Обвиниха двама в опит за убийство за нападението в София

Те пребиха млад мъж, в ареста са за 72 часа
Обновена: 10 ное 2013 20:51 | 10 ное 2013 20:48, Веселина Йорданова
30
Обвиниха двама в опит за убийство за нападението в София
Снимка: БулФото-архив

Софийската градска прокуратура повдигна обвинение срещу Момчил Милчов и Иво Тилков във връзка с инцидента снощи, при който на ъгъла на ул. "Пиротска" и ул."Цар Самуил" в София тежко пострада млад мъж. Това съобщиха от Софийската градска прокуратура.

Милчов и Тилков са обвинени за това, че в съучастие са извършили опит за убийство по хулигански подбуди.

Двамата са задържани за срок от 72 часа, с оглед внасяне в Софийския градски съд на искане за определяне на мярка за неотклонение "задържане под стража".

Както Dnes.bg писа, 28-годишен мъж от турски произход беше пребит зверски в столицата.

Пострадалият се казва Метин и е бил откаран във ВМА в тежко състояние.

Двама от нападателите бяха задържани в Трето районно, останалите успели да избягат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: прокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И по-лощо ще става докато идват ислямистки терористи у нас. Ако не искат да ескалира напрежение - да махат имигхрантите незабавно! Нормално е хората да полудеят - няма работа, *** се чустват недосегаеми, никой от полиция, правосъдие или политици не си върши работа, а и на всичко отгоре - римляни ни натресоха! какво очакват? Да им дадем домовете си и децата да ни изнасилват ли? Като няма ред в едн адържава, властва хаоса...
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тръпки ме побиват, четейки коментарите на някои самозабравили се "националисти"... Опомнете се, хора- този млад човек вероятно има жена, която спи в болницата, молейки се да не и съобщят най- лошото, деца, които питат "Къде е тати?", възрастни родители, които умират от притеснение за сина си... Това можеше да бъде вашият съпруг, вашият брат, вашият син!!! Дано се оправи!!!
27
6
 
4
 
! Отговори
звезделин преди 10 години
Да! След като за убийство на българин, *** получават по 1 година или условна присъда, или се обявява " неизвестен извършител" не трябва да има двойни стандарти! Свобода за момчетата!
26
7
 
3
 
! Отговори
костов преди 10 години
Тези родолюбиви момчета трябва незабавно да бъдат освободени! Ако се наложи ще направим подписка в тяхна защита! Не може българите повече да бъдат мачкани в собствената им страна!
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Може ли някой от "скинарите" да ми отговори, когато преди няколко години убиха един български студент в Белгия или Дания, не си спомням точно, защото е чужденец и щял да вземе нечия работа, прави ли са били "колегите"? Само безкрайно интелектуално беден човек може да мрази друг човек заради цвета на кожата му. Съществува ЕДНА човешка раса.
24
8
 
3
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
няма такова нещо като проблем с ***, има проблем с мърлящината. ако няма парчета пица да се търкалят из стаята, няма и ***. затова скинари и националисти са по-вредни от ***, защото с глупости като тая например, те само събуждат справедливия гняв на хората и удължават живота на толерастията
23
5
 
6
 
! Отговори
The Makedonec преди 10 години
TVA sa beeelgarskite ku.vi biqt 6 4oveka na edno mom4e ha pi.ki dolni ste strahlivi da vi eam maikata grozna nagla nedai boje moito dete da doide bieno napravo na tia goveda maikite im sa supa
22
6
 
5
 
! Отговори
hadji ivan преди 10 години
Abe ,ako sa pretrepali cianin ili mazen siriec ne go mislete.pusnete mom4etata koito zashtitavat interesa na istinskite bulgari.shte mi zashtitavate gnusnite osmanci.da vi e.a maikata i boklucite.sled 50 g *** kato tretirat vnucite i decata vi kato ku4eta v grobovete 6te se obru6tate.evropa kazala amerika kaza ta te predi 60 godini bezpre4inno ni bombandiraha i sq im lqgate.antibulgarite ste
21
6
 
8
 
! Отговори
smaZanGuLub преди 10 години
Как опита за убийство извършен от Аладин Бин нз си кой си и опита за пребиване до смърт от скинарите се различават един от друг? Да си убиец не зависи какъв си. И от Англия и от Америка и от Африка и Япония да дойде стига да е способен и да спазва законите нека живее нормално. Силна страна като Русия забрани на гейовете да парадират и какво като излипаха? Нищо! Проблема е във власта и полицията тези, които таят гняв да отидат пред парламента за да защитят масата, а не да убият човек и пак К*Р!
20
11
 
