6 г. по-малко затвор за килъра Сиси, предал Килърите 3

От 4 години той е зад решетките за четири жестоки убийства
14 сеп 2013 10:17,
38
6 г. по-малко затвор за килъра Сиси, предал Килърите 3
Станислав Ангелов-Сиси. Снимка: МВР

Основният свидетел срещу групата за убийства от Перник, станала известна като Килърите 3, Станислав Ангелов-Сиси е проговорил за заровените трупове, след като през юни съдът е преизчислил общото му наказание по искане на прокуратурата, пише "24 часа". Така той ще лежи с 6 години по-малко.

Серийният килър Сиси е зад решетките за 4 жестоки убийства. Има присъди и за хулиганство, лихварство и пране на пари.

Още по темата

Той е бил близък с хората на Васил Станков-Бай Васо и дори е съден с един от тях - Йордан Костадинов-Шишето - за участие във въоръжена престъпна група за лихварство.

Шишето обаче не влиза в затвора за разлика от Сиси и приятеля му Николай Николов-Шатката. Освен това Йордан Костадинов от Килърите 3 е укривал труповете на жертвите на Сиси, но след това е разказал всичко в полицията и става свидетел срещу съратника си.

Станислав Ангелов е в затвора от 4 г. През юни главният прокурор е поискал от ВКС да върне за ново разглеждане делото на Сиси за кумулиране на всичките му присъди.

От юридическата хватка престъпникът печели по-малко престой в затвора, защото е спазен принципът за най-благоприятното за осъдения съчетание.

Dnes.bg припомня, че соченият за бос на Килърите 3 Бай Васо бе арестуван през август тази година заедно с няколко от подчинените си.

Специализираният наказателен съд ги остави в ареста по обвинение в убийството на Теодор Неофитов-Ханс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поредния режисиран спектакъл на "прокуратурата".А колко пари са взели "прокуратурата" от Сиси ?
40
0
 
17
 
! Отговори
До сайта преди 7 години
Знаете ли какво е престъпен синдикат ?Това са адвокати полиция прокуратура .Това се случва в България.И това ще се случва докато не се вдигнеНарода и да измете тези *** който взимат заплати и хонорари за който хората работят със години.И си измислят престъпления както е в случая .С измисленото "дело Килърите-3"Това е позор за България.И тук трябва да се намеси ДАНС и Службите защото това е престъпление и към ОБЩЕСТВОТО.
39
0
 
17
 
! Отговори
До адвокатския съвет преди 7 години
КАДЕ СПАТ ВАШИТЕ КОЛЕГИ ?
38
0
 
34
 
! Отговори
До ДАНС преди 7 години
Преизчислили общото му наказание по искане на прокуратурата !?!?Това е престъпление към ОБЩЕСТВОТО .Гавра с паметта на убитите от този психопат Сиси и баща му хора.Все едно не са закопавали тези двамата хора а картофи ?Много интересно искане на "прокуратурата" ?След 2-3г Сиси като си изрови още някой дето е закопал преди време като Теодор Неофитов -Ханс !Да му дадът медал и да го пускат .Това е явен сценарий по предварителна договорка между сериен убиец и корумпирани прокурори .
37
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tozi *** Sisi i bashta mu ne se znae kolko hora sa ubili i kade sa gi zakopali
36
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TAKAVA GRUPA "KILARITE 3" NE SASHTESTVUVA UBIECA SIS E NAPRAVIL SDELKA S SPECPROKURATURATANEZAVISIMA KOMISIA NA INSPEKTORATA DA RAZSLEDVA TOZI PARADOKS TOVA E POZOR ZA PRAVOSADIETO
35
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Sisi ubi Hans Celia grad go znae.
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOZI *** SISI I BASHTA MU NE SE ZNAE KOLKO HORA SA UBILI I ZAKOPALI.
33
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Навремето имаше уранови мини и някои от осъдените работеха в тях.
32
0
 
22
 
! Отговори
8888888888 преди 10 години
Да го нарежат на парчета и да го дадат за храна на животните от Зоопарка!
31
1
 
21
 
! Отговори
NoName359 преди 10 години
E т'ва е за 4 предумишлени убийства трябва да лежи поне едно до животна...а те му намалят присъдата с 6 години...сигурно след още 5 ще е навънка!!!
30
2
 
9
 
! Отговори
Моя Милост преди 10 години
ЛУДИ ЛИ СТЕ ! Да си седи там, какво му намаляте присъдата ! Да му дойде акъла, поне да не го хващат като прави такива неща
29
1
 
10
 
! Отговори
iosidaniel преди 10 години
Tova e neveroiatno!USA iska da osadi balgarka, slujitelka vav firma,samo po podozrenia i zaradi tova,che raboti vav firma,koiato ptodava hrani sas zabranena po zakonite sastavka na 68 godini zatvor.A tozi "hubavec" za priznati 4 ubiistva i koi znae oshte kolko nepriznati,moje sled 5 godini otnovo da razdava "pravosadie". Prizovavam blizkite na ubitite da zavedat delo s/u BG pravosadieto v mejdunarodnia sad v Haga.Delo s/u BG pravosadieto!Kade se krie BG premiera s negoviat prehvalen gl.prokuror?
28
4
 
7
 
! Отговори
Тодор преди 10 години
До ЧистачИмало ги е моето момче,имало ги е.Само че, не са имали гласност,как така ще има убиици в социалистическа държава бореща се да построи комунизма?....не е имало само мафиотски структури така добре развити както сегашните,тогава *** просто са се наричали политбюро
27
1
 
12
 
! Отговори
Parcuc преди 10 години
Намалената присъда на този *** трябва да бъде от доживотна на поне 20 години зад решетките.
26
3
 
3
 
! Отговори
вижте сега преди 10 години
не знам какво се оплаквате - да не си мислите че като / ако излезе ще го посрещне някой с хляб и сол? Не вярвам някой от засегнатите да не му спретне посрещане и изпращане, с неморалната подкрепа на разни *** от подземния свят. Може би го чака присъда много по-лоша от съдебната.
25
2
 
9
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Трябва да вкарат по строги закони като смъртно наказание
24
1
 
9
 
! Отговори
Адикт инсейн преди 10 години
Започвам нов бизнес - нещо като земеделие ще бъде:Убивам който ми хареса за целта и ако евентуално ме хванат, просто посочвам къде съм заровил 1/16 от жертвите си и съм готов :) Хем аз съм сът, хем прокурора, хем жертвата заровена и без претенции :)После идва нов сезон, но вече ще знам как да не допускам да ме хванат.Готина оферта, а се чудех каква работа да работя... Пфф за к'во??!?
23
0
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
Kakvi sa tezi zakoni?Da ubiesh 4 dushi,da uchastvash v prestapna grupa s ocobeno tejki deiania i na praktika da badesh v zatvora m/u 10 i 15 godini.I tova ako e pravova darjava,to az sam gospod.
22
1
 
16
 
! Отговори
Темерут преди 10 години
Никъде няма такова правосъдие, тук е абсолютния рай за престъпниците... Пречукал 4-*** души, няма значение какви са, дават му само 30 години, а сега заради свидетелстването му намаляват присъдата на 24 години... След още няколко месеца ще има и друго споразумение, и накрая ще излезе преди да е излежал и 20 години...