Няма значение къде се намира една служба, а как работи!

Лазар Груев намери странности в сливането на ГДБОП и ДАНС
31 май 2013 19:09,
9
Няма значение къде се намира една служба, а как работи!
Лазар Груев. Снимка: архив Булфото

Няма значение къде се намира една служба, а как работи тя. Това коментира председателят на Върховния касационен съд Лазар Груев по повод днешното решение на депутатите. НС прие на първо четене промени в Закона за ДАНС, които предвиждат ГДБОП да бъде извадена от МВР и да отиде в ДАНС.

Лазар Груев припомни, че това не са първите промени, касаещи ГДБОП през последните години. Председателят на ВКС заяви, че се надява разследването на дирекцията да се подобри.

Още по темата

Груев все пак вкара нотка на съмнение в решението на депутатите.

Странно е дублирането на аналитичните функции на ДАНС с разследващите функции на ГДБОП, каза той, цитиран от БТА.

По-рано днес вътрешният министър Цветлин Йовчев обясни, че и двете звена са спецслужби, което според него ще роди добър синхрон.

Другата седмица депутатите ще решат окончателно какво се случва със структурата, след като гласуват поправките на второ четене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Патиланец преди 10 години
До ДобрякАхахахах!!! + 10! Ама не мислиш ли, че С.Кореа е малко близо все пак!? :)
7
1
 
8
 
! Отговори
бай Иван преди 10 години
Предлагам да се закрият съда,прокуратурата,МВР,Данс-Манс и т.н.В периода на бандитския преход пресметнете колко пари и рушвети са лапнали тия нагаждачи и никакъв резултат.До сега няма в затвора един едър "бизнесмен" с пари от рекети,кредитен милионер,банкер дал лоши кредити на хора от партийната мафия ,контрабандисти на едро,организатори на пирамиди и т.н.Пандизите са пълни с кокошкари,а причината да станат такива са бедността и бездействието на горепосочените послушковци и кариеристи...
6
2
 
4
 
! Отговори
nqkoi_si преди 10 години
До Гошо...***: Не че нещо, ама... виж си 0-та +ве и 2-та -са и ще ти стане ясно, че герберастите не са съгласни с теб! Аз съм :)
5
0
 
9
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 10 години
ИСКАМ ДА ВИДЯ ДЕПУТАТИТЕ КАК РАБОТЯТ.....В ..СЛЪНЧЕВ БРЯГ,, ....
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много важно е да се разбере, кой или кое накара и защо председателят на ВКС се изказва по този въпрос.
3
5
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Има значение и то...голямо,къде се намира тази...дирекция.МВР е голяма и тромава...структура.За министерството е по...добре да се...разтовари,а е време ДАНС да се...натовари,да вършат реална дейност в посока...сигурноста на бизнеса,гражданите и държавата.
2
2
 
12
 
! Отговори
ББ ЦЦ преди 10 години
Няма значение къде се намира една служба, а как работи! - като няма значение защо изобщо си правиха труда да я местят. така и така няма значение къде се намира
1
7
 
7
 
! Отговори
nqkoi_si преди 10 години
Този наколенкаджия да не плямпа много, защото освен грозен е и ***! Ей джингиби, нали се сещаш, че си просто милиционер, писал доноси преди 89-та, а за сега за награда, нали сте от едно котило, Тиквун и Цвъчкан те направиха конституционен съдия, както за този момент... да удариш едно-две-три рамена в тяхна полза... Лошото е, че *** ще направят така, че болшинството бечинки да искат герберастите да се върнат. Хвани едните, блъсни другите е ситуацията..