Повдигнаха обвинения на убиеца на ученичката

Те са за убийство и опит за убийство
Обновена: 7 ное 2015 17:05 | 7 ное 2015 17:05, Веселина Йорданова
15
Повдигнаха обвинения на убиеца на ученичката
Снимка: БулФото

Прокуратурата в Сливен е повдигнала обвинения за убийство и опит за убийство на 28-годишния мъж, който уби с нож 15-годишно момиче и се опита да се самоубие. Това съобщи за БТА говорителят на Окръжната прокуратура Руси Русев.

Още по темата
Първото обвинение е за убийство с особена жестокост, а второто - за опит за убийство на повече от един човек.

В момента обвиняемият е с наложена 72-часова мярка "задържане под стража", като се намира в болница и се охранява от служители на следствения арест.

След изтичането й - в понеделник или вторник, ще бъде поискана най-тежката - постоянна мярка за задържане под стража.

Обвиняемият се е самопрострелял с газово оръжие, има рана в небцето и според прокурора има опасност газовете да са достигнали белия му дроб. Затова е необходимо мъжът да остане в болница, докато състоянието му се подобри.

Трагедията се разигра вчера по обед в 12-о училище в Сливен, в което се помещава и Професионалната гимназия по икономика.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Веднага да основе организация за психологическа подкрепа на сексуално отритнати от непълнолетни момичета криминални типчета и песоглавците от Български Хелзински комитет да го обявят за герой, мъж и плашипутаран на годината, както и съвместно с други деградирали соросоидални организации да го предложат за орден "Стара планина"! Пууууу, жалка държава!
7
0
 
1
 
! Отговори
Утихнал преди 8 години
Такъв направо на въжето
6
0
 
3
 
! Отговори
до 8 преди 8 години
Няма да ме дадат доживотна. Ще се намесят БХК и разни други сороски анти-български организации за защита правата на престъпниците.
5
0
 
14
 
! Отговори
Лежал преди 8 години
Тоя има всички утежняващи обстоятелства-убииство непълнолетна-особено жесток и мъчителен начин-опит за убииство на 2 и повече лица-предварително подготвено-на обществено значимо мястои за това ако не му дадат доживотна без замяна-Да и Пи...ая на Държавата
4
1
 
22
 
! Отговори
дедо гоше преди 8 години
Основният въпрос който никой не зададе: психоложката излиза с детето да говори с този ненормалник...ок..но къде е охраната в тоеа време? Защо не са с тях? Отново и за пореден път вървим след събитията...егати държавата!
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега две год.условно и да обещае,че няма да прави повече така....
2
0
 
15
 
! Отговори
? преди 8 години
Защо много ЛАКОНИЧНО се говори за този УБИЕЦ??? Какъв етнос, 28-годишен- КАКВО работ?Бил беден??А КАК си купи газов пистолет?Да не би да е "под прикритие "СВОДНИК или да изнася момичета???
1
1
 
33
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
След някой и друг ден да не прочетем,че БХК са се намесили и е измъкнат с помощта им,а всички останали биват сочени с пръст като расисти?Само питам.