Съдът потвърди ареста за майката на битото дете

Обвиняемата може да се укрие, решиха магистратите от Търговище
11 май 2015 16:14, Анисия Иванова
5
Съдът потвърди ареста за майката на битото дете
Снимка: архив Булфото

Окръжният съд в Търговище потвърди мярката "задържане под стража" , издадена от Районния съд за майката, обвинена, че е била дъщеря си Сияна.

Въззивното дело е заведено по жалба на обвиняемата Любослава Любенова на 21 години, съобщи докладчикът по делото съдия Десислава Сапунджиева.

Тричленен състав на Окръжния съд отхвърли исканата от защитата мярка "домашен арест" и потвърди определението, като прие, че са налице всички предпоставки на закона и че има реална опасност обвиняемата да се укрие.

Още по темата

Мотивите за това са, че тя непрекъснато променя местоживеенето си; а в жилището, което последно е посочила като настоящ адрес в търговищкото село Кралево /семейна къща на мъжа, с когото живее на съпружески начала/, живеят всички останали свидетели по делото, обясни Сапунджиева за БТА.

Любослава Любенова е обвинена в нанасяне на средна телесна повреда на дъщеря си 2-годишната Сияна, която от дни е настанена в болница "Св. Марина" във Варна. Деянието, за което Любенова е обвинена, предвижда лишаване от свобода от 2 до 10 години.

Сигналът за упражнено насилие над 2-годишното дете е получен на 30 април. При операцията на 1 май са установени счупени ребра и увредени вътрешни органи. Полицията е установила , че майката на дето е нанесла побоя. Тя беше задържана с прокурорско постановление за 72 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ф;лксйгклфзн преди 8 години
Направо се отвращавам от такива майки, то даже майка не можеш да го наречеш. Що за човек трябва да си , че да счупиш ребрата на дете ?
1
0
 
2
 
! Отговори
ynota преди 8 години
molia vi , kajete mi kak stava zabranata na IP adress , vyzmojno li e tova??