6 г. по-малко затвор за килъра Сиси, предал Килърите 3

От 4 години той е зад решетките за четири жестоки убийства
14 сеп 2013 10:17,
38
6 г. по-малко затвор за килъра Сиси, предал Килърите 3
Станислав Ангелов-Сиси. Снимка: МВР

Основният свидетел срещу групата за убийства от Перник, станала известна като Килърите 3, Станислав Ангелов-Сиси е проговорил за заровените трупове, след като през юни съдът е преизчислил общото му наказание по искане на прокуратурата, пише "24 часа". Така той ще лежи с 6 години по-малко.

Серийният килър Сиси е зад решетките за 4 жестоки убийства. Има присъди и за хулиганство, лихварство и пране на пари.

Още по темата

Той е бил близък с хората на Васил Станков-Бай Васо и дори е съден с един от тях - Йордан Костадинов-Шишето - за участие във въоръжена престъпна група за лихварство.

Шишето обаче не влиза в затвора за разлика от Сиси и приятеля му Николай Николов-Шатката. Освен това Йордан Костадинов от Килърите 3 е укривал труповете на жертвите на Сиси, но след това е разказал всичко в полицията и става свидетел срещу съратника си.

Станислав Ангелов е в затвора от 4 г. През юни главният прокурор е поискал от ВКС да върне за ново разглеждане делото на Сиси за кумулиране на всичките му присъди.

От юридическата хватка престъпникът печели по-малко престой в затвора, защото е спазен принципът за най-благоприятното за осъдения съчетание.

Dnes.bg припомня, че соченият за бос на Килърите 3 Бай Васо бе арестуван през август тази година заедно с няколко от подчинените си.

Специализираният наказателен съд ги остави в ареста по обвинение в убийството на Теодор Неофитов-Ханс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
9
 
! Отговори
Чистач преди 10 години
Ривахти срещу бай Тошо у комунизма и продължавате да ривьети, но тогава такива нямаше, а единичните случаи си стояха там където им е мястото до живот.
20
1
 
11
 
! Отговори
полицай преди 10 години
Няма как да отвлекат детето на съдията или прокурора, защото те са част от мафията и играят с престъпниците. Единствения начин е в тъмното с дървен кол по главата на съдията. В България наглостта на прокурорите и съдиите са добили невероятни размери. На зла круша зъл прът-това е друг начин няма.
19
1
 
17
 
! Отговори
някой преди 10 години
Общата присъда, която му е била отсъдена е 18 год за разстрел на някакъв *** (дилър) и 30 год за убийството на дргуи трима души. По българското законодателство се приема най - тежката присъда от всичките за които е съден и поради тази причина тоя маймуняк е в затвора за 30 год, или сега след споразумението за 24, от които са минали 4. Т.е. след 10-тина години максимум могат да го пуснат за добро поведение да си вилнее на воля ....
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Умишлено джурналята не са написали каква е била първоначалната му присъда.Вероятно е била 20г. След редукцията е станала 14 от тях е излежал вече 4 ,значи му остават по-малко от 10.Като работи 2за3 .Значи ще лежи най-много още 5 години.Честито!
17
1
 
30
 
! Отговори
щкд преди 10 години
Одобрявам само ако вместо 96 години, присъдата му е намалена на 90 години
16
1
 
29
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Във България се работи на принципа колкото повече души убиеш толкова е по-малка присъдата!
15
1
 
31
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Тоя изтепа бая народ и след 5 години го пускат :DDD Нема такава държава!!! А в САЩ са продажба на забранени лекарства в списъка 68 години затвор!!!ПЛЮЕМЕ ГИ АМА НЕМА ДА ГИ СТИГНЕМЕ САЩ СКОРО!
14
2
 
