ВСС не сложи Куцкова в САС: Не ме харесват!

Съдийката обвини магистрати от съвета в лицемерие
30 апр 2015 13:30,
7
ВСС не сложи Куцкова в САС: Не ме харесват!
Нели Куцкова. Снимка: БТА

Съдия Нели Куцкова отново не събра необходимия брой гласове, за да стане председател на Апелативния съд в София.

Членовете на Висшият съдебен съвет гласува с 9 гласа "За", 4 гласа "Против" и 6 гласа "Въздържал се".

С това тя отново не събра необходимите 13 гласа, за да оглави най-големия апелативен съд в България.

"В личен план се чувствам облекчена, защото на тези години допълнителната административна работа щеше да ме затрудни“, коментира резултатът съдия Нели Куцкова.

"Нямам нищо против да не бъда избрана, защото това е работата на съвета. Никой не е длъжен да ме харесва, но това, че хора гласуват против мен, без да се изказват, показва лицемерие. След като сме в тази сфера, трябва да поемаме негативите да си казваме истината в очите. Подобно отношение е оскърбително към системата, съдиите от Софийски апелативен съд и към обществото като цяло", посочи тя.

По думите ѝ фактът, че не бе избрана за председател на съда може да ѝ подейства положително в личен план.

"Крайно съм разочарована, заради лицемерието, не за това, че не съм станала ръководител на съда", заключи съдия Куцкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
10
 
33
 
! Отговори
цура преди 8 години
Куцкова като шеф на софийски окръжен съд защитаваше приватизаторите-далавераджии в Софийска област.Господ си знае работата!
5
11
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Никога няма да я изберат-тя за разлика от многото *** има собствено мнение,а това никак не се нрави на вожда-слънце.Няма как човек със собствено мнение за вирее край него -той критика не търпи.Я някой каже нещо лошо и е унищожен,абе мутренска работа.
4
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като не може да се справя с натоварването,що се бута - ами ако я бяха избрали, как щеше да се справя или някой друг щеше да върши нейната работа,или пък тази работа просто щеше д аизпадне в административна закъсация ;)?
3
8
 
34
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 8 години
Нормалните честни и достойни хора работят за 1000лв. заплата. На тях не им се дава повече ...нито по-голяма заплата нито каквато и да е възможност за развитие....защото те не просят не се молят ....стискат ядно устни и дърпат на инат заради едното честолибие и непереклонена глава....така че там където ги търсите няма да ги намерите..иронии на съдбата...
2
11
 
37
 
! Отговори
Иван преди 8 години
По-ужасен, гаден и нелицеприятен пример за продажност и пвседо-професионализъм --- дали има !!??? Е, изглежда, че има и други.... Но тази жена прилича на слугиня (не искам да обидя професията на наети за помощници хора) ... Това е образец на слугинаж - и знаем данните...
1
14
 
37
 
! Отговори
все едно преди 8 години
И тази женица не се спря. Навремето се кандидатира за вице президент - не я избраха. Сега отново се бута. Време и е да се кротне. Изключвам колко е неприятна като визия и излъчване.Свършиха ли се нормалните и свестни хора, че опряха пас до нази стара чанта.