Граничният полицай, убил бебе, и друг път е карал пиян

Костадин Стоянов има четири акта за нарушения на пътя
Обновена: 14 сеп 2014 16:21 | 14 сеп 2014 15:30, Камелия Цветанова
90
Граничният полицай, убил бебе, и друг път е карал пиян
Снимка: Булфото

Граничният полицай Костадин Стоянов, който уби при катастрофа в село Крушевец 11-месечно дете, е уличаван и друг път да управлява в нетрезво състояние. Това научи БТА от Окръжния съд.

Още по темата
От Съда уточниха, че общо четири са административните наказания на Стоянов в предходни периоди, едно от които е за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол.

На Стоянов е наложена постоянна мярка "задържане под стража".

Разследването на случая е все още в начална фаза, предстоят да се извършат още следствени действия и да се изготви автотехническа експертиза, посочиха от Съда.

На Стоянов е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост, за което го грозят между 3 и 10 години затвор.

11-месечната Красимира бе блъсната на 11-и септември сутринта в село Крушевец в количка на тротоара, докато майка й пазаруваше в магазин в центъра на селото. Проверка с дрегер показа, че в кръвта на полицая има 0,63 промила алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
няма достатъчно тежко наказание. не заслужава просто смърт. трябва да се мъчи жив.
63
1
 
0
 
! Отговори
р преди 9 години
Съгласна съм, че той е виновен, напълно и само той за случилото се. Но призовавам всички майки, бащи, въобще всички хора, гледащи деца - никога не поставяйте детето в потенциално по-уязвима ситуация от вашата собствена, защото е пълно с ***, които волно или неволно могат да го наранят.
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да го вкарат в затвора
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега народната милиция ще изкара че колата сама е завила към детето изатовачакаме техническата експертиза .
60
0
 
21
 
! Отговори
Моногамен преди 9 години
там пътят е писта, не знам колко пиян или заспал трябва да си, за да излезеш от него
59
2
 
26
 
! Отговори
запознат преди 9 години
тоя е спрял да пука в 1-2, не една бутилка вино, ми поне 2. Който не вярва, може да провери ЗМВР, има и съдебни решения,качени в нета- престарали се катаджии пишат за 0.2, без да вземат книжка, и съда отменя, защото е количество, което според закона е маковажно . Иначе грам не го оправдавам. В такива крайпътни села дето пътят ги дели на две буквално, карам с 30 км/ час,едно натискане на спирачката и съм спрял . Отзад да свирят, да пеят, се тая.
58
2
 
14
 
! Отговори
запознат преди 9 години
Значи, *** журналисти и 0 експерти - според ЗМВР(Закон за МИнистерсто на Вътрешните Работи), човек, който е хващан да кара пил, не може да бъде назначен. Тоя са го хванали през 2004 год с 0,4 на дрегер, което не е нарушение и някой се е престарал да му пише акт.Законът е повече от ясен - 0.5. Тоя бачка в МВР от 4 години.Нито го знам,нито го защитавам, тъкмо обратното-кола на бордюр с 40-50(ограничението за населени места),даже и при спукана гума,туку така не се качва.
57
2
 
19
 
! Отговори
void преди 9 години
Този не е за затвора. Просто доживотна забрана да кара моторни превозни средства и 50% от всичките му доходи през следващите 20 години да се отнемат в полза на семейството на детето.
56
2
 
18
 
! Отговори
Предложение преди 9 години
Да му се отнеме книжката до живот + 50% от следващите му десет заплати да отидат за семейството на бебето. Затвора само ще го направи престъпник, хранен с нашите данъци.
55
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А защо никъде не пише ,че снощи в Бургас са счупили стъклата на 3 патрулки и са ранили двама полицаи с камъни.Журналистите са долна ***,манипулират хората.
54
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ми той си е пияница .*** с ***.режа му главата на момента хич не чакам процедури.
53
0
 
11
 
! Отговори
batmario преди 9 години
Трасето---Малко Търново-Кршевец-ЯснаПоляна-Приморско---аз мога да го мина пиян 5 от 5 хем не съм граничен...който не ми вярва мога да се хвана на бас само дето сега трябва да мине малко време щото сега ще имитират дейност...По цялото трасе всички го познават и колата му също...абсурд е направо да бъде хванат...особенно сутрин около 9 часа...Лошого е че той го знае това-нали е местен-аз съм убеден че и друг път е правил така...ами така е там...
52
3
 
16
 
! Отговори
зъб за зъб` преди 9 години
Къде е бащата на детенцето милото до го очисти тоя гад защото ще го оправдаят съдиите-Само така ще има справедливост
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Типичен пример от вечерта на 10 септември, блъскаш жена на пешеходна пътека, три патрулки на мястото и линейка, жената е припаднала но не наранена. Шофьора просто я лизва преминавайки покрай нея на пешеходната пътека и се спира на около 30 метра след това събаряйки огромен билборд. На другия ден, няма виновен, нямало сигнал в полицията, няма пострадали. Обяснете ми, тези три патрулки на кафе ли се бяха събрали или жената пресъчала неправилно на пешеходна пътека?
50
3
 
12
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Типичен граничен изнудвач.
49
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В затвора
48
9
 
7
 
! Отговори
driver преди 9 години
Ето ви пример. Пост 52. Чел-недочел, разбрал-недоразбрал - и той компетентно мнение дава. Меродавно, като останалите постове във форума. И той не разбрал какви точно са адм. нарушения. Чукча писател, чукча не читател.Останете си със здраве, със злобата си, както и с изключителната си простотия.
47
0
 
28
 
! Отговори
BG преди 9 години
Само не знам колко трябва да си *** или луд че да караш след като си пил ! При условие че дори в трезво състояние понякога шофирането си е достатъчно трудно, че даже тежко !Хайде някой от "мъжагите" тук ми обясни какво "мъжко" има в алкохола - правиш се на *** и повръщаш като ***, а от време на време - и трясваш някого с колата. Спор няма "супер мъжко" поведение !Както се казваше в "Мамино детенце" - от пияния бяга и лудия !!!
46
7
 
15
 
! Отговори
keles преди 9 години
Хванали го 4 пъти пиян - егати държавата, същото беше с оня *** дето остави на място хората на околовръстното в Бургас като прелетя в насрещното - и него го бяха хващали 10-на пъти ..
45
2
 
27
 
! Отговори
София преди 9 години
За каращите пияни не трябва да има прошка. То стана масово явление вече в България. Всичко е подкупно, от там идва всичко. КАТ глобяват за глупости само да отчитат бройка, а такива шофьори ги покровителстват. И това се знае от всички и нищо не се прави по въпроса. Както с много други неща у нас.