Цветанов в профил, анфас и с прякор в регистъра на МВР

Бившият МВР шеф се озова с полицейска регистрация
Обновена: 9 юли 2013 14:23 | 9 юли 2013 09:19,
274
Цветанов в профил, анфас и с прякор в регистъра на МВР
Снимка: вестник "Преса"

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов официално влезе в криминалния регистър на МВР и се сдоби с полицейско досие, съобщава в. "Преса".

Изданието публикува и снимки, даже пръстовите му отпечатъци -  като доказателство за информацията си.

Цветанов е бил извикан в столичната полиция вчера, където му е направена полицейска регистрация с вземане на отпечатъци, ДНК и снимки.

В нея се вписват и личните данни - имена, ЕГН, адрес, дата и място на раждане, гражданство, пол, прякор, особени белези, татуировки и други.

Трябва да се отбележи, че по стандартите на МВР всеки, който попадне в регистрите на полицията, се води "криминално проявен" независимо дали има влязла в сила присъда или не.

Зам.-председателят на ГЕРБ попада в регистрите заради повдигнатите му обвинения.

Прокуратурата вече му търси отговорност за неупражнен контрол над използването на СРС.

Още по темата
Държавното обвинение му подготвя и второ дело, което пък е за отказ от използване на СРС-та срещу бившия началник на ГДБОП във Велико Търново Орлин Тодоров.

Очаква се бившият МВР шеф да бъде привлечен като обвиняем по това дело утре, в 16.45 часа, когато е извикан на разпит в следствения отдел на Софийска градска прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
14
 
11
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Ще му пръднат на топките на Цветанов..... Щом Станишев, Кунева, Орешарски, Костов са тука.......вие за Цветанов говорите....хаха.....Подслушвал бил.....
135
7
 
11
 
! Отговори
riemann преди 10 години
Журналистите от днес.бг може би е добре да почнат да мислят малко преди да публикуват подобни *** статии. Снимката повече от очевидно е колаж, да не говорим за другите "факти" в статията. Значи от МВР са публикували пръстови отпечатъци на заподозрян... seriously?
134
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ау, който защитава тоя престъпник, за мене също е престъпник - толкоз, всички тук дето го защитава тоя *** ЦЦ сте като него, хайде у лево с Цецкоооооооооо ;))))))
133
20
 
20
 
! Отговори
ив! преди 10 години
Гавра на институциите с Цветанов,поредното доказателство, че Цацаров емаша на Пеевски.
132
14
 
22
 
! Отговори
do 149 преди 10 години
Вероятно Станишев няма за какво да бъде обвинен, платени ми герберсатки драскачо!!!!!!! Мри от яд ахахаха!!!!!!!!:)
131
14
 
22
 
! Отговори
Гюро Михайлов първи преди 10 години
Това вече ми е любимата снимка. Ще си я сложа като корица във фейсбуууууук...
130
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали и СърГей е разследван ? Къде му е полицейската регистрация ?Ако съм на мястото на ГЕРБ, ако толкова лесно се правят полицейски регистрации, след като тия паднат ще привикам цялото бившо правителство и цялото бюро на БСП, ДПС + всички дупетати от Атака за такава регистрация. Все ще се намери за какво да ги обвинят дори и да не ги осъдят. Да им лепнат по една регистрацийка та да се знае че са отбор престъпници.
129
10
 
20
 
! Отговори
Евросиганин преди 10 години
Всеки що годе свестен съдия, само по снимки ще даде поне 5 години при строг режим!
128
4
 
13
 
! Отговори
Евросиганин преди 10 години
Всеки що годе свестен съдия, само по снимки ще даде поне 5 години при строг режим!
127
6
 
14
 
! Отговори
varg преди 10 години
Цветанов готов ли си за брашняната мярка?
126
14
 
8
 
! Отговори
lost преди 10 години
това е долен колаж
125
0
 
13
 
! Отговори
Alpha 1 преди 10 години
"Трябва да се отбележи, че по стандартите на МВР всеки, който попадне в регистрите на полицията, се води "криминално проявен" независимо дали има влязла в сила присъда или не."Това въобще законно ли е...? Ако си невинен до доказване на противното МВР ли решава дали си 'криминално проявен'?!
124
6
 
19
 
! Отговори
герп преди 10 години
Отива му! А този под мен "трезвения" е толкова безочлив, че няма думи просто!
123
33
 
22
 
! Отговори
TPE3BEH преди 10 години
Атаката към Цветанов е яростна и безсрамна, изпилзват се масовите медии за манипулиране на общественото мнение с измами и лъжи.Ето поредният пример - елементарен колаж, който пуснат в медиите създава внушението, че Цветанов е престъпник.Това се случва в България когато някой се опита да се бори с престъпността - изкарват го престъпник за съжаление... остана ли ви капка съвест, господа "журналисти"?!?!?
122
27
 
21
 
! Отговори
ОСТАВКА !!!!!!!!!!!! преди 10 години
А към ПРЕСТЪПНИТЕ *** - споко бе и вашия ред ще дойде. Празнувайте докато е време И ДОКАТО СТЕ НА СВОБОДА. А че реда на Цветанов няма да дойде защото не е направил нищо извън закона. Той е човек на закона.НОООООООО ВЪРНЕ ЛИ СЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ ТОЯ ПЪТ НАИСТИНА НЯМА ДА ИМА ПРОШКА !!! ЗА Н И К О Й !
121
11
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Не се подигравайте, с тази шуробаджанащина в България всеки може да е на негово място.
120
20
 
13
 
! Отговори
ОСТАВКА !!!!!!!!!!!! преди 10 години
А към ПРЕСТЪПНИТЕ *** - споко бе и вашия ред ще дойде. Само че тоя на Цветанов няма да дойде защото не е направил нищо извън закона. Той е човек на закона.НОООООООО ВЪРНЕ ЛИ СЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ ТОЯ ПЪТ НАИСТИНА НЯМА ДА ИМА ПРОШКА !!! ЗА Н И К О Й !
119
12
 
23
 
! Отговори
Вананд преди 10 години
Антибългари като Цветанов не трябва да са на свобода. Това са ***, продаващи родината си на комунисти, американисти, мюсюлмани и евреи. Проявим ли още малко търпимост към тях - край с родината ни. Че даже и си имат електорат! ОВЦЕ!
118
26
 
20
 
! Отговори
ОСТАВКА !!!!!!!!!!!! преди 10 години
ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ЦАЦАТА !!! И ЗАТВОР ЩЕ ИМА СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИНИ !!! Според мене поне 20000 от тези 200000 от онзи ден, вчера и днес трябва да се насочат и към Цацата !!!СЪД И ЗАТВОР ЗА ТЕБЕ *** !!! Сега си много безстрашен герой в партия с Доган и Пеевски, но върне ли се ГЕРБ на власт ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ, ПЛЮНКО ГРОЗНА *** !
117
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на колене, абсолютен престъпник :):):)