Шотландец задържан за убийството на Станислав

Дейвид Брансън живеел от 4 години в село Лагошевци
Обновена: 25 яну 2012 21:40 | 25 яну 2012 20:40,
162
Шотландец задържан за убийството на Станислав
Снимка: Архив МВР

За жестокото убийство на 11-годишния Станислав от видинското село Лагошевци е задържан шотландски гражданин.

По информация на bTV това е 71-годишният Дейвид Брансън. Чужденецът пребивавал от 4 години в селото, но кметският наместник Тихомир Тошев обяви, че името му не фигурира в селския регистър.

Още по темата

За шотландеца се знаело малко, живеел изолирано. Дошъл да живее у нас, защото пенсията му била малка, а тук животът бил евтин.

Брансън наемал деца от селото за ремонтни работи по къщата си и ги снимал с камера, докато работели.

Експертизата на съдебните лекари сочи, че Станислав е бил удушен, има данни и за блудствени действия.

Родителите му са социално слаби и разчитат на помощи. Тепърва ще се решава съдбата на неговите трима братя и сестра.

Те ще бъдат изведени от семейството ако се докаже, че за тях не се полагат необходимите грижи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още по темата: Станислав
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
0
 
! Отговори
Литературовед преди 12 години
153, защо ли не ти вярвам? Защото си написал свободно съчинение и то е очевидно. А иначе шотландецът трябва да бъде съден и наврян в затвора, пък там... Жалко само за детенцето!
127
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ama kolkoto staviiski li dariha s radosti ili pove4e?!
126
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това перверзно старче трябва да се предаде на група закоравяли социопати, които да го дарят с много "радости". Господ да го убие. Да се гаври и да затрие малко дете.
125
1
 
2
 
! Отговори
neni преди 12 години
imeto na sotlandeca ne figurira v registara ve4e 4 godini .zasto?????? KADE E BIL KMETA I KAK MOJE DA NEMA INFORMACIA ZA NEGO .KAKVO E TARSEL V TOVA ZABUTANO I IZOLIRANO SELO I TO 4 GODINKI .NIMA STE PRIEMES V DOMA SI NEPOZNAT? NA SAM SIGURNA 4E NIKOI NISTO NE ZNAE..........AMA SE MAL4I ZASTOTO IMA NAMAZALI OT TAZI VIZITA OTPREDI 4 GODINKI GOSPODA SLEDOVATELI ....... DO PISA4ITE; ZASTO NE PISETE I ZA OTREZANOTO KRA4E NA DETETO TOVA E NISTO A?
124
1
 
4
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
V TOVA ZABRAVENO OT BOGA SELO NIAMA RABOTA KAKTO I V CIALATA OBSHTINA DIMOVO PROBLEM NA DARJAVATA JURNALISTITE PARADIRAT 4E SE IZDARJAT OT POMOSHTI NO TAM ZA VSI4KI TOVA E DOXODA ILI PENSIA I V 4UJBINA NE I PROVARVIA VSEKI SE GAVRESHE S NEINATA NADEJDA ZA PO DOBAR JIVOT JURNALISTITE PISAXA BEZ SARCE A ZA BEZISXODICATA NIKOI NE PISA TAKIVA SEMEISTVA IMA MNOGO DANO UJASA NA TOVA SEMEISTVO NE GO PREJIVE NIKOI.
123
0
 
16
 
! Отговори
a преди 12 години
71-годишен,да отнеме живота на 11-годишно дете....всички наказания,ще са му малко в тоя живот!Каквото и да се каже,каквото и да се направи ще е малко!Късно е,детето го няма,убиецът вече си е изживял живота.Затова тоя *** ще го дочака Господ да му покаже истинския Ад.
122
1
 
15
 
! Отговори
;( преди 12 години
Не стига, че хората изгубиха детето си по отвратителен начин, ами на всичко отгоре вместо да се опитат да им помогнат искат да им отнемат и другите деца.
121
0
 
2
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Благодаря че сподели, но мисля, че си зависи от човека а не толкова какво престапление е направил! А знаеш ли за за надзиратели които си затварят очите когато затворниците се гаврят с изнасилвач?
120
0
 
19
 
! Отговори
89boy преди 12 години
Бих дал всичко да въведат съдебната система от САЩ в България
119
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
zapo4nase sas imigranskite problemi da vidim dokade 6tese stigne az sam *** i kazvam van emigrantite
118
0
 
8
 
! Отговори
SHE преди 12 години
На такъв изверг затвора ще му е, като помилване! Той щом е способен да извърши такова жестоко деяние това в затвора, което ще последва за него и което за нас е нещо ужасно за него ще е хубаво! Това е човек с болна психика и от постъпките му се вижда, че явно това, което върши му харесва и да го е*ат *** ще му е яко. Заслужава кратко и ясно само едно нещо - СМЪРТ! Така ние ще можем да спим спокойно, че държавата ни е лишена от поне един от многото навъдили се убийци, блудници и прочие!
117
2
 
12
 
! Отговори
киноман преди 12 години
"Шотландски м.а.н.а.ф,една степен по-долу от ***а.-(Цитат от филма на Дж.Лий Хенкок "Аламо"(2004)
116
0
 
10
 
! Отговори
ffff преди 12 години
как пък никой от селото не му е направило впечатление, че снима с камера и вика деца да му вършат работа на тоя ***!? И родители си пращат децата при него? Не мога да го разбера..
115
0
 
16
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
Абсолютно съм съгласен с повечето от вас,ТРЯБВА да се върне смъртното наказание!!! Като гледам напоследък колко зверства и убийства стават.......пък после и ги помилват.....СМЪРТ,СМЪРТ му е майката!!!
114
3
 
2
 
! Отговори
AA преди 12 години
Какъвто народа, такава и държавата.
113
1
 
2
 
! Отговори
ЗОРО преди 12 години
128-искам да знаеш,че при предишните случаи педофилите бяха с присъди ,тъй,че регистрационните власти по места трябва да ги знаят тези работи....!!!!
112
1
 
22
 
! Отговори
сд преди 12 години
Представяте ли си Българин да убие шотландче в Шотландия,ще настане вой до небесата кой пак ще сме най черните в Европа пак ще има забрана за Българи и още незнам какво,ама не щом е шотландец може да дойде тук да убива деца после да вдигат протести в Европа да го освободим
111
1
 
14
 
! Отговори
ZLA преди 12 години
Малко ли са ни нашите педофили,та си внасяме и от чужбина......
110
1
 
26
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Аз съм ЗА смъртното наказание да се върне в България. Така ще се замисли всеки тръгнал да посяга на чужд живот! За Отвличане-до живот, за грабеж, изнасилване-40- 50 години... Ей така ще се оправят нещата! Иначе...само ще цъкаме с език и ще чукаме на дърво да не ни сполети подобна участ!
109
5
 
5
 
! Отговори
до 129 преди 12 години
Вместо да се фокусират върху намирането и наказването на извършителя ,глупаците едва ли не обвиняват родителите.Като са социално слаби-увеличете им помощите.Тия деца по-добре ли ще бъдат в дом за сираци?--Иринче, ами давай си твоята заплата на ***! Ние, народът, знаеш ли колко *** храним, обличаме, плащаме им помощи, пенсии, лекарската помощ, лекарствата.... Ами що пенсионери храним... Права за тях - означава ограничаване на правата на нас, работещите, тъй като ни вземат от заплата.