10
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
до 13 за каква омраза за какъв расизъм говориш това са незаконни емигранти нарушители на държавната граница (престъпници) държавата просто трябва да си изпълни задълженията по закон и толкова за бития гражданин има си полиция прокуратура съд интересно ми е каква песен ще запееш ако на мястото на Вики бе сестра ти жена ти ако имаш естествено а не да ръсиш мъдрости ако толкова ти харесват вземи си няколко афро-арабуса в къщи....
19
12
 
13
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
"Всяване на страх" , "ксенофобия" , "разпалване на расова нетолерантност" само това папагалствате , това са глупости , думи без почва в България, къде е справедливоста за измамените , бити , крадени и убивани от *** старци по селата , изнасилените , убитите за 5 лева , когато те убиват и мачкат със съгласието това нее КСЕНОФОБИЯ И РАСИЗЪМ ТОВА Е ЗАЩИТА !!!
18
11
 
21
 
! Отговори
AIMILIVS преди 10 години
ГОТВИ СЕ МАСОВО ЗАСЕЛВАНЕ НА МИЛИОНИ АРАБИ И *** МЮСЮЛМАНИ В БЪЛГАРИЯТОВА СТАВА КАТО СЕ ВКАРВАТ НАЙ-ВЕЧЕ БРЕМЕННИ АРАБКИ И ДЕЦА, ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИМАТ ПРАВО ДА ДОКАРВАТ ЦЕЛИТЕ СИ СЕМЕЙСТВА ОТ ПО 10 ЧОВЕКА, СЪГЛАСНО Закона за убежището и бежанците. Чл. 34. (1) (Изм. - ДВ, бр. 31 от 2005 г., изм. и доп. - ДВ, бр. 52 от 2007 г.):"Чужденец с предоставен статут на бежанец или хуманитарен статут има право да поиска да се събере със семейството си на територията на Република БългарияТОВА Е В М
17
20
 
38
 
! Отговори
Йово преди 10 години
В каква държава живеем. Ако българи пребият Турчин или *** е "Опит за убийство" и задържане за 72 часа + ДЕЛО, ако *** или турчин пребият българин е "дребно хулиганство " и задържане за 24 часа и после кой от къде е. Значи като *** пребиха 2 момчета миналата седмица им се размина или на турчина който миналата седмина също пребил един български младеж и на него му се размина. Само, че тогава малко меди писаха за тези случай. Биеш ***-КСЕНОФОБ. *** бие българин той какъв е?
16
15
 
39
 
! Отговори
Сбогом, България! преди 10 години
А ***, които убиха с тояги проф.Калоянов, осъдиха ли ги?А стотиците побоища, изнасилвания и кражби над българи, от страна на ***, получиха ли справедливост?
15
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А престъпното бездействие на служител какво е? Ушеф клати мади и потиска конфликти.
14
6
 
28
 
! Отговори
НИН преди 10 години
Напълно съм съгласен,аз съм против това,да ги глобят и осъдят ....................НО когато някой РИМЛЯНИН пребии зверски някой бял човек,когато няколко РИМЛЯНИ изнасилят 11-12 год. бяло момиче ,ко правят с тях ,А..............1 ГОДИНКА определя съда и след 5-6 месеца на свобода.Повтарям още веднъж нека да ги глобят и осъдят ,НО нека бъдат съдени като всички останали а не само ,Защото са БЪЛГАРИ !!!
13
20
 
14
 
! Отговори
_ преди 10 години
Някои пишман-расисти наоколо май не са наясно, че всяването на омраза по религиозни или расови причини е престъпление (включително онлайн), както и че в интернет анонимност няма...
12
15
 
6
 
! Отговори
qwerty11 преди 10 години
До вввразпната може да бъде жена ти незабавно свобода за момчетата
11
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На всички расисти ще кажа: Ако заболеете и ви дотрябва донор за нещо, дали ще ви интересува турчин ли е, сириец ли е , ром ли е ? Ама честно , ако сте инстински расисти ще предпочете да не ви става донор, ама предполагам че сте си най обикновенни мишоци и ще му целувате краката само и само да ви помогне. Аман от лицемерни комплексирани човеченца в тая държава.
10
10
 
17
 
! Отговори
поправил се преди 10 години
Срам ме е като чета как безлично медиите отразяват глупостите които и ние вършехме като хлапета. През 90-те обикаляхме из улиците и биехме всеки който не се вписваше в представите ни за "чиста раса". Тогава всичко започна от един глупав филм (Скинхедс) и един "отец" Гюлеменов. За 20 години излиза, че обществото нищо не е научило и пишлеметата повтарят нашите грешки от преди. Тогава поне имаше власт и простотиите ни приключиха след една вечер с "маймунката" в участъка...