55-годишната жена от Попово е убита от сина си

Съдът го остави в ареста
13
55-годишната жена от Попово е убита от сина си
Снимка: Булфото, архив

Полицаи от Попово разкриха убиеца на 55-годишната жена, чийто труп беше намерен в дома й със следи от наранявания по главата на 2 септември.

Още по темата
Вчера след проведени в Районно управление “Полиция”-Попово оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен извършителят на убийството - 32-годишният Г.Т. от същия град, син на жертвата.

Повдигнато му е обвинение по чл. 116, ал. 1, т.3 и т.6 от Наказателния кодекс и е задържан в следствения арест в град Търговище за срок до 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура-Търговище.

По случая е образувано досъдебно производство.

Състав на Окръжен съд-Търговище наложи мярка за неотклонение “Задържане под стража” на обвиняемия.








 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: трупУбиецПопово
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
hell преди 9 години
Всичко това изисква много промени в мисленето на хората. Не трябва да се мисли само в краткосрочен план, а повече в дългосрочен. Това е тежък процес, но съм сигурен, че ще промени драстично (естествено в положителна посока) качеството на живот.
9
0
 
1
 
! Отговори
hell преди 9 години
Когато е ясно, че нещо във възпитанието куца, трябва политиците да направят промени в образованието на децата и да информират (ако е необходимо и да научат) възрастните кое е по-добре за възпитанието на децата. А кое е по-добре може да кажат много учени от висшите училища и БАН, като може и да се провери какво правят другите държави и да се избере най-доброто. Ако политиците не се грижат за това, трябва да си носят последствията и да биват наказвани.
8
0
 
0
 
! Отговори
hell преди 9 години
Това е един порочен кръг който трябва да бъде прекъснат, за да не продължи вечно. Държавата съществува за доброто на целия народ, не само за благото на политиците и техните роднини/приятели. Не трябва да се позволява на политиците да нехайстват, а да бъдат контролирани. Когато вземеш кредит и не си го плащаш, когато караш без пуснати фарове - биваш наказван. Същото нещо трябва да важи и за политиците.
7
1
 
1
 
! Отговори
hell преди 9 години
До МАЙКАНе е виновна демокрацията, виновни са майките, бащите, бабите и дядовците, тези които се грижат за децата и са ги възпитали така или по-скоро са пропуснали да ги възпитат правилно. Но тези възпитатели не са виновни за това, че не знаят как да възпитат децата, някой друг трябва да им покаже, да ги научи., а това (според мен) трябва да идва от държавата, политиците. Пък политиците са избрани пак от същите майки, бащи, баби, дядовци и техните порастнали деца...
6
0
 
3
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
Нещо не разбрах - Убиеца са го издирвали в РПУ-то ли?Хубаво място е намерил да се крие. XD
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българска работа !!!
4
0
 
13
 
! Отговори
Кореняк софиянка преди 9 години
Не му обръщайте внимание на номер 1. Изобщо не е софиянец! Просто се опитва да прави интриги и да насажда омраза.
3
3
 
9
 
! Отговори
АНОНИМНА МАЙКА. преди 9 години
МИЛИ СОФИЯНЕЦО НА 2 ТУБИ БЕНЗИН ОТ СОФИЯ. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ГО ОТ МАЙЧИНО СЪРЦЕ- КОТЕ ДА ЧУЕШ, ЧЕ МЯКА ДЕТЕ ДА ТИ СЕ СТОРИ , ЧЕ ПЛАЧЕ. ТАКАВА ТРЯБВА ДА Е СЪДБАТА НА ТАКИВА КАТО ТЕБ. НО.... ОНЗИ ОТ ГОРЕ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ЗНАЕ КАК ДА НАКАЗВА.
2
3
 
21
 
! Отговори
МАЙКА преди 9 години
До СофиянецНе те ли е срам??? Жена на 55 убита от собственото си дете ?! И не ти пука? не ти пука, че демокрацията ни донесе неуважение към родители, роднини, съседи... Не ти пука, че станахме отцеубийци, станахме ***, които се радват на нещастието на другите, та вече и животните са по-хора от нас? Как се гледа дете от 2,000 грама и как трепериш над него, да не се разболоее, да не се удари, да не страда, да е щастливо и накрая да те убие ? Не се радвай и ти ще отгледаш чедо ...
1
28
 
0
 
! Отговори
Софиянец преди 9 години
На кого му пука за некви селени?