Заека остава в ареста

Обвиниха Марио Любенов официално за убийството на Мирослава
Обновена: 20 яну 2012 20:57 | 20 яну 2012 20:57,
48
Заека остава в ареста
Марио Любенов. Снимка: Facebook

Марио Любенов, по прякор Заека, остава в ареста. Той вече е официално обвинен за убийството на 18-годишната Мирослава Николова от Перник.

Пернишката окръжна прокуратура даде за първи път официална информация по случая.

Окръжният съд реши, че Любенов трябва да остане още 20 дни в психиатрията, за да бъде довършена неговата експертиза.

Окръжният прокурор на Перник Пламен Найденов е категоричен, че Марио Любенов и Стойчо Стоев-Чочо още в момента на отвличането са взели решението да убият момичето. След което ще търсят откуп от наследството на Борислав.

Прокуратурата смята, че не имало никакъв шанс да се спаси Мирослава и разследването е протекло правилно. Версиите, които са излизали са били заблуждаващи, с цел да бъде опазен живота й.

Още по темата

Обвинението твърди, че разполага и с други доказателства освен признанията на Стойчо Стоев пред детектора на лъжата. Имало веществени улики, които свързват Заека със случая.

Засега няма официално становище дали ще се търси отговорност от полицаите, които са присъствали при самоубийството на Стойчо Стоев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
17
 
! Отговори
Бъни преди 12 години
Тоя ЗАЮ БАЮ след като го надрусаха сериозно с разни илачи е готов да признае че е чукал и Цветанов ако че може само по телевизията да го е виждал . Това дали е съпричастен или не е незнам но е удобен за обвиняем . Интереснотое че От СФ психото му дават документ че е психо а от Перник разрешително за патлак ! Нямали обща база данни да се види че има противоречие ? Тоя парадокс е за комедия съжалявам за момичето много хубава е била Бог да я прости .Дано излезнат главните виновници този уви не е
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има толкова невинно излъчване, как може да е извършил престъпление?
15
2
 
6
 
! Отговори
Притежателя на коне преди 12 години
Като го гледам каква изнежена мека китчица е на снимката бая го чака в пандиза
14
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отговорите какво е ставало ги даде Г.Лилов пред СКАТ в сряда, на 18-и. Според него в операция на "Европол" в цяла Европа срещу колумбийският трафик на амфетамини, хероин и кокаин в 00.20 часа на 11 срещу 12 е задържан пернишки Голф с двамата бабаити и тяхна приятелка. Обискирани са 9 адреса (вкл. първия обиск на злополучната квартира), разкрити са 3 нарколаборатории, маса оръжие и взрив. После е спипан и наш камион с 120 килограма най-чист "продукт" в Австрия. Според Европол в чужбина са арестувани шефовете на мрежата, а у нас връзките водят на държавно равнище - поделението на военното разузнаване в Старозагорско, където е самоубит по същото време военния, натоварил камиона. Според жерналиста Мирослава навремето е чула нещо не за нейните уши в тренировъчната зала и моментално са я отсвирили, имитирайки отвличане и откуп. Още повече, че бащата не е успял да разпознае трупа заради разложението, патоанатоми се заклели пред Лилов, че такъв стадий е невъзможен за плитко погребан труп през зимата, а сега разбираме, че била бита и удушена според експертизата. (!! - бита при разложен до неузнаваемост труп) Журналистът твърди, че самоубитият бабаит е знаел връзките нагоре, а ортакът му е обявен за луд, понеже луд не подлежи на процес, а и да продума нещо, то няма доказателствена сила. Лилов отбеляза, че за първи път Бойко и Цецо не се хвалят с такава операция. Защо?Често казано, вярвам на изнесеното, макар и скицирано, понеже темата беше за книгата му "Операция Президент".
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен 777 преди 12 години
Заешко печено трябва, но властта като чели има афинитет към бандитоси!?
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Единият го "самоубиха", но да се надяваме, че "Заека" няма да го пуснат в "домашен отпуск" каквито случай вече имаше !
11
1
 
7
 
! Отговори
Коста преди 12 години
Момичето е имало черен колан по таекуондо и като гледам тези двамата хилави льохмани, единия от които го самоутакова, може безспорно да се каже че са били поне 4-5 участниците. Тое ясно, какво че ще съмне.
10
5
 
1
 
! Отговори
Лисицата преди 12 години
" Заека " се слага в кавички го-да простаци!!!
9
1
 
21
 
! Отговори
Zaeka преди 12 години
Добре бе, Чочката що си е теглил куршума като не е убиец ?
8
5
 
9
 
! Отговори
БАШ-ЦИГАНИН преди 12 години
Пак ли *** бе, само *** могат да извършват такива жестоки убийства....Сега не виждам да се навдигат футболните агитки!?
7
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Медиите да престанат с използването на прякори, защото стават смешни с такива заглавия: "Заека остава в ареста", "Повдигнаха обвинение срещу Заека" и т.н.
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хубавецът е луд за връзване. Останалите Паяка и Маяка да им се разреши носенето на оръжие и се предоставят необходимите боеприпаси. Сигурно ще се наложат и други случаи за хранене на кучета с телешки пържоли от заплатата на ЦЦ.
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЩОМ ТОЛКОВА СЕ ВЛАЧИ ТОЗИ СЛУЧАЙ,ОТ ВСЯКАДЕ СЕ ПОКАЗВАТ СПЕЦИАЛИСТИ СЪС РАЗЛИЧНИ ВЕРСИИ СПОРЕД ЗАДАВАНИТЕ ВЪПРОСИ ЗАНАЧИ ЕДНО ,БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ СА ЗАМЕСЕНИ,НИКОЙ ВЪВ ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОМИСЛИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ДА СИ РАЗИГРАВА КОНЯ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА БОРИСОВ
4
1
 
27
 
! Отговори
Перничанин преди 12 години
стана известна 1 потресаваща новина ! Бях на протеста пред МВР. 2009 год. този човек е бил освидетелстван а през 2010 год. при Цветанов му е издадено разрешително за оръжие. Ужаса е пълен. При това управление наистина МВР се срастна с мафията.......Ето............."Лудият" Марио - Заека, спряган за убиец на Мирослава Николова имал разрешително за оръжие. То е издадено година, след като Марио е освидетелстван.Марио е освидетелстван като шизофреник през 2009-та от лекар в психиатрията в София. Пернишкият му лекар обаче е изразил съмнение, че той е симулант и сега Марио отново е върнат в психиатрията в София за окончателна диагноза. От това изследване ще стане ясно и дали Марио въобще може да бъде съден, съобщава Нова телевизия.Абсурдно би било, ако се окаже, че някой е позволил на шизофреник да носи оръжие. Или...?!!
3
0
 
21
 
! Отговори
89boy преди 12 години
За жалост цветанов трябва да изпълнява заповедите на мутрите ако не отваря работа на погребалните агенции! Истинските управляващи не ги знаем кои са..............................
2
4
 
1
 
! Отговори
NIE OT BSP преди 12 години
DRUGARI NAKARNIHA NI PRAVATA I SVOBODITE DA REVEM NAUMRELO ZA ZAEKA====TO GOCE KAT GO ZASTRELIA E DARJAVNA POLITIKA
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не е добре. Единственият, който го обвинява е мъртъв. Даже и да е виновен, пак няма да влезе в затвора. И Бог знае дали е виновен. Каквото и да каже, нали е луд, кой ще вярва.