Ако се съобразяваме с политици, ще ловим само кражби!

Цацаров недоумявал защо бюлетините в Костинброд се свързвали с партия
Обновена: 30 май 2013 14:40 | 30 май 2013 12:47, Веселина Йорданова
145
Ако се съобразяваме с политици, ще ловим само кражби!
Сотир Цацаров. Снимка: БТА

Ако прокуратурата се съобразява с изказванията на политиците, ще си останем на ниво битови кражби, смята главният прокурор Сотир Цацаров.

Цацаров не си обяснявал защо все още намерените бюлетини в костинбродската печатница продължават да се свързват с политическа партия. Ако прокуратурата бе услужливо замълчала, щяха да ни обвиняват, че сме помагали на друг, посочи той.

Няма как институцията да не бъде подлагана на критиките на политически субекти. Ако институцията се съобразява с тези критики, ще си останем на ниво битови кражби, твърд е Цацаров.

Още по темата
По думите му проверката за изтеклата информация за случая в Костинброд е приключила с междинен резултат, който категорично води до извода, че „течът” е с източник ДАНС и то от лице от ръководния състав.

Преди седмица служебният премиер Марин Райков съобщи, че заместник-председателят на ДАНС Димитър Йорданов е подал оставка заради изтеклите документи, разпространени с писмо от т.нар „достойни прокурори”.

Йорданов се съгласил да поеме цялата морална отговорност за случая като ресорен зам-председател, защото според председателя на службата Константин Казаков от ДАНС не били в състояние да отхвърлят вероятността документите да са изтекли оттам.

До дни ще е готова експертизата на всички бюлетини, намерени в деня преди вота, която ще даде пълна информация и за броя на бюлетините, и за това как те са били разпределени по многомандатни избирателни региони, стана ясно от думите на Цацаров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tryabva da obiavim konkurs za prokurori ot chuzhbina. Da namerim profesionalisti. Smeshno e s tezi kadri, da praviat nesto.. palni neprofesionalisti i laitzi. Poniakoga stavat za smiah...
113
7
 
13
 
! Отговори
Ahaa преди 10 години
mediapool.bg/сотир-цацаров-е-подвел-всс-за-имотната-сделка-на-жена-си-news200932.htmlТовали ви е честния прокорор??? А? Четете и вижте колко е честен , и ъоя измамник ще гони Цветанов, ще се молим ние за Герб ама ще е късно!
112
17
 
5
 
! Отговори
... преди 10 години
Ауууууу, виж ги герберите как скочиха...Не че са "много" де, но мириса на панделата им дава луд заряд. Готови са на черното да кажат бяло, само и само да защитят техния господар. Както винаги десняците са търят вожд който да им казва как да живеят и какво да мислят. Винаги ще си останете роби търсещи "водача".Разбра се вече, че Герб е олицетворение на корупцията. Може да ревете, да си късата косите от нерви, да се кълнете като ***, но този път няма да мине. У ЗАТВОРА, МУТРИ МРЪСНИ!
111
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цацаров разследвай аферата хохегер защото австрийската прокуратура ще те изпревари и ще станем за смях за пореден път.
110
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
План на програмното правителство:на бсп и дпс и цацаров. 1.Всички Килъри, Нагли и други да бъдат незабавно освободени от затвора за да има място за честни българи - политически затворници 2.Излизане от ЕС и НАТО и присъединяване към Русия 3.Забраняване на ГЕРБ и всякакви десни партии. 4.Построяване на АЕЦ-Белене 5.Възстановяване на лагерите в Белене, Ловеч и другаде за изпращане на курорт честни българи СВЕТА....................
109
3
 
23
 
! Отговори
некое друго въпросче преди 10 години
Цаца , какво стана с ЧЕЗ ? Нали преди 5 месеца каза че ще им вземеш лиценза ? :)
108
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цацаров, едно е най- недостойно от това, което каза днес, че на 30.05. т.е. 19 дни след прес-съобщението на прокуратурата за намерени 350000 бюлетини "готови за експедиция", а именно признанието ти, че досега нито си ги преброил, нито си установил кое точно показа, че скоро са щели да потеглят на някъде. Единственото, което помним от това "професионално" съобщение на твоите както сам ги нарече "грамотни" прокурори" е че то прозвуча като рефрен на започнатата от Бареков песен.
107
1
 
6
 
! Отговори
смях в залата преди 10 години
я ! Пеликанчо казал смешка ?! ама то всяка шега е половин истина...даже и крадците не успявате да хванете...
106
1
 
10
 
! Отговори
Тути преди 10 години
Цацаров,искайте да се приеме закон с който да се задължат всички политици като вземат подкупите си в особено големи размери да издават нотариално заверена разписка: Аз,долуподписаният...взех...Така сигурно ще успеете да заловите някой и съдът няма да има възможност тутакси да го освободи и оневини!
105
1
 
8
 
! Отговори
smehurko:))))))))))) преди 10 години
До ян бибиян:)))))))))))) или пиян незнам .А колкото до почесванете спокойно вие сами си чешете гърбовете от БСП+ДПС+А ТАКА и сие компания след като изтървете сапунчето в банята:))))))))) .За това малко почети има справки за това:)))))
104
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това на снимката избягал от зоологическата градина хипопотам ли е?
103
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Цацаров и Сидеров продадоха БГ,както доган.Те никога неможе даси измият лицата от тези мръсни постъпки.Цацаров ще по живееш свободно 5.6 години с охрана но после нямали датее страх от това че предаде БГ.
102
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо Цацаров размериса толкова много за бюлетините в костинброд,2.3 дена преди вота,на кого помогна в случеят и сега се прави на горд че несе зани,авал с партиите,виждатели какво супер нахалство.Нали ГЕРБ те избра за главен прокорор,а защо се издупи на Станишев и доган.Да инкяр муе майката вие ги знаете най добре в прокуратурата.Цацаров ако си доблестен ако си обичаш семейството подай си оставката никoй не ти верва повече. 95368
101
5
 
18
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Тоя си е повярвал, абе плондир и на тебе щи скроят шапката споко
100
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
350000 са хванатите, а колко са нехванати ще се установи при нови избори изцяло проведени от ЕС. Тогава къде ще бягате, не знам!
99
1
 
22
 
! Отговори
ало преди 10 години
До ЕЙ,ЦАЦАРОВБрендо го съдят в Италия. Тук отдавна да е на свобода , а белият прашец да циркулира из българия и Европа и да носи хубави парички
98
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 117 Ей мандрил, тоя ник е на един комунист!Ако не можеш да си измислиш, ще ти подскажа- ***!
97
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АЗ привиквам Цацаров да отговаря за получените незаконно хонорари какъв е този измислен ДЕБЕЛ ГАДЕН ***.
96
4
 
14
 
! Отговори
koko преди 10 години
Документите "изтекли" по случая Костинброд печатница не са от ДАНС , а от прокуратурата!Прокуратурата показа документ който е при тях, но нали не си мислите ,че побликувалите "добросъвестни" прокурори не са изтрили това което трябва,т.е. надписа който ни деманстрираха!За това е необходимо малко познания по фотошоп или някоя друга програмка:))Това го знае и главния (виновник) прокурор.Затова и се инати:)))
95
3
 
16
 
! Отговори
Варна преди 10 години
За тези бюлетини и купуванета на гласове трябва да се разпитат Мая Манолова и Ахмед Доган! Те са специалистите по тая тема и всичко друго е ала бала...