У нас не разследвали случая "Боевски"

Нямаме дългове, не се крием, категорична е жена му
Обновена: 30 окт 2011 12:12 | 30 окт 2011 07:40,
31
У нас не разследвали случая "Боевски"
Гълъбин Боевски. Снимка: Архив, Булфото

След задържането на Гълъбин Боевски в Бразилия жена му Красимира е подала сигнал във външно министерство за случилото се.

„От този момент обаче нямаме никаква връзка с нито една институция. Нека дойдат, поне да ни изтарашат залите, след като се написа, че едва ли не са някакви депа за наркотици. Да ни проверят сметките“, коментира тя пред в. „24 часа“.

„Всичко стана за секунди“, разказва дъщерята Сара за случилото се на летището, „След това ни разпитаха. Поотделно. Нямах право да говоря с него. И ме закараха в едно сиропиталище. След което се прибрах в България.“

Съпругата Красимира отрича семейството да има дългове или да се занимава с трафик на наркотици.

На въпроса дали Гълъбин Боевски е работил за Брендо или за Златко Баретата, съпругата му отговаря: „През целия си живот е работил само за Пол, Сара и Майра. И след това за мен. Други няма.“

Сара опровергава твърденията за над 30 пътувания до САЩ, по време на които се е развивал трафикът на наркотици под прикритието на участие в тенис турнири.

Още по темата

„Ходили сме три пъти. На турнирите. "Ориндж боул", "Еди Хеър" и "Принц къп". Дори тази година смятахме да пропуснем, защото просто имахме други планове“, уточнява тя.

„Никой не се е крил. Напротив, можете да ни откриете на обичайните ни места. Пазарувам в същите магазини, разхождаме малката на същите места. Пол през деня е главно в залите, но вечер гледа да е при мен, защото вече е глава на семейството. Сара пък току-що се прибра от тренировка“, разказва съпругата на Боевски за живота на семействато след ареста.

Сара не смята да се откаже от тениса. Синът Пол е поел бизнеса на баща си, а Красимира се грижи за малката Майра, която пазят от случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
1
 
! Отговори
до 26 преди 12 години
ами без работа сам от преди герб още когато гоце завъди *** който сега бачкат и весто теб ти се замисли приател кой е заблудената овца може и аз да сам овца но не чак толкова заблудена именно гоцевата схема и доган са причинителите просто герб имаха касмета да наследят батак и сега докато схемите им секнат ще е тежко но за добро стискай братко
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега да наеме марин марковски и той да иде да го защитава е бразилия и там да си предава номерата да видим дали ще минат
26
1
 
21
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Жено, не ти ли направи впечатление, че твой Гълъбинчо е пълен с каймета ? Когато харчихте с две ръце ви беше хубаво, а сега охкаш. И не намесвайте детето си в тази *** история, защото престъпният ти мъж е пренасял това от което хиляди деца по света умират без да могат да се порадват на живота. Просто замълчи и се засрами!
25
3
 
5
 
! Отговори
Фитка от "фитне преди 12 години
Тоз не беше ли от боковата тайфа навремето - беше, беше....помним, помним дълго и лошо! Та, чии са деветте килца кока, питам и отговор не искам!
24
0
 
11
 
! Отговори
Мистик преди 12 години
имената-Пол, Сара и Майра са всякакви други, но не и български. То и Гълъбин е едно име...Голям българин , няма що.
23
3
 
0
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
ами продължавай да си мислиш така но като казваш че е тапо ме обори умно
22
2
 
3
 
! Отговори
GB преди 12 години
Случаят с Боевски се разследва от НАСА! Явно извънземните имат пръст в тая работа!
21
1
 
2
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
Не бях прочитал по-тъпо разсъждение от твоето,ти с кое мислиш и разсъждаваш впрочем с главата си ли или с пръстите си ?
20
0
 
8
 
! Отговори
qwer преди 12 години
Ехееее какво се очакваше да каже жена му че са виновни ли,да си лежи там присъдата и това е,а полицията да вземе да прибере на топло за по-дълго време главите на търговците на дрога (знаят се кои са)и ебаният съд е крайно време да ги осъди а не да ги пуска.
19
3
 
5
 
! Отговори
До щщщи преди 12 години
Баце когато си олимпийски шампион по вдигане на тежести , 9кг. сак ти се струва лек като перце. И те затова точно него са избрали наркопласьорите.....)))))Ако му бяха натоварили дисагите със 130кг. дрога, само трябваше да му кажат - Гълъбине я да видим като си такъв голям шампион ще можеш ли да изтласкаш този сак през аерогарата...... и хоп щяхме да имаме новина рекордно количество дрога задържано ....)))))
18
4
 
4
 
! Отговори
do 16 преди 12 години
ако знаеш каква заблудена овца си,какви са ГЕРБ не са ли същите червени ***,че и по зле те са утаиката на 4ервените нямат никакжа чест и достоинство,никога не сме били толкова зле както сега.От кога не са дигани заплати,колко пати лажат за вдигане а след това се обявява че не може сега А КОГА КОГАТО НЯМА НА КОИ ДА УВЕЛИЧАВАТ ЛИ ,и ред други простотии замисли се над фактите около теб,а колкото до галабин замисли се защо веднага деистват това е сегашната власт и пращат защита него или себе си
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пол, Сара и Майра, това са български имена, типични, за Кнежа и околните села, - родното място, на Кокаин Боевски !!!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ако си беше вдигал там мирно и тихо железата сега нямаше да си там , ама каквото си надробил ше си го сърбаш
15
1
 
5
 
! Отговори
Разбойници преди 12 години
България се намира под разбойническо робство, а разбойниците контролират всички партии и разделят овецете по племенен принцип ( комунисти, демократи, леви, десни и т.н. ). Целта е да ги владеят и грабят. Без оръжие овцете ще си останат овце.
14
3
 
4
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
абе човеко сещаш ли се Герб от коя дата е в играта и батака от преди 30 -60 години не е тяхно дело ако не си разбрал това е народно дело на шайка хитряги *** сас тояги под формата на глупав народ който се самоебава от време оно след като се вавличат в схема с казака и не случайно по тяхна програма се сменя историята 1000 пъти и казаха на неговите да махнат Бай Тошо Щото той усети че комунистите от горе него искаха да окрадат народите и пуснаха продуктите си под други партии да разсипят сич
13
5
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Спокойно бе, другарю. Не натоварвай толкова моторчето, че вземе да дадеш фира и да не стигнеш до урните днес.
12
1
 
11
 
! Отговори
щщщи преди 12 години
Нов куфар да но пък тежи близо 9 килограма ............не ли тежичък ...да се усъмни човек
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
думите за лошият матерял са не като обида ами като дума казана от човек който го е срам заради БОЛНИТЕ СИ САНАРОДНИЦИ изцяло заставам и подкрепям батето който е парвият който им го каза а те не се ли сещат сами че заради тяхната простота им ги няма Внуците в РОДИНАТА да им БЪРШАТ акото
10
0
 
7
 
! Отговори
Ron Jeremy преди 12 години
Фитнес "Боевски 2000" НЕ Е собственост на Гълъбин Боевски ! А това, че синът му Пол поемал бизнеса на баща си ...ха ха ха - изключитено ! :)
9
0
 
14
 
! Отговори
Спортист преди 12 години
А бе все Българските "мулета" ли са толкова глупави бе.....А Боевски си плю на името за цял живот. Той със тази олимпийска титла се задължава морално да е пример на нашето обрулено и разпадащо се общество. А то какво стана затвърди думите за лошия материал..... нямам думи