Прокуратурата с трето обвинение срещу Петното

Извършил "непристойни действия" срещу журналисти
Обновена: 25 мар 2014 17:48 | 25 мар 2014 17:47,
33
Прокуратурата с трето обвинение срещу Петното
Снимка: Булфото, архив

Софийската районна прокуратура е внесла трети обвинителен акт в съда срещу Бисер Миланов-Петното, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. Обвинението срещу Петното е, че на 13 и на 15 януари т.г. е извършил непристойни действия.

Според магистратите на 13 януари в София на ул."Луи Айер" Миланов е отскубнал от ръката на телевизионен оператор часовник и е обиждал репортерката Мария Цънцарова. В съобщението се посочва, че Миланов е блъснал с ръка микрофона, държан от Цънцарова, и крещейки й казал да се махне, изтръгнал ветробрана на микрофона и го хвърлил на земята, изблъскал я и я притиснал с тялото си до стената.

На 15 януари в района на сградата на Народното събрание Миланов пък е обиждал мъж и успоредно с това влязъл в пререкания с репортера Петър Нанев и го бутал с ръка, твърди обвинението.

Още по темата
Деянието е извършено при условията на опасен рецидив и за него е предвидено наказание "лишаване от свобода" от 1 до 6 години, посочват от прокуратурата.

На Миланов не е взета мярка за неотклонение по настоящото разследване, защото той се намира в затвора в София с мярка "задържане под стража" по друго наказателно производство - за закана с убийство.

Това е и първото обвинениесрещу него, от общо вече три, от януари тази година. Миланов е обвинен за това, че на 6 юли миналата година в палатков лагер между Народното събрание и Софийския университет "Св. Климент Охридски" е отправил заплаха за убийство към Боряна Георгиева. "Ще ти отрежа бавно и мъчително главата", крещял той срещу нея тогава.

Вторият обвинителен акт срещу Петното е за помагачество и съучастничество в подбуждане към расова омраза. В него е записано, че на 2 ноември 2013 г., около 16.00 часа, на столичното кръстовище на бул. "Мария Луиза" и ул. "Екзарх Йосиф", той умишлено е подпомогнал извършването на престъпление.

Тогава Миланов е управлявал лек автомобил "Ауди" Q7, откъдето съратникът му от гражданското движение "Свобода" Цветан Йорданов Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанците.

Днес Софийският градски съд реши Петното да остане окончателно в ареста по обвинението за закана за убийство, въпреки че преди дни Районният съд го освободи с подписка.

Магистратите от градския съд не се съгласиха с колегите от Софийския районен съд, според които Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите на Миланов не са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, мотивираха се от СГС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
2
 
! Отговори
Мина преди 9 години
"Цветан Йорданов Бонев през мегафон подбуждал към омраза и насилие към бежанците."-този защо не влезе в затвора, защо няма обвинение срещу него? Или законите са само за Бисер? Колкото до Цацарова тя защо се занимава с Бисер, къщата в София не е наел той. Те му ограничава свободата защото когато той й каза възпитано да си ходи тя продължи да нахалства-а това с микрофоните... е неистина
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако са руснаци щеги скрият МВР.Не им вярваме на това правителство,всичко лъжат.Оставка ***.Това правителство си има собствени интереси за пресвояване на парите на данъкоплатеца и заменки.Бойко коалираисе с ДПС и ги изхвърлите тези мутри Станишев и Сидеров.Не искаме Москва дани поробва отново.Избираме по малкото зло.
24
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Wsi4ki politizi deto se sa stestali s toia da so podadat ostawkite .
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Физиономията му сама показва колко ***,ограничен и алчен тип е. Пионка в ръцете на йовчев и бареков.
22
1
 
11
 
! Отговори
циганско лице преди 10 години
Този бандит Бисер Българин ли е или Български Ром имам предвид Дасикане Рома в България , понеже доста *** лице има
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не се притеснявай петно, Сидеров скоро ще е при теб. И двамата бяхте употребени но богати.
20
2
 
12
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
Петното да бъде спокоен. Скоро излиза от затвора. Сделката беше той да пусне компромат срещу Бойко и протестиращите срещу правителството. Рапорт даден, рапорт приет. Петното пусна фалшивия компромат. Сега в съдебната зала услужливо ще бъде оправдан категорично и по трите обвинения. Миланов се очаква да получи медал "Георги Димитров" за заслугите си от БСП. Също както вожда Димитров пред Лайпцигския процес, Петното се доказа като чист е верен комунист.
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Управляващите те използваха Бисере. Дано си осребрил глупоста си. Опита се да накиснеш Борисов но дано си записал които те е пратил иначе изгаряш. Ти си достатачно нагъл и може би си опитал да изнудваш поръчителя? Сега всички журналисти да ти дойдат на свиждане Йовчев няма да ти прости.
18
1
 
15
 
! Отговори
Samo minavam преди 10 години
Излезна много глупаво момче,повярва на политиците
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ето такива хора като това петънце от аки бяха най активни в протестите срещу герб. Повечето бяха маскирани и с качулки но всички знаем че бяха дрогирани платени сидерасти, бивши пандисчии и алкохолици. Това петно поне осребри като сидеров глупостите които говореше.
16
1
 
17
 
! Отговори
Ха ха хаааа преди 10 години
Бисер петното е лицето на Бареков лекето. Дс включи цялата машина за да го пришият на Борисов но всички знаем това петно с кой се срещаше и кой му плащаше
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей Петното пич, ти натопи главния мафиоз на БГ и за теб бял свят няма!
14
1
 
18
 
! Отговори
Надблюдател преди 10 години
Тррябва да се припомни че Петното поиска да му платят наема на къщата,защото "свалил Бойко Борисов". А и сега с тези обвинения го хванаха и за топките, така че ще пее в хора , каквато и музика да му поръчат.
13
9
 
8
 
! Отговори
Кутев: преди 10 години
Петното е син на Бойко,срещал се е с него в Банкя, за да го моли за по-висока издръжка.Освен това, Бойко е причината Мая общата да влезе в критическа,а на мен да ми се възпали простатата.
12
3
 
10
 
! Отговори
РДВР Русе преди 10 години
Бисер Петното е криминално проявен Русенски престъпник , Вано Танов трябва да питате той тогава беше шеф на РДВР Русе
11
7
 
9
 
! Отговори
данъкоплатец преди 10 години
Що за държава сме ???? Разни мутри с прякори като петното,отверката,компира,тиквата и прочие запълват новините...а един ни стана и Министър-председател.Само за убийства,грабежи,кражби и далавери по новините.Чалгарки, мутри и силикон,това ни е елита.Бог да пази България.
10
1
 
24
 
! Отговори
jo преди 10 години
От този *** ще излезе прекрасна съпруга на някой мазен *** в затвора.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гарибалди/1Ама тоя е ваш приятел бе, червенотиквеник такъв, нещо си се объркал !
8
13
 
3
 
! Отговори
Biser преди 10 години
Boiko, spasyavay me...
7
3
 
12
 
! Отговори
след преди 10 години
след такова голямо внимание от медиите петното ще стане национален герой...