Шотландец задържан за убийството на Станислав

Дейвид Брансън живеел от 4 години в село Лагошевци
Обновена: 25 яну 2012 21:40 | 25 яну 2012 20:40,
162
Шотландец задържан за убийството на Станислав
Снимка: Архив МВР

За жестокото убийство на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци е задържан шотландски гражданин.

По информация на bTV това е 71-годишният Дейвид Брансън. Чужденецът пребивавал от 4 години в селото, но кметският наместник Тихомир Тошев обяви, че името му не фигурира в селския регистър.

Още по темата

За шотландеца се знаело малко, живеел изолирано. Дошъл да живее у нас, защото пенсията му била малка, а тук животът бил евтин.

Брансън наемал деца от селото за ремонтни работи по къщата си и ги снимал с камера, докато работели.

Експертизата на съдебните лекари сочи, че Станислав е бил удушен, има данни и за блудствени действия.

Родителите му са социално слаби и разчитат на помощи. Тепърва ще се решава съдбата на неговите трима братя и сестра.

Те ще бъдат изведени от семейството ако се докаже, че за тях не се полагат необходимите грижи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: Станислав
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
3
 
20
 
! Отговори
Евроатлантик преди 12 години
до 77 Надали ще го вкарат в панделата защото идва от "Европата". Ако го осъдят ще му нарушат правата на човека. Ще му дадат една условна и ще го пратят обратно в Шотландия на свобода.
67
4
 
33
 
! Отговори
Коко Брайс преди 12 години
Колко още ще им трябва на българите, за да проумеят, че 90% от хората в Западна Европа почитат единствено парите и секса в най- извратените му форми. Тези хора може и да живеят в привидно чисти и подредени държави, но съзнанието им е много по- примитивно от нашето и е спряло да се развива някъде в ранното Средновековие.
66
1
 
24
 
! Отговори
сом преди 12 години
Тука идват разни чужденци, педофили и извратеняци,защото знаят че могат да се подвизават безнаказано.
65
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Немога да си представя, че при Бай Тошо някъв чужденец *** би посмял да си помисли само да прави подобни неща с българските деца и то в България. Какво стана, демокрация, да ни избиват разни уродливи създания и да си идват тук като у дома ? Това ли е демокрацията а ? Моята държава да е обща, ама сметките аз да плащам а ? Аааааа, мамичката ви аз изродска....Ще дойде и вашето време..
64
0
 
6
 
! Отговори
3d преди 12 години
Ако е той - така или иначе ще умре в панделата... По-малко от 15 години няма да му дадат...
63
0
 
2
 
! Отговори
Badgypsy преди 12 години
Новината е ужасна за убийството на това дете !Но и друг факт изпъква, а именно че има и български родители които не се грижат за децата си и разчитат на социалните помощи...
62
0
 
21
 
! Отговори
doc. Nik Kaloyanov преди 12 години
Надявам се този изроден шотландец да бъде убит по жесток начин в затвора!
61
5
 
5
 
! Отговори
do 71 преди 12 години
Е ти да не мислиш, че Плевнята ще помилва по=малко ?!
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма значение какъв е. Като го окошарят на тия години ще си пукне сам в затвора и без смъртна присъда.
59
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
208 убийци е помилвал Марин за мандата си!!! Честито на всички роднини на убитите и на всички българи. Пак да дойдат на власт БСП.
58
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво значение има, че е шотландец? Ако се докаже вината му той е престъпник и трябва да си получи наказанието. От коя държава е няма никакво значение.
57
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
lele kolko mnogo idiotski komentari strypani na edno, rqdko 4eta snosni komentari no nivoto tuk e umopomrachavashto, purvo statiata e kup4ina ot izrecheniq koito namekvat eventoalna vina no bez posocheni dokazatelstva, v pove4eto civilizovani durvaji si nevinen do dokazvane na protivnoto, v bulgariq obratnoto, po rano dnes.bg pusna zaglavie Полицията е задържала удушвача на 11-годишния Станислав, no ima li dokazatelstva che tova e Deivit ili nie da se seshtame ? tova e novina v BG stil
56
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Дайте му да види Шотландия през крив макарон. 20 години затвор, и после да го изпратят с един кол в *** дъртяшки.
55
3
 
1
 
! Отговори
Не е верно! преди 12 години
До Нервна: Ах, забравих! Верно, че бащата се беше родил такъв гадняр и непрокопсаник...Приятния живот го е направил милостив и добър. Поне не ги е изтрепал всичките дечица...А факта,л че успяваш да отделиш от скъпоценното си време за форума и имаш компютър ми подсказват леко, че има за какво да Му благодариш!
54
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"ШОТЛАНДЕЦА ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНА ПРИСЪДА !!!!СИДЕРОВ ГО КАЗА - ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ"Проблемът със смъртното наказание възниква не когато някой си получи заслуженото, а че някой може да му резнат главето без да го е заслужил. Иначе казано, като се окаже, че има съдебна грешка, осъденият на доживот ще го пуснат, осъденият на смърт няма как да го възкресят.А и за тоя шотландски педофил, българският затвор вероятно ще се окаже по-лош и от смъртна присъда.
53
1
 
24
 
! Отговори
1 преди 12 години
сложето го в една килия с 10на Хасановци в Централния, те ще му излекуват и хемороидите, и зъбобола..
52
2
 
4
 
! Отговори
нервна до 59 преди 12 години
А ти откъде знаеш какво ми е дал Бог,дали не съм безработна,дали детето ми получи подарък за Коледа,дали имам пари? Аз коментирам написаното в други медии от журналистическо разследване.Там пише,че по сведения на съселяните бащата е пращал децата си да му просят цигари,или са остатъците от храната,която остане от него,бил е сприхав,криминално проявен е,лежал е по затворите-сам си го каза по бтв.Вероятно затова детето се е принуждавало да работи на педофила.
51
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Уважаеми господин 51 осмелявам се съвсем отговорно да кажа че основния проблем на българския народ са ***.Тези които окрадаха държавата аз ще ти кажа че за разсипано мляко не се плаче. Погледни мъничко напред и ще видиш че *** развъдник скоро няма да бъде държава. Днес им плащат да раждат и се множат но след години таза огромна *** кой ще я храни.*** ли ще правят технология и производство ? Те живеят върху твоя гръб и ти не ги чувствашПроблема с *** е номер 1.
50
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ШОТЛАНДЕЦА ЗАСЛУЖАВА СМЪРТНА ПРИСЪДА !!!!СИДЕРОВ ГО КАЗА - ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ( ОСОБЕНО ЗА УБИЙСТВОТО НА ДЕЦА )
49
1
 
25
 
! Отговори
Мина преди 12 години
Какви хора идват в България, ето такива неудачници. Не ни стигат нашите педофили, ами пребираме и чуждите. Май преди година, може и повече имаше случай за един англичанин, който блудствал с малко момиченце. Бабата разказа случката по телевизията и при Мартин Карбовски. За педофили и убийци само смърт.