Заека остава в ареста

Обвиниха Марио Любенов официално за убийството на Мирослава
Обновена: 20 яну 2012 20:57 | 20 яну 2012 20:57,
48
Заека остава в ареста
Марио Любенов. Снимка: Facebook

Марио Любенов, по прякор Заека, остава в ареста. Той вече е официално обвинен за убийството на 18-годишната Мирослава Николова от Перник.

Пернишката окръжна прокуратура даде за първи път официална информация по случая.

Окръжният съд реши, че Любенов трябва да остане още 20 дни в психиатрията, за да бъде довършена неговата експертиза.

Окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов е категоричен, че Марио Любенов и Стойчо Стоев-Чочо още в момента на отвличането са взели решението да убият момичето. След което ще търсят откуп от наследството на Борислав.

Прокуратурата смята, че не имало никакъв шанс да се спаси Мирослава и разследването е протекло правилно. Версиите, които са излизали са били заблуждаващи, с цел да бъде опазен живота й.

Още по темата

Обвинението твърди, че разполага и с други доказателства освен признанията на Стойчо Стоев пред детектора на лъжата. Имало веществени улики, които свързват Заека със случая.

Засега няма официално становище дали ще се търси отговорност от полицаите, които са присъствали при самоубийството на Стойчо Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Той "смята", ама как ще го докаже. Има ли въобще някакви доказателства
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
най-тежкото наказание за тоци
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
зъб за зъб око за око
34
0
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
Като специалист отговарям: Този не е луд, този преди години си е платил на продажния лекар да издаде удобна за него епикриза с цел да има гаранция за в бъдеще в съда. Този е готов хладнокръвно и в пълно съзнание по жесток начин да убие когото си поиска, не ме учудва ако и преди не е извършвал по поръчка други неразкрити до сега убийства. Този е за доживотна присъда без право на помилване !
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя ли е луд?Тоя ли е невменяем?Хайде ,стига с толкова ЛЪЖИ!
32
0
 
2
 
! Отговори
дано преди 12 години
Дано да му в затвора, ако въобще го усъдят, че в БГ бандитите е по добре за някой хора да са навън,
31
0
 
1
 
! Отговори
hmm преди 12 години
тия двамата са били бандити отпреди, ако в тази държава тъпите наркоманчета и бандити имат страх от полицията едва ли ще извършват такива работи, а самата полиция ако ги беше хванала докато си правеха далаверите и бяха усъдени щяха ли да извършат такова нещо. Уви в тази държава бандитите нямат страх от полицията,един се прави на болен друг на психясал , Баааааааааааааахти държавата
30
3
 
8
 
! Отговори
m3 преди 12 години
Сега в панделата ше му направят 'отворите' с размера на тия очила...
29
3
 
2
 
! Отговори
inn преди 12 години
и какви са веществените улики?? поне една-две да бяхте споменали
28
0
 
11
 
! Отговори
това убийство... преди 12 години
Много натрупвания има в това убийство- трябва КОЛЕГИБаш истинатаАвтор: valeriki Дата: 21-01-2012 09:48Бащата е бившо ченге. СамоУБИТИЯ беше охрана на една пернишка мутра. Бащата излъга за "чисто минало" на сина си. Докато беше охрана, се занимаваше с лихварство и рекет. Федята- негов бивш шеф уреди и плати за да не го осъдят ефективно. Платиха за условна присъда. Оръжието е издействано когато беше охрана на Федята. Пернишката полиция за съжаление е била винаги на "хранилката" на мутрите.
27
0
 
11
 
! Отговори
отново преди 12 години
Да не се вторачваме в "убито момиче, убиеца заловен и осъден, а:1. ДА КАЖАТ обвинените КАК са стигнали до "идеята" да ВЗЕМАТ ОТКУП!2. Има ли таква сума , наследена от Италия, КОЙ е оня българин, който има ТАКЪВ БИЗНЕС в Италия?3.КОй е наследникът Борислав, какво е работил и издържал ПРЕДИ наследството?4. Има ли в роднинското и приятелско обкръжение на всички споменавани имена във връзка със Мирослава( мир на душата й+) полицаи( бивши и сегашни) кметове( бивши), бизнес-връзки, работодатели.
26
0
 
