Ще ви убия, ще ви извадя очите едно по едно!

Скандални телефонни записи по делото срещу Цар Киро
Обновена: 23 яну 2012 14:25 | 23 яну 2012 12:43,
192
Ще ви убия, ще ви извадя очите едно по едно!
Кирил Рашков в съда. Снимка: БТА

Запис от телефонен разговор от 112 беше пуснат днес в Асеновградския районен съд.

Това се случи на първото заседание срещу Кирил Рашков, който е обвинен в отправянето на закани за убийство по адрес на чичото и лелята на прегазения Ангел Петров от Катуница – Веселин Христов и Иван Петрова.

На записа се чува как Иванка Петрова се обажда на операторка и сигнализира за заканите на ромския барон към нея и цитира думите му: Ще ви убия, ще извадя очите ви едно по едно!

След което казва, че е била наплюта от Кирил Рашков. Жената обяснява още, че се намира в Катуница, а операторката обърква областта, в което се намира селото. След това ненадейно решава да я препрати към полицията и затваря.

Още по темата

Дежурният полицай поема сигнала и настоява по телефона да разбере за причините за заплахите. Следва съвет към жената да подаде жалба в полицията.

„Притеснявам се, че Кирил Рашков може да се върне и да изпълни заканите си“, отвръща му Иванка Петрова.

Униформеният обаче й казва: "Спокойно няма да се върне!" Разговорът им приключва.

Заканите на Цар Киро са отправени часове преди Ангел да бъде прегазен.

В съдебната зала Иванка и Веселин разказаха, че до ден-днешен се страхуват за живота си и заявиха, че заплахата от 23 септември е отправена с голяма агресия към тях.

Срещата им с Рашков е запечатана и от камера за видеонаблюдение.

Двамата пострадали се оплакаха и от системен психически тормоз, нанасян им от членовете на ромската фамилия.

„Те лъжат, защото искат да ни вземат парите“, коментира пред Dnes.bg царица Костадинка, като имаше предвид обезщетението от по 10 хиляди лева, за което претендират пред съда Иванка и Веселин заради причинените им неимуществени вреди.

В коридора на съда Цар Киро пък отрече да е отправял закани за убийство.

Трима адвокати го бранят на съдебния процес. До обед бяха разпитани петима от общо 12 свидетели.

Според показанията на полицай от София Кирил Рашков се е интересувал какви документи са му необходими, за да отиде в Сърбия, тъй като се притеснявал за сигурността на близките си.

Ако бъде признат за виновен, Рашков го грозят до 6 г. затвор.

Повече от 50 човека от Катуница следят развръзката на делото пред Съдебната палата в Асеновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
44
 
! Отговори
Детектифф преди 12 години
На въпросният цареещ се ***, ведно с надявам се една удовлетворяваща народа присъда, да му се акумулира и остатъка от неизтърпяната част от присъдата наложена му и от съда преди 1990 г. По-справедливо ще бъде някак си. А и той (Кирил ***),с поведението си, доказва, че е бил неоснователно помилван от новата власт в България!!! Хайде, гласувайте.
51
0
 
34
 
! Отговори
ева преди 12 години
Не виждам, защо да го съдят този като пак ще го пуснат, а докато е "на топло" ще го издържаме от нашите данъци. Да му теглят куршума и да се приключва. И без това страната ни е много далеч от т.нар. демократични държави
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Толкова ли няма Български мафиот, който да го гръмне тоя в затвора?Маджо къде си?Аре действайте бе.
49
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Заради такива журналисти които издигат в титли мръсните *** , поднасят информацията не точно и вадят слова и думи от контекста ,думата журналист ще почне да се приема като думата депутат . Каде е Бай Тошо да му каже на тоя мазен манган какво ще вади едно по едно.
48
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Сега се сетиха да го съдят, то вече му в все едно на тоя, цял живот си е живял кат цар!!!
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ах тоя ако го набарам му е бедна фантазията какво ще му направя!
46
1
 
