Побоите в Студентски град били нещо нормално

Свидетели разказват за убийството на Стоян Балтов пред "Амнезия"
Обновена: 14 ное 2011 14:48 | 14 ное 2011 13:32,
167
Побоите в Студентски град били нещо нормално
Приятелка на Стоян Балтов носи негов портрет на траурно шествие през 2008 г. Снимка: Булфото

Побои като този, при който бе убит студентът Стоян Балтов, били нещо нормално за Студентски град и подобни ексцесии не правели впечатление на обитателите на квартала.

Това разказа пред Софийския градски съд Светозар Михайлов, един от свидетелите по делото за убийството на студента пред дискотека "Амнезия" през 2008 г.

Михайлов разказа, че в нощта на убийството е видял как 4-5 момчета нападали други двама души, но не е видял лицата им, а само силуети в тъмнината.

Още по темата

По думите му групата е била враждебно настроена и не е била предизвикана с нищо. Свидетелят е видял един от нападателите да удря в лицето опитващия се да се защитава младеж. Момчето паднало на земята, а останалите започнали да го ритат по цялото тяло.

Свидетелят, който е минавал покрай мястото със свои колежки, не се е намесил в ситуацията. По-късно се е върнал на мястото и е видял, че битото момче лежи на земята, а в устата му имало кръв. Според Стоян Михайлов екипът на Спешна помощ се е забавил прекалено дълго.

Пред съда днес дадоха показания и двама полицейски служители – Илиян Ранков и Станчо Стоянов, които първи са пристигнали пред дискотека "Амнезия" след сигнала за побоя.

Ранков заяви, че заварил Стоян Балтов без пулс, а пристигналите на мястото лекари само са констатирали смъртта. Нападателите вече са били избягали.

Делото продължава на 16 декември с разпит на още свидетели.

Подсъдими за убийството на 20-годишния студент Стоян Балтов са Александър Данаилов, Вили Георгиев и Светлозар Стоилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
3
 
3
 
! Отговори
до 87 преди 12 години
Ами по-добре, от колкото да стана *** като теб.
81
7
 
0
 
! Отговори
do 85 преди 12 години
*** ami stoi si v tvoeto selo i se radvai na "jivota si "
80
2
 
5
 
! Отговори
до 82 преди 12 години
Тежко и горко на България с висшисти като теб, които пишат на латиница!Дипломата не прави човека. Магарето и сто дипломи да има, не става човек!
79
5
 
3
 
! Отговори
do svetlio преди 12 години
Камъкът си тежи на мястото. А ти си безродник и предаде родителите си, като отиде да живееш на друго място. Такива като теб в моето село ги пребиваме с камъни.
78
7
 
1
 
! Отговори
do 80 преди 12 години
i sega ako mi kajesh i zashto trqq da pisha s balgarski bukvi??? ili samo tova uspq da se setish???
77
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Там няма акедемична атмосфера, библиотеки, райграс, старинни сгради, чаени партита, спортни зали и интелектуални игри, както е в белите държави.Там има мутренска атмосфера, чалготеки, кал, обрасли скелета, алкохолни оргии, казина и смъртоносни боеве.
76
4
 
1
 
! Отговори
do 78 преди 12 години
aaa ostavi go toz STUDENT sled 5 meseca harchene na parite na mama i tati shte doide da raboti pri men s kupenata si diploma ot UNSS da vidi kak "***, skasanqk i chovek koito e jivql v studentski kogato e trqbvalo" e postignal malko pove4e ot nego, jalna mu maika i t.n.
75
8
 
2
 
! Отговори
Student до 78 преди 12 години
Като са мислиш за голямата работа, дано завършиш като Стоян Балтов!
74
2
 
3
 
! Отговори
до svetlio преди 12 години
Забрави да допълниш, че си и неграмотен.Хаха, студент по Икономика, който не може да пише с български букви.
73
8
 
1
 
! Отговори
до анонимен преди 12 години
И за чий го учиш това вишУ като един барман в горе-долу елитно заведение печели колкото, а в много случаи дори повече от много висшисти. С дипломата си от огрухан БГ университет само можеш да си изтриеш ***. Пък и не важи на запад. Но онези нещастници, родителите ти се стискаха да те запишат в Американския нали, щото са голтаци. Като почнеш работа нека те е яд, щото ще работиш за хора, завършили училището на живота, със средно образование като Стоичков и т.н.
72
3
 
21
 
! Отговори
до 71 преди 12 години
Нито съм беден, нито съм злобен. Но да кажеш на хората, които нямат пари за образование, че са "***", "***" и т.н. затова, че живеят в Студ.град е меко казано селско и тъпо и признак на ниска култура и тесногръдство! Бедните трябва да умират и да ги натикаме в някое село при прасетата ли? Егати европейското мислене...
71
5
 
2
 
! Отговори
svetlio преди 12 години
aide vzemete se sprete s tez korenqci i tez selqni che kato gledam 22 broki "koreniaci" v momenta dosta zdravo se trudqt da izkarat pari na edin "bivsh beden student po ikonomika jiveesht v studentski "
70
3
 
4
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Поправка, Голямо село е цяла България, защото е пълна със злобни, дребни душички като теб.
69
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
студентски град е огледало на живота извън столицата. Когато някой *** почне да мрънка какма била СОфия му казвам да отиде да види кочинката, която са си спретнали и тогава да мрънка
68
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
"Големо село" е защото така наречените "кореняци софиянци" се мислят за голямата работа и гледат с презрение всички останали без да отчитат факта, че измежду тях има такива "***", каквито няма и в най-закътаните места на прекрасната ни родина!
67
5
 
2
 
! Отговори
хихихи преди 12 години
Не знам дали като станеш студент затъпяваш, но повечето гимназисти са с доста по-висока грамотност и интелигентност от много от прехвалените студенти, които само за други работи си мислят.
66
3
 
4
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
Като си толкова умен, защо си толкова беден и злобен?
65
5
 
6
 
! Отговори
Student до 66 преди 12 години
Хора, които наричат столицата на държавата си "Голямото село" не ми изглежда да имат голям умствен багаж.
64
3
 
1
 
! Отговори
svetlio преди 12 години
studentski si beshe mnogo dobre predi 10tina godini !!! qdohme, pihme, e**hme no i uchehme! loshoto e che veche vseki sulio i pulio ( selqni i "grajdani" ) jiveeshti v kvartala i izvan nego hodqt po zavedeniqta da si izbivat kompleksite. Ne ot horata ot kade sa a kvi pu**vci sa te, tehnite rodnini i tehnite priqteli !!!
63
5
 
5
 
! Отговори
до 66 преди 12 години
Като няма финансова възможност - няма да учи. В повечето бели страни е така! Все пак никой данокоплатец не е длъжен да издържа нечии мамини синчета и татини дъщерички в университета. Висшето образование не е задължително, а е лукс.