У нас не разследвали случая "Боевски"

Нямаме дългове, не се крием, категорична е жена му
Обновена: 30 окт 2011 12:12 | 30 окт 2011 07:40,
31
У нас не разследвали случая "Боевски"
Гълъбин Боевски. Снимка: Архив, Булфото

След задържането на Гълъбин Боевски в Бразилия жена му Красимира е подала сигнал във външно министерство за случилото се.

„От този момент обаче нямаме никаква връзка с нито една институция. Нека дойдат, поне да ни изтарашат залите, след като се написа, че едва ли не са някакви депа за наркотици. Да ни проверят сметките“, коментира тя пред в. „24 часа“.

„Всичко стана за секунди“, разказва дъщерята Сара за случилото се на летището, „След това ни разпитаха. Поотделно. Нямах право да говоря с него. И ме закараха в едно сиропиталище. След което се прибрах в България.“

Съпругата Красимира отрича семейството да има дългове или да се занимава с трафик на наркотици.

На въпроса дали Гълъбин Боевски е работил за Брендо или за Златко Баретата, съпругата му отговаря: „През целия си живот е работил само за Пол, Сара и Майра. И след това за мен. Други няма.“

Сара опровергава твърденията за над 30 пътувания до САЩ, по време на които се е развивал трафикът на наркотици под прикритието на участие в тенис турнири.

Още по темата

„Ходили сме три пъти. На турнирите. "Ориндж боул", "Еди Хеър" и "Принц къп". Дори тази година смятахме да пропуснем, защото просто имахме други планове“, уточнява тя.

„Никой не се е крил. Напротив, можете да ни откриете на обичайните ни места. Пазарувам в същите магазини, разхождаме малката на същите места. Пол през деня е главно в залите, но вечер гледа да е при мен, защото вече е глава на семейството. Сара пък току-що се прибра от тренировка“, разказва съпругата на Боевски за живота на семействато след ареста.

Сара не смята да се откаже от тениса. Синът Пол е поел бизнеса на баща си, а Красимира се грижи за малката Майра, която пазят от случилото се.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
12
 
! Отговори
ха ха ха преди 12 години
Чух ,че му викали Кокаин Боевски от отдавна . Значи голяма изненада ,че са го хванали с "новия" куфар , а !?!?!
7
0
 
1
 
! Отговори
до 5 преди 12 години
всеки си намира мястото а моето не е там да продавам хора за стотинки в парламента и споделям мнемние не заключение *** стара клеветник
6
1
 
6
 
! Отговори
мммм преди 12 години
Да вземем да си сложим по една лентичка, както беше при сестрите ни Либия, щом този е толкова невинен, а?
5
1
 
16
 
! Отговори
ура преди 12 години
Явно чиляка е невинен!Тва е отново американска провокация.Преди време ей на-сипаха в супите на щангистите допинг и ги хванаха.Чиляка отива,купува си куфари и без да знае-вътре дрога!Не е ли приемливо това обяснение?Как така да не повярваме,кат они караха,да вярваме,че в супите слагат допинг?Караха ни да вярваме в светлото бъдеще,че капитализма загива,че Америка няма друга работа освен да разбива Православната ни църква..А сега-как да не повярваме в това обяснение-отишъл,купил ,а вътре-дрога....
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"до като стгне дилара,само по себе си говори за схема голема на бившата власт..."От няколкото статии по случая, вече знаеш кой е планирал операцията, че по-нататък и имена които си заподозрял предоставяш на внимание. Акъл море! В парамента ти е мястото при Лъчо Мозъка и Искрето.
3
1
 
12
 
! Отговори
следващият шеф преди 12 години
Гълъбин е следващият шеф на митниците!
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
кой му е казал от каде да си купи килата и как не са го обрали до като стгне дилара,само по себе си говори за схема голема на бившата власт,знаем ги тея неща и повече от колкото трябва да знаем,и от каде е имал тея пари да ги купи след като в Бразилиа може да се варнеш само с 50% от сумата с която си декларирал че влизаш в Бразилия и няй вече кой е получател тука и ако не е зел дрогата с пари кой му я е дал дали не е на Велчев схема голема
1
2
 
39
 
! Отговори
Питанко преди 12 години
Тоя хубаво, че го хванаха в Бразилия. Тука щяха да го изкарат агент под прикритие, после да го нарекат достоен българин и най-накрая като се разлаят кучетата на запад да го приберат за малко на топло.