! Отговори
до 74 преди 12 години
а ти какво си ненормален и *** ***. Сигурно страдаш от комплекс за малоценност. За твое сведение следващия премиер ще бъде отново Станишев и съм сигурен, че ще бъдеш в пъти по- добре отколкото при сегашното управление от корумпираните гербери.
82
1
 
3
 
! Отговори
българин преди 12 години
блядо копие на тато
81
8
 
15
 
! Отговори
РапонА преди 12 години
"Бойко Борисов е участвал в организирана престъпна група за източване на банкомати." И здравната каса, и излишъка, и бюджетните средства, и парите за магистралите - тях най-много. И убива или осакатява от време на време неудобните си партньори и който го гледа лошо. ДРУЖНО БРАТЯ ДА ГО ЕКСТРАДИРАМЕ.