Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!

Борис Велчев отказа да даде оценка на прокуратурата
Обновена: 30 авг 2012 15:07 | 30 авг 2012 12:17,
83
Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!
Снимка: архив, Булфото

Дейността на евентуалната престъпна група в България, свързана с хванатия кокаин на кораба "Свети Николай", ще бъде внимателно разследвана.

Така главният прокурор Борис Велчев коментира пред журналисти въпроса за задържаните у нас Руслан Колев и Дойчин Дойчев, които бяха обвинени като организатори на трафика на наркотика.

Още по темата


Екипажът на кораба беше задържан в Испания, след като на борда на плавателния съд бяха намерени три тона кокаин. Колев и Дойчев бяха арестувани у нас, но Специализираният съд ги освободи заради липса на доказателства за вината им.

Попитан какво означава евентуална престъпна група, главният прокурор заяви: "Ако има такава престъпна група".

Борис Велчев отказа да даде оценка на работата на прокуратурата у нас, като посочи, че предстои да се запознае с детайлите по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
8
 
! Отговори
arhar преди 11 години
Аз лично много се съмнявам, че прокуратурата ще си свърши отговорно и обективно работата ! Най - много да стигнат до ниво ' лейтенант ' , като ни завъртят отново плочата около Брендо . Този сценарий отдавна не е интересен !Всички знаем, че ' големите риби ' никой не ги закача - все пак живеем в БГ !
46
0
 
6
 
! Отговори
men преди 11 години
ако има организирана група, и ако шефа и не беше премиер, и ако водата не беше мокра, и ако и ако и ако. на бесилото ***.
45
1
 
1
 
! Отговори
:-)))))))))))))))))) преди 11 години
Правителството открива процедури за предоставяне на концесии за услуга върху пристанищните терминали Несебър и Лом. Срокът на двете концесии е 35 години.Победителите бъдат определени в открита процедура, информира пресцентърът на МС. --------------------------------------------------------------------------------------------------------ГЕРБ направо "избиха рибата". Срокът на двете концесии е 35 години.Вие сте направо... Да не живеете вечно?
44
0
 
3
 
! Отговори
Дядо Петър преди 11 години
Каква ти престъпна група бе, лиг-льо!Кокаинът сам се е натоварил, докато моряците са били на бар.И сам щеше да се разтовари, ако всички по света бяха като тебе и твоите некадърни и корумпирани прокурори.А за полицаите на олиго-френа Цвъц да не говорим.
43
0
 
4
 
! Отговори
акуд преди 11 години
не закачайте велчев , ве му е много криво. от тая далавера колко пари щеше да извади по времето на тройната к00лиция, мани мани, чак главата го боли , колко пари изпуска сега
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Samo v BG prestypnite grupi se narichatP-A-R-L-A-M-E-N-T-A-R--N-I grupi i sa zashtiteni ot zakona.Nqma takava dyrjava.
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой вярва ли, че Боре Лимонадата ще направи нещо? Нека му изтича мандата и да се маха, не става за нищо, слаба ракия е. *** е, че след него ще дойде следващ защитник на престъпността със 7 годишен мандат...
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако де ако ... при нас постоянно е "ако" и в двата смисъла
39
0
 
6
 
! Отговори
gft преди 11 години
е то няма престъпна група разбирасе, всеки който мине през латинска америка, му дават по 2-3 тона за изпът и за спомен, не за друго, да си има човек и после по живо, по здраво..
38
0
 
6
 
! Отговори
БоБо преди 11 години
Как бе , само 3 тона и престъпна група. Това не е повече от ЕТ или ЕООД. :)))
37
0
 
11
 
! Отговори
Бацето преди 11 години
А ако има легална група за кокаина ще разслевате ли?
36
0
 
4
 
! Отговори
old smuggler преди 11 години
исках да кажа Борката.......сори
35
0
 
4
 
! Отговори
old smuggler преди 11 години
имам чувствоворката винаги е наквасен....и много други като него
34
0
 
11
 
! Отговори
Тодор преди 11 години
а как ще установят дали има престъпна група ако не разследват?
33
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
няма да има разследване защото каналът е на цру-оплетоха конците
32
2
 
6
 
! Отговори
Калин преди 11 години
БОРИС ВЕЛЧЕВ ДА РАЗСЛЕДВА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КАНАЛИ ЗА ДРОГА? АХАХАХ .. СМЯХ .. ТОЯ ОСВЕН ДА ОБСЛУЖВА ЗА ДРУГО НЕ БЕ И СЛОЖЕН .. ЕДИНСТВЕН КАНДИДАТ .. БЕЗ ДЕН СТАЖ КАТО МАГИСТРАТ :)НА ГОЦЕ ВЕРСИИТЕ
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, не. Няма престъпна група. Тия 3 тона сами се пласират...
30
0
 
16
 
! Отговори
Съдията Дред преди 11 години
"Ако има престъпна група" - значи, може и да няма такава група - това иска да каже гл.прокурор..Т.е.според него договарянето, закупуването, транспортирането, товаренето , укриването, разтоварването и дистрибуцията на дребно на 3 ТОНА кокаин, може и да е дело на един единствен човек!!! Евала Велчев!! Евала прокуроре главен!! Ако бях на твойто място , щях да поискам от първия срещнат милиционер пищова му, с един единствен патрон вътре...
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С такава бързина нашите съдии оправдаха двамата наркотрафиканти, че да се учудиш как е възможно да има у нас забавяне с години на дела.Тя е ясна.А тоя, дето си поддържа снобарска и парвенюшка брада, е най-голямата шушумига; такъв никога няма да рискува живота си, за да съди и осъди големи престъпници.Нагушкал се е вече с милиончета.
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
alo kakvi gi govorite stiga kak vi plati mafiata da gi za6titavate stava duma za 3.5TONA NARKOTIK a ne kakto ima6e izkazvane po novinite na CVETANOV 4e e bilo ZAHAR 4e policaite ne sa obarnali dobre vnimanie. IZBRAHME NAI-GOLEMITE MO6ENICI DA NI UPRAVLQVAT SRAM,SRAM