Цветанов в профил, анфас и с прякор в регистъра на МВР

Бившият МВР шеф се озова с полицейска регистрация
Обновена: 9 юли 2013 14:23 | 9 юли 2013 09:19,
274
Цветанов в профил, анфас и с прякор в регистъра на МВР
Снимка: вестник "Преса"

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално влезе в криминалния регистър на МВР и се сдоби с полицейско досие, съобщава в. "Преса".

Изданието публикува и снимки, даже пръстовите му отпечатъци -  като доказателство за информацията си.

Цветанов е бил извикан в столичната полиция вчера, където му е направена полицейска регистрация с вземане на отпечатъци, ДНК и снимки.

В нея се вписват и личните данни - имена, ЕГН, адрес, дата и място на раждане, гражданство, пол, прякор, особени белези, татуировки и други.

Трябва да се отбележи, че по стандартите на МВР всеки, който попадне в регистрите на полицията, се води "криминално проявен" независимо дали има влязла в сила присъда или не.

Зам.-председателят на ГЕРБ попада в регистрите заради повдигнатите му обвинения.

Прокуратурата вече му търси отговорност за неупражнен контрол над използването на СРС.

Още по темата
Държавното обвинение му подготвя и второ дело, което пък е за отказ от използване на СРС-та срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров.

Очаква се бившият МВР шеф да бъде привлечен като обвиняем по това дело утре, в 16.45 часа, когато е извикан на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
16
 
4
 
! Отговори
Буда преди 10 години
И все пак Цацата си е човек на Цвинокио...
195
8
 
19
 
! Отговори
Иванова преди 10 години
Абе маани, маани, ама Сидеров ша вика Сретан Йосич на разпит заради Буда....На пресконференция днес в Бургас лидерът на Атака и шеф на парламентарната антикорупционна комисия Волен Сидеров съобщи, че обмисля как точно юридически да бъде оформена покана към Сретен Йосич. Аз съм готов да отправя такава покана, за да се видят какви са били отношенията на бившия премиер Бойко Борисов със Сретен Йосич и какви преплетки на интереси има Борисов с Йосич.Нека се види и чуе защо толкова много го е страх Борисов от Сретен Йосич, каза Сидеров.Както писа АФЕРА първа и единствена още преди седмици,
194
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KORUMPIRANAT PROKURATURA E MASHINATA ZA UBIISTVA I REPRESII SRESHTU VSICHKI GRAGDANI. SEGA E PORACHAN CHVETANOV, A UTRE MOGE DA SI TI.
193
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tova ni chaka vsichki nas zashtoto ako ne si platim toka, ili parnoto. shte ni sadiat, i shte ni praviat takiva snimki. NA SE RADVAITE-- TOVA E NASHETO BADESHTE PRI VLASTA NA CHERVENITE SIROMASI
192
5
 
13
 
! Отговори
smehurko:)))))))))) преди 10 години
До ван Гог Много сте жалки и май айкю то сте под 90:))))))))))))). Каква прокуратура какъв съд и жалък *** за гл Прокурор:))))))))))))).Биячите който вида цала България и половината свят директно от форума на ДПС за къде са затвора но не те са в Парламента за награда.Погазини закони Сидеров с пистолет и палка се разхожда най нагло :)))) закона гласи за прокурор си е Но не:)) Да изброявам ли експертно Правивелство :)))))))))) назначения през час със ....................... и спирам
191
29
 
25
 
! Отговори
защо? преди 10 години
Защо ?! Защо само един почтен в действитлност човек е нападнат , а плеада други "юнаци" не са?!?!?
190
38
 
38
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Това е корупция в прокуратурата.... Абсолютна гавра с Цветанов....
189
10
 
19
 
! Отговори
123 преди 10 години
До ХАСНе мога даси намеря да дикупя контрабандни цигари .Сега пуша за по 4.50лв. Кутията _ идеянаБОКО да напълни хазната на собственият си джоб. Пващал ги бил ТАПАНАРИНО....
188
44
 
27
 
! Отговори
dok12345 преди 10 години
Прокуратурата работи за БСП!!!!! Това е пълна гавра с Цветанов!
187
10
 
45
 
! Отговори
ван Гог преди 10 години
До ХАСМафията беше на власт когато премиер беше Бойко Борисов, основателят на СИК. А цецко покровителстваше контрабандата и наркотрафика, като хващаха само който не плаща.Рязко нарастнаха подслушванията - гонеха ***, доктори и политически противници. Че и своите душеше знаменития цецко. Утрепаха мишо бирата, правеха далавери със послушни прокурори.
186
15
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ХАСМафията беше на власт докато премиер беше основателят на СИК Бойко Борисов.Сега народът ги махна и трябваше да развържат кесията за да стимулират протести.
185
14
 
39
 
! Отговори
Татко Карло преди 10 години
Прякора му е ЦВИНОКИО ! Щото много лъже цецко и затуй носа му пораснал толкоз дълъг !
184
10
 
28
 
! Отговори
хи хи преди 10 години
Цвък , Цецо - ШЛИФЕРА , ФИЗКУЛТУРНИКА , ПАПКАДЖИЯТА , ЧАНТАДЖИЯТА ,ЦУРКО , ЦЕЦО УХОТО , ЦЕЦО УДОБНОТО , УШКО И ОЩЕ И ОЩЕ !!!
183
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Айде честито. Цветанов вече официално е "криминално проявен". Като много други по подобен начин, но обявени от него за престъпници. Цецко, как е да те бият с твоите камъни си по тиквата?
182
50
 
17
 
! Отговори
ХАС преди 10 години
Когато спря магистралните кражби (за разлика от меката китка Михаил Михов)беше добър,когато разкри наглите похитители (за разлика от меката китка Михаил Михов)беше добър,когато заловиха бандата за поръчкови убийства(за разлика от меката китка Михаил Михов) беше добър ,но когато мафията се завърна във власта стана криминално проявен!Това е реалноста в нашата държава описана от Оруел преди 60 години.
181
22
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ми евала на полицията на цветлинчо че първо на преса се е обадила като клюки клюки цветлинчо и е изпяла, да бяхте публикували и личните му данни поне, освен колжачето дето сте се г..зили да направите със зор. егати простата деляновска медия... много сте зле. пеевски, боли те отзад, че не стана шеф на данс, нали куче
180
11
 
29
 
! Отговори
любопитен преди 10 години
Интересно с какъв прякор са го регистрирали ... дали Цецо апартаменто или просто Цвък
179
5
 
15
 
! Отговори
ъъ преди 10 години
Военният министър Цонев беше гавра с поста на военне министър. Арестуваха го в клиника за пластична хирургия, пред операция за разкрасяване. Даде интервю, че щял да я прави не за да бяга, а за да го харесват студентките. Срам за това л.но!
178
16
 
20
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 10 години
До Анонимен : А ,БОКО И ЦВЪЦКО , ОТ КОЯ СИГУРНОСТ СА БЕ ,НЕПРОКОПСАНИК - ТЕ СА ОТ МАФИОТСКО ДЕБЕЛОВРАТАТА СИГУРНОСТ,ДЕТО ПРОДЪЛЖИХА ДЕЛОТО НА ИВАН КОСТОВ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !
177
28
 
17
 
! Отговори
ъъ преди 10 години
Единственият, който се опита да направи нещо срещу мафията. Плебсът също не му прощава за това!