Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!

Борис Велчев отказа да даде оценка на прокуратурата
Обновена: 30 авг 2012 15:07 | 30 авг 2012 12:17,
83
Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!
Снимка: архив, Булфото

Дейността на евентуалната престъпна група в България, свързана с хванатия кокаин на кораба "Свети Николай", ще бъде внимателно разследвана.

Така главният прокурор Борис Велчев коментира пред журналисти въпроса за задържаните у нас Руслан Колев и Дойчин Дойчев, които бяха обвинени като организатори на трафика на наркотика.

Още по темата


Екипажът на кораба беше задържан в Испания, след като на борда на плавателния съд бяха намерени три тона кокаин. Колев и Дойчев бяха арестувани у нас, но Специализираният съд ги освободи заради липса на доказателства за вината им.

Попитан какво означава евентуална престъпна група, главният прокурор заяви: "Ако има такава престъпна група".

Борис Велчев отказа да даде оценка на работата на прокуратурата у нас, като посочи, че предстои да се запознае с детайлите по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
15
 
! Отговори
Странджата преди 11 години
"Ако има престъпна група за кокаина, ще разследваме!"НЯМА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, ТОВА Е ЛЕГАЛНИЯ БИЗНЕС НА ЦЕЦО.
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
" .....престъпна група в България ......" - фантазии! начи , праиме си група , имаме си кораб ,пращаме го до Венецуела , товариме 3т. кока и после я продаваме на едро или дребно . - така стават тия работи , знаеме ние? а иначе сме си просто мулета - буквално и в преносния смисъл на думата . и после се некой ни е виновен и то от прокурор нагоре!
25
0
 
6
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Според някой кораб с наркотици е държавна политика и няма престъпление!
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Гууууулеееееееемиииииии обещания от обещаторите ... Ще разследвамииииииии....ше ги фаниииииим...ше ни кажиииииим....от месеци чекаме четвъртък да ни хортувате за атентатЪ...Всъщност сте абсолютни некадърници в професионално отношение. Единственото за което сте поставени на тия постове е да пазите господарите си.
23
0
 
11
 
! Отговори
Винету преди 11 години
Как така престъпна група? Готвачът ще да си го е купил за лична употреба - еднократна доза...
22
0
 
6
 
! Отговори
- преди 11 години
"Ако има престъпна група ще разследваме". Че Вие слепи ли сте? Всяко дете от 14 год. и нагоре може да ви каже отговора на този въпрос!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако , е ДА ама НЕ . ЗАПАЗЕНА МАРКА -MADE IN BULGARIA
20
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какво "Ако" бе човек!След като така се е размирисало значи при всички случаи има ако. При това - голямо!
19
1
 
9
 
! Отговори
Царски преди 11 години
Егати *** дует !Цвъ-Цвъ знае всичко , тоя па не знае нищо ?!Аз знам , че и двамата за нищо не стават !
18
1
 
9
 
! Отговори
George1 преди 11 години
Доживяхме тоя да изтрезнее и да каже нещо.
17
0
 
10
 
! Отговори
минувач преди 11 години
Оценката ще я дадем ние гражданите ..на изборитеТози вечно брадясъл гл прокурор и неговите уклончиви отговори за всичко в държавата ми е крайно антипатичен.Народа за сега мълчи но гледа достойните заместници на татарчеви и филчеви изтърсаци.
16
0
 
9
 
! Отговори
bolka преди 11 години
То докато разследвате / понякога с години/ престъпниците или ще избягат, или ще бъдат ликвидирани. И така хем делото ще бъде приключено, хем прокуратурата ще си е свършила работата. Както е ставало в редица случаи досега.
15
1
 
8
 
! Отговори
do 17 преди 11 години
Само дето Велчев е червен до мозъка на костите, затова няма нито един осъден политик или голям престъпник. Като си иде, барабар с червения ВСС, на много хора ще им се стъжни :)
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мухлю,ако имало.... и пак парите не стигат,за да си гледат работата.А милионите пробутани под масата? Има си хас да открият доказатества срещу мафията.Никога! Те всички са в един кюп.
13
0
 
7
 
! Отговори
121 преди 11 години
"Ако има"??? Абе бай Борисе, как така "ако"? То е пределно ясно, че има и ти много добре го знаеш. Какво се правиш на подполковник?
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе вие докога ще правите всичко живо на балъци? Три тона са това и сигурно някой ги е скрил в долните си *** като памперс! Аман бе, много нагли и безочливи сте! По-добре си кажете, че на ГЕРБ му пречи не само Станишев и тройната коалиция, но и конкуренцията!
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Заблуждават простолюдните гласоподаватели. Иначе истината е, че всичко в БГ е организирана престъпност начело с водачите й. Мафията е навсякъде!
10
4
 
5
 
! Отговори
до ЗАЩО преди 11 години
Аз няма да се учудя, ако трафикантите ти плащат, за да пишеш такива неща. Даже по вероятно си продал децата си да проституират, и сега имаш свободно време да пишеш глупости по форумите. А най-вероятно си педофил садист. Даже съм сигурен в това.
9
2
 
8
 
! Отговори
до 13 преди 11 години
Слави Бинев, мутрата наркодилър собственик на чалга клуб "Биад"? Няма кой да се занимава с него, освен някой негов колега да го застреля..
8
1
 
25
 
! Отговори
Жалко преди 11 години
Казват, че този тип от снимката бил душата на компанията. Казват, че студентите, където преподавал го обожават. Може и така да е. Но аз го познавам само като главен прокурор от телевизията. И мнението ми е, че не става! Аз виждам един небръснат, хлъзгав и несигурен нагаждач, който знае много, но не прави нищо. Аз виждам един страхлив, потомствен червен плъх, който е научил езика на нищо-казващите до съвършенство. Аз виждам един обикновен българин.