Доган пак се разболя за делото за нападението срещу него

Лютви Местан пък не бил намерен на адреса му
Обновена: 16 окт 2013 11:27 | 16 окт 2013 11:14, Веселина Йорданова
48
Доган пак се разболя за делото за нападението срещу него
Нападателят Октай Енимехмедов. Снимка: БулФото

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган отново е изпратил болничен лист и не се яви на заседанието по делото за нападението срещу него.

Състав на Софийски градски съд даде ход на делото срещу нападателя на Доган Октай Енимехмедов.
На заседанието се явяват трима свидетели. Подсъдимият Октай Енимехмедов обясни, че днес е празник за мюсюлманите и затова някои свидетели не могат да дойдат.

Още по темата
На 19 януари т.г. бургазлията насочи газов пистолет към главата на Доган, докато той четеше доклад по време на Осмата конференция на партията.

Както Dnes.bg писа, в края на септември почетният председател на ДПС също изпрати болничен лист, както и през август.

За днешното заседание Ахмед Доган не е намерен на адреса за призовка, но в съда е получен  болничен лист, че не може да се яви на заседанието заради заболяване.

Лидерът на ДПС Лютви Местан също не се яви на заседанието като свидетел. На адреса му е намерен непълнолетният му син, а в централата на ДПС отказали да вземат призовката.

На първото заседание по процеса Доган изпрати писмен отказ да се конституира като частен обвинител и граждански ищец срещу Енимехмедов. Почетният председател на ДПС обаче остава основен свидетел.

Днес показания пред съда ще дава бившият градски прокурор Николай Кокинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
йо преди 10 години
Хора не разбрахте ли че доган отдавна е мъртъв. няма да се явява никога
34
0
 
1
 
! Отговори
kalinkamalinka преди 10 години
Пуснете момчето бе ! НЕВИННО Е ! Такива като Доган трябва да бъдат на бесилото .Имат огромни престъпления.
33
1
 
13
 
! Отговори
царов преди 10 години
СКОРО ЩЕ ТИ ИЗКЪРТИ КАШЛИЧКАТА НЯКОЙ,НЕ БОЙСЕ,ГАД МИЗЕРЕН. КАТО ВЗЕМАШЕ ПАРИТЕ ОТ ХИДРО КОНСУЛТАЦИИТЕ ТИ НЯМАШЕ НИЩО ,НАЛИ? ТАКИВА *** КАТО ТЕБ ДОГАНЧО,РАНО ИЛИ КЪСНО СИ НАМИРАТ МАЙСТОРА. СПИШ ЛИ СПОКОЙНО БЕ ***?
32
1
 
3
 
! Отговори
царов преди 10 години
СКОРО ЩЕ ТИ ИЗКЪРТИ КАШЛИЧКАТА НЯКОЙ,НЕ БОЙСЕ,ГАД МИЗЕРЕН. КАТО ВЗЕМАШЕ ПАРИТЕ ОТ ХИДРО КОНСУЛТАЦИИТЕ ТИ НЯМАШЕ НИЩО ,НАЛИ? ТАКИВА *** КАТО ТЕБ ДОГАНЧО,РАНО ИЛИ КЪСНО СИ НАМИРАТ МАЙСТОРА. СПИШ ЛИ СПОКОЙНО БЕ ***?
31
0
 
10
 
! Отговори
NoName359 преди 10 години
Дано да е от рак тоя път!!!
30
1
 
13
 
! Отговори
До не вярвам преди 10 години
Ха, еми тая версия се върти още откакто стана тази история! Нали Енимехмедов сам разказвал на приятели, че го "карали да прави нещо, което не иска"! Колкото до самата случка - *** е достатъчно хитър и печен политик, за да си завърти сам театрото. Хем да сплоти електората, хем да получи вниманието на народа и избирателите, хем да събуди съжаление у хората. Питам се, има ли въобще още будали, които да си мислят, че това не е инсценировка!?
29
1
 
21
 
! Отговори
M.. преди 10 години
каква е разликата дали ме краде Доган или парван? Дали ме краде хистиянин или мюсулманин? И кой изобщо се заблуждава, че Доган е мюсулманин? Хората, които ни сасипаха нямат религия и произход! Те имат интерес ние да се делим! И успяват! За огромно съжаление ни разделят мноооого успешно. Е? По-щастливи ли сте, че Асан няма пари? И вие нямате! В една помия сме амам мразим Асан! Защо? Защотото не е Иван : ) Смешно, нали?
28
1
 
16
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До Man UnitedАз не говоря със злоба и омраза. Говоря с болка! Делим се от религии, от цвят, от политически пристрастия, от футболни пристрастия, от какво ли не! А кое ни обединява? МИЗЕРИЯТА! Ние живеем в една локва. Знаем кои са политиците, които ни сасипаха и не правим нищо по въпроса! Даже ги избираме пак и пак! Хората, които ни съсипаха не са само християни, мюсулмани, еврей, атеисти и т.н.! Има ли значение какви са? Когато Станишев краде по-щастливи ли сме? Както като е той,а не Доган?
27
0
 