58
 
! Отговори
Келешчо преди 12 години
Ако съдът оневини Киро *** това ще нагнети етническото напрежение в цяла България и ще провокира стихийни бунтове срещу целокупната *** ***, а родната милиция няма да има съпротивителни сили, с които да се противопостави на справедливия народен гняв. Да му мислят политиците, които със своето безхаберие ще ни докарат до гражданска война.
45
0
 
44
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
не катуница всички българи гледат какъв ще е изхода от това дело.
44
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
То български журналисти няма!Защото в *** среди му викат "цар" на тоя.И *** викат на себе си на *** "роми".А на Българите казват подигравателното "дас".Докато "***" не е подигравка.Те руснаците казват "цыган" - и те ли се подиграват?Турците казват "cingene" (чингене).Така че явно, че в цял свят си има езикови особенности.На български е "***".Няма сега да говорим на *** я.Официалният език в България е българският.Така че ще помоля журналистите да пишат на български.И да престанат с това роми, което е на ***.Те ако са ***, ние не сме!
43
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе аз съм казал - българите са най-талантливите, най-работливите и най-честните и най-почтените хора в Европа. Единственият проблем в България са ***. Ако *** не раждаха деца да взимат детски България шеше да е водеща световна икономическа сила, щяхме да сме много по-напред от Швейцария и Германия ако *** не взимаха детски. Трябва да дойде едно правитетелство което да ни оправи проблема с *** и да спре детските които им се дават и тогава заплатите ще станат по 5 хил евро и ще живеем като Швейцарци. А на такива като "цар" Киро трябва да се дава смъртна присъда.
42
0
 
37
 
! Отговори
прасчо преди 12 години
Те в Сърбия с погача ви чакат,че са им малко техните.....Само да ти кажа Киро,там ако си разпасал пояса така както тука,направо ще ти вкарат цялото царство у междубузието....Аз лично с голяма радост бих приел новината за емигрирането,където и да е дори на Антарктида.....на поданиците ти............ама всичките,барабар с Костадинка принцовете и принчипесите.......Изгоре Кире тоз път !!!
41
0
 
37
 
! Отговори
БУЛТРАС ПЛОВДИВ преди 12 години
ЗА ВАС КИРО МОЖЕ ДА Е ЦАР,НО ЗА МЕН Е КРАЛ.МНОГО КРАЛ.КАТО ВСЕКИ НАГЪЛ ***.ВПРОЧЕМ ТОЙ Е ХРИСТИЯНИН.КАК ЩЕ НИ НАРИЧА *** ТОЯ ГЬОТВЕРЕН
40
0
 
10
 
! Отговори
turcina преди 12 години
ot kolko meseca ne e osaden tozi ***; i zawto se plawat horata ot takiva tikvi.
39
0
 
5
 
! Отговори
Nenkin преди 12 години
Dobre de, toi 6 godini, a tezi koito sa pregazili jertvata? ....
38
0
 
54
 
! Отговори
Чревея преди 12 години
Сидеров го каза най-добре . РАЗСТРЕЛ ЗА *** БАРОНИ !!!
37
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Заради неспазване правилата на сайта Днес бг да бъде лишен ат участие във форума!Какви са тези царе и царици!?България е РЕПУБЛИКА и никакви царе и царици няма тук!Моля Днес бг да бъде баннат!
36
1
 
36
 
! Отговори
Уебър преди 12 години
Дъртия *** ще умре местен от килия в килия, ще си изгние в пандиза, а всичките му палати в Катуница и околността ще бъдат изравнение със земята.
35
2
 
19
 
! Отговори
Real преди 12 години
Ще се отърве с условна присъда!Ако греша Азис да стане жена:)
34
0
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Това ли е наи-голямото престъпление по което е обвинен *** Цар ? Кога ще го обвините за престъпления против държавата ,хората , шашми, далавери ? Или ще мотаете делото с години и накрая пак поради липса на достатъчно доказателства се прибира вкъщи !
33
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Към DNES.BG ,как не вие срам, като отговорна медия да кичите някои с титли,като царица и т.н.Така обиждате целия Български народ!