8
 
! Отговори
Волк преди 12 години
Ну заяц, погоди !
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
бе тоя като го гледам и на връзано куче ляб не мое да даде сам,а стига алабалистика,най после някой да каже кой е големият бос
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
СПОРЕД ТАЕН СВИДЕТЕЛ ИНСЦЕНИРАЛ ГРАБЕЖ, ЗА ДА СЕ ИЗКАРА ЛУДСрокът на експертизата, която трябва да установи дали Марио Любенов-Заека страда от шизофрения, вчера беше удължен с още 20 дни от Окръжния съд в Перник. Изследването обаче не е във връзка с убийството на Мирослава, а по делото, което се води срещу Заека за фалшифициране на пари. Тя ще послужи и по делото за смъртта на момичето. Пред съда началникът на отделението Съдебна психиатрия в столичната клиника Св. Наум д-р Петър Маринов заяви, че е необходимо изготвяне на комплексна експертиза, с която да се огледат всички детайли.Междувременно прокуратурата се позова на анонимен свидетел, който твърди, че Марио сам инсценирал грабеж през януари 2009 година. Целял да бъде освидетелстван като шизофреник, заяви обвинителят Пламен Найденов.Защитниците на Любенов обаче твърдят, че след въпросния грабеж той бил тежко ранен имал счупена челюст и случайна жена го спасила, така че няма как сам да е подготвил всичко това.
23
1
 
12
 
! Отговори
Кашчей Безсмертний преди 12 години
Хайде, моето момче, направи муцунка "кокошо дупе"!Юсуф от трети отряд точи лиги и пълни вени за тебе!
22
1
 
18
 
! Отговори
ХАХА преди 12 години
Bad boys, bad boys, вижте го тоя мутраген ве! Писна ми да му гледам наглата физиономия да го . Зайци, чочовци и т.н... МВР пак замазва положението с N-те различни техни версии с тъпо извинение, само че няколко десетки от различните версии бяха след като я откриха, господа ! FAIL! Пак се лъже безсъвестно народа. Едно е сигурно - ще се го получи по един или друг начин, животът не прощава. АМИН!
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Можете да си говорите каквото си искате , този е престъпник , ама не е убиец изнасилвач , дето просто отвлича и убива за кеф то е ясно . Другото за което бил задържан са фалшиви пари .... Не съм навътре в мутренския свят ама такива хора не се занимават да отвличат за кеф деца и да ги убиват .. Според мен изпълнява поръчка другия се опънал и са го очистили този не смее да каже понеже знае , че няма да живее дълго . В полицията признанията на задържаните е повече от елементарно да се манипулират !
20
0
 
6
 
! Отговори
АТИЛА преди 12 години
В Задунайска Губерния създадена от Руски *** за 32 тона злато върлува Банда Организирани Престъпници-БОП занимаваща се с:1.Отвличане, Изнудване и убийства на Българи-последния им регистриран удар беше в Перник завършил с удушаването на Мирослава2.Рекет над български бизнесмени и сплашване на български журналисти3.Контрол над пазара на дрога и *** посредством изграждане на мрежа от дилъри и сводници4.Прокарване на канали за трафик на наркотици, оръжие и трупни донори
19
0
 
14
 
! Отговори
Това е жестоко! преди 12 години
Нека социално слабата съдиика дето я върнаха на работа да го освободи веднага! Така де -хора сме....
18
2
 
12
 
! Отговори
Лесле каручка преди 12 години
Абе тоз Зайко да не е от антуража на Евгени Минчев ? Мале какъв вкус ква ризка и цаиси си е сложил стил мека кидка .Навява ме на мисълта че може да е одказал на от вишият клир който сега му отмащава като го кисне в това зверско престъпление . А това че са го товарили с хапчета като миньорска *** е от чсно по-ясно. След тия хапчета ще признае че и космунавт е бил и каквото още си поискат. Достатъчное да му напомнят за Чочо счупените пръстчета и коршума аман от садисти и *** садии