21
 
! Отговори
Гацо Врачански преди 10 години
Доган е много болен и няма да се яви то и няма какво да каже ! Доган страда от тежка форма на алкохолизъм и е нарко зависим в напреднал стадии . Атентат нямаше и всички го видяха . Това момче можеше да го убие с един удар . Въпросът е защо не са подведени под отговорност тези дето го биха те са за съд и ефективни присъди ! Цаца-ров едвали ще направи нещо ЗАВИСИМ Е ТОЙ СИ ГО ИЗБРА
26
0
 
7
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До АнонименДавам ти +. Благодаря все пак за коректния тон, лишен от омраза. До някаде имаш право. Аз говорех по-скоро за изнасилвания и т.н. Всякакви случай има. Мисълта ми беше, че никой не може да е безкрайно сигурен какъв е. Ами ако дадена жена е спала с християнин но сърбин или грък? Не можем да разчитаме на чисти корени. Самите прабългари се сливат със славияните и траките(което е останло от тях). Важно е да сме добри хора, а не да се делим на подобни твърдения за "народност".
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До M..(Nqmam kirilica tuk) A ti qvno nqma6 nikakvi poznaniq po istoriq. Da ne misli6 4e predi vseki si e lqgal s vseki, kakto sega? Dori dnes brak mejdu balgarin i turkinq(ili obratno) e rqdko sre6tan, za6toto vse o6te horata sa palni s predrazsadaci, a da ne govorim za predi 200 godini naprimer. Multikulti ob6testvata sa dne6no qvlenie, a ne otkakto svqt svetuva. Dori sa ubivali takiva bebeta, koito sa za4enati ot maj ot drug narod, no otkade da gi znae6 ti tezi raboti...
24
10
 
3
 
! Отговори
M.. преди 10 години
До Попа с картечницата Абе и аз не ги обичам фесовете ама теб пък кой те е из лъгал, че си българин? Сигурен ли си, че баба ти не я е онодил анадолец? Или грък? И кой те излъга, че изобщо има български народ? Вие сте племе някакво..при това разединено. Всеки сам за себе си. Като се замисля и за племе не ставате..
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз още преди време ви казвах ,че тази смешна история дето набил някакъв в затвора щото обиждал Левски е измислица на журналята. Сашо Диков когато беше в софийския централен да вземе интервю с Октай го пита вярно ли е това. Октай категорично отрече да е имало такава случка.
22
0
 
9
 
! Отговори
БОЖЕЛ преди 10 години
ак да дойдат като истински мюслюмани на курбан байрам са запретнали запой с избрани питиетКа както те си знаят.Доган знае как се правят тези неща. Пък и платени доктори не липсват. Ще запретнат някая болежка.Всички от ДПС са на тежки софри , а вие ги занимавате с някакви си съдебни дела. Уф ,че глупав народ! Дават ни богатство и охолен живот и след това ни безпокоят с глупости.
21
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен 1 преди 10 години
Освободете момчето!
20
2
 
9
 
! Отговори
BRavo! преди 10 години
Bulgarskata prokuratura i Balgarskasta vlast sa jalka pionka ............umrete dano skoro che naroda ni da zivne>BRAVO NA MOMCHETO!!!!
19
1
 
29
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Ако аз не отида в съда ..идват полицаите и ме пребират с тупаници и към съда! И плащам солидна глоба ! Ако обаче гадната *** турска лайниана слива Доган не отиде ...все едно нищо не е станало! Каква е тая държава ве? Хващайте го тоя мерзавец Доган и го разпъвайте на центъра на София за назидание на всички *** ! *** да *** долна! Всички който подкрепят Доган заслужават сикира директно в темето! Гадове проклети ...
18
1
 
13
 
! Отговори
Ангел преди 10 години
Прокуратурата да преобразува следствието в незаконно упражняване на лекарска професия от неправоспособно лице.Енимихмедов просто е приложил метод от нетрадиционната медицина като с уплах се е опитал да изгони болежките от Доганя, за което му е било платено от ръководството на ДПС
17
3
 
11
 
! Отговори
не вярвам преди 10 години
Това с нападението на Доган беше някакво театро и сега театрото продължава. Изобщо не вярвам, че Енимехмедов не е действал по нечия поръчка. Искаха да сплотят електората преди изборите,***,не им вярвайте на тия за нищо.Може и Доган да си е организирал атентата,затова сега се крие като плъх.
16
2
 
32
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Очевидно е, че Доган бере душа, болест след болест, съсипа се вече този човек. Дайте на Октай един девет милиметров и го оставете да освободи Доган от мъките му по хуманен начин.