43
 
! Отговори
Брайвик преди 10 години
Да пожелаем скорошно излизане на серийния убиец Сиси. Мисля че беше убил някякви хора, за да им вземе апартамента. А щом са разкрити 4 убийства, това означава, че зад гърба си има поне 10-15. Това прави 10 апартамента и мумчето е милионерче. Пожелавам на тия дето са пуснали тоя изверг да станат следващите му жертви. ТОВА Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ!
13
0
 
30
 
! Отговори
Иво-000 преди 10 години
Ей *** от съда вместо да изгние в затвора ,те ще го пуснат....ненормална държава
12
0
 
16
 
! Отговори
Гошимир преди 10 години
за 4 убийства са му дали 8 години, - 6 прави 2 години затвор. евала. момчето скоро ще е на свобода и ще може да ни обива отново. да му пожелаем крепко здраве в затвора!
11
0
 
21
 
! Отговори
Берлин преди 10 години
До живот в единична килия!
10
0
 
21
 
! Отговори
изо преди 10 години
Разпускайте правителство,Президентство и помолете Сиси да стане вожд на държавата.Само да разкрие атентата срещу Папата,убииството на Георги Марков и атентата в Сарафово.
9
2
 
17
 
! Отговори
bariera_61 преди 10 години
В предаването днес На светло по Нова ТВ с Люба Кулезич бе осветлена и тази тема или по-точно тази голямата заблуда дошла с признанията на този масов убиец Сиси, който се оказва, че нарочно посочва за Килъри хора на които иска да си отмъсти за това, че го издадоха за 4-те убийства! Истината е че МВР си прави пиар с лъжите на един масов убиец, който използва ситуацията хем да си намали присъдата, хем да си отмъсти на хората, които са го издали, а МВР обират овации за неща, които са неверни!
8
1
 
36
 
! Отговори
Митьо преди 10 години
Не знам какъв психопат трябва да си, за да се пречупи онази нишка в теб, която те прави човек и да посегнеш другиму с намерението да го убиеш... 4 пъти при това. А колко алчен и неебателен трябва да си, за да пуснеш такъв човек на свобода? Пожелавам искрено на хората от прокуратурата и съда да се срещнат лично с въпросният убиец в някоя тъмна и затворена софийска улица без свидетели наоколо.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Преди 20-тина дена прокурора се кълнеше,че няма да има споразумение за неговата присъда пък сега хоп и има.Що не го помолите да си признае още някое убииство и направо го освобождавайте.
6
1
 
39
 
! Отговори
Луд преди 10 години
По голям цирк от BG-то няма.Някакъв си върти на пръст цялото МВР и Съд,а те пък си мислят,че си правят PR с измислени акции.А тоя убавец го чакайте скоро на свобода и по вашите улици.
5
0
 
10
 
! Отговори
ист преди 10 години
Трябва веднага да го освободят, Престъпниците сами си четат присъдите и сами си ги изпълняват,съдебната система уж ще ги съди но гледа да не ги осъжда, Свободата и малките присъди струват много пари,
4
1
 
30
 
! Отговори
оо преди 10 години
трябваше да му лепнат още 4 години затова че освен псхопат убиец е и предател, а те му махнали?!? Абе господа тоя кога ще го пуснете, да не би след няколко години, да продължи да убива?? ВИЕ НЕНОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ СЪДИИ така наречени
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A kato izleze ot zatvora da ne si mislite , 4e 6te raboti ne6to drugo, no 6te ima 6est godini pove4e dokato pak go zalovi poliziata.
2
0
 
39
 
! Отговори
qwer преди 10 години
Четири жестоки убийства и на колко е осъден този *** ? Какъв е този съд,какви са тези съдии пак ли парите шареха под масите ? Срамно е вече да кажеш "аз съм българин". Намалили му биле присъдата защото е назовал местата на заровените трупове, браво на съдът няма как да обеднеят тези *** на Темида, никаква криза не може да им окаже въздействие докато има убийци и мафиоти. Ами тогава за в бъдеше убийците да крият труповете и когато издадат местото и покажат повече пари може и да ги оправдаят.