Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай

40-годишната магистратка се разфучала заради спирането на тока в Банско
Обновена: 11 яну 2012 08:48 | 11 яну 2012 07:07,
182
Румънска съдийка отнесе 500 лв. глоба, лепнала шамар на полицай
Снимка: архив, Булфото

Съдийка от Румъния наби наш полицай в Банско и получи 500 лв. глоба. Наказанието постанови съдия Албена Момчилова от районния съд в Разлог на дело по указа за борба с дребното хулиганство, пише в. "24 часа". 

40-годишната магистратка Стефания Кристина била заедно с мъжа си на организирана ски ваканция в нашия курорт. Заради проблемите със спирането на тока в събота по обяд чужденците се ядосали, а румънката решила да поиска обратно парите, дадени за купуване на лифт картите.

Съдийката събрала картите на цялата група и стигнала до касите. Там вдигнала скандал, защото касиерката възстановила само част от сумата.

Гостенката обаче започнала да крещи и се наложило да се извика полиция. При пристигането на служителите на реда румънката била влязла с главата си през гишето и крещяла.

Полицаят Н. В. се опитал да я отстрани, като я хванал за ръката и казал на английски: "Mадам, полис."

Тогава неочаквано Стефания се обърнала и му зашлевила шамар по лицето. Заради удара униформените я повели към патрулката, за да я откарат в управлението.

По пътя до колата румънката отново налетяла на полицая с шамари и го одрала по ръката. Наложило се да й сложат белезници, за да не буйства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
2
 
! Отговори
Ибрахим преди 12 години
Замислен, ами айде тогава, като се знаем що за стока сме, направо да си събуем гащите, да се наведем и да чакаме на който му е кеф да ни се изреди. Полицаите може да не са най-умните сред нас, но те са част от силовата държавна власт. Никой не може да си позволява да ги обижда, да не говорим пък да ги удря. Иначе няма как да се въведе ред в България. Не говоря за това, че трябва да бием гостите си (туристите), но трябва да имат усещането, че се намират в място с порядък.
77
2
 
3
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
В бяла държава драги, полицая вече щеше да рови по кофите за това, че не е арестувал крадците на парите на румънците.
76
0
 
3
 
! Отговори
GOSHO преди 12 години
ei 4ujdenec ti si goliama podloga be xubavec! zasi4am te da se iskazvash i to vse negativno za balkanite i v 4astnost za BG.ne sei negativizum nai malko ot tova imame nujda vseki moje da kaje neshto otricatelno i dolno no tova nishto niama da promeni! ai spolai i po-krotko!
75
2
 
9
 
! Отговори
чарли преди 12 години
Ако беше в друга държава полицая щеше да я застреля при законна самоотбрана.
74
12
 
6
 
! Отговори
до 80 преди 12 години
Само свенливо да ти напомня, че когато `*** държава` е имала един от най известните медицински университети в Европа, ние не сме съществували като държава. Плащали сме `зъбен данък` на турците за това, че ни ядат от храната и опъват жените ни ... така, че дай по кротко с квалификациите.
73
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя има пълно право да си иска парите. Но нали е съдийка и знае, че в България по законен начин няма как да си ги получи. Такава си ни е съдебната система.
72
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
90% от коментарите доказват абсолютната вярност от написаното от номер 81, за огромно съжаление. 90% от далите мнение не са ходили по-далеч от София! Ограниченост, злоба, лошотия, огромна завист лъха и мирише, направо вони тук....
71
4
 
10
 
! Отговори
Замислен преди 12 години
Имам усещането, че тези 500 лева глоба, ще ни излязат през носа. Тази съдийка очевидно е серт и като нищо ще заведе дело за опропастена почивка, кражба на парите /нейните и на групата румънски туристи/ , отказ за съдействие от страна на българската полиция ... дано не съм прав, но сумата която ще плащаме е поне петцифрена. Като се знаем що за стока сме, за какво ни беше да се ежим ...
70
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заслужава сега кьорав турист да не стъпи в България!!!!Не стига, че дошли да оставят парите в България, ами и неграмотно "Зган" ще ги наричате. По-голяма "Зган" от нас, Българите се уверих, че няма. Преди мислех, че румънците са най-големите ***, ама след известен престой в Букурещ ясно е на лице само едно: по-големи ***, комплексари, злобари и завистливци от нас, Българите, уви няма!!!
69
5
 
5
 
! Отговори
Alabala преди 12 години
***!
68
8
 
2
 
! Отговори
Да преди 12 години
Тъпия полицай е трябвало и с ритник да го наложат, но .... в бугарско сме си полицейска държава, пък българската съдийка мъжът с който живее на семейни начала е *** полицай, та... румънката го отнесе
67
2
 
12
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Много европейски,ултраевропейски,г-жа Румънска съдийка......ми утре направо изкарай патлака и ги гръмни,щото спрял тока !!!! Баси и малоумието,сякаш само за нея е нямало ток........10 месеца в Сливен и 5000 евро глоба....Казах
66
16
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 12 години
Първо се легитимираш, после хващаш и дърпаш. Хващаш и дърпаш ако човекът не се подчинява и ако ЗАСТРАШАВА някого. Какво е това секи селянин да може да те хване и да те насилва само защото носи фуражка? Освен това полицаят фактически се е намесил на страната на обирджиите, както обикновено става в БГ, това вече им е станало условен рефлекс явно.
65
2
 
11
 
! Отговори
съвестен преди 12 години
Безобразие, тези все-повече си въобразяват, че като са в България всичко им е позволено. Свидетел съм бил нееднократно на такива простащини. Трябваше да я затворят поне за 6 месеца. Пусни простака, в случая примитива, а те години бяха третирани като *** и им гледай резила!
64
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Съгласен за по 100 лева да ми бият по 1 шамар недоволни туристи!адрес.площад Народно събраниеМони
63
6
 
14
 
! Отговори
явертъ преди 12 години
ако е казал "Мадам, плийз" вместо "Мадам, полис" можело и да си спести шамара, ама явно с думите "Мадам, полис" му се изчерпват познанията по английски и френски.
62
4
 
23
 
! Отговори
Азъ преди 12 години
Ако бе в Румъния-минимум 2 годинки щеше да полежи, и бой да отнесе, и глоба огромна!
61
11
 
22
 
! Отговори
Вижте сега преди 12 години
Всъщност полицая е герой. Всички негови колеги му завиждат. Защото обичайно ядат шамарите от гуреливи ***. А тук все пак шамара е някак магистратски. Аристократичен един вид. Не е просто *** кютек. Убеден съм, че нашия полицай няма да си мие лицето поне три години.
60
7
 
10
 
! Отговори
Ибрахим преди 12 години
Готов съм да платя 500 лева да набия един на произволен полицай! А за повече може и депутат, министър нещо... пълен майтап е тая държава! Айде да видим, щеше ли тая мамалига да *** ако я бяха окаушили за 3 месеца и й бяха дръпнали 10 000 евро глоба.
59
0
 
3
 
! Отговори
Марто преди 12 години
Приятелю, това е съвсем различен въпрос. Както се помъчих да подчертая: не съм бил там - не коментирам. Айде сега само "скролни" надолу и пречети 5,6 коментара. Всеки храни някой, но никой от коментиращите не е бил там.