Версия: Убийството в Сливен - битка на сводници

Ще се изяснява дали има любов или вербуване в "занаята"
113
Версия: Убийството в Сливен - битка на сводници

Спор между сводници е довело до кървавата баня в техникума в Сливен, гласи една от версиите, съобщи "Стандарт нюз", като се позовава на два независими източника.

Наръганият Красимир бил доскоро в затвора и той се е занимавал със сводничество. Твърдял, че е от турски произход, бил доста сприхав, разказват комшии.

Още по темата

За убития също има подозрения, че е набъркан в незаконния бизнес. Дали двамата са спорели за сърцето на Симона, или някой от тях се е опитвал да я вербува в най-древния занаят - тепърва ще се изяснява.

"И двамата търсят момичета за Холандия, чакат ги само да навършат 16 години", споделил източникът пред изданието.

15-годишната ученичка от 9-ти клас на гимназията по икономика в Сливен загина, прободена от нож. Една учителка също е в болница, след като се е намесила в инцидента.

Убиецът Димитър на няколко пъти през деня звънил на ученичката по нейния мобилен телефон. Малко преди 14 часа Димитър се опитал да влезе в училището по време на учебни занятия, но бил спрян от охраната, съобщиха от окръжната прокуратура в Сливен.

На входа на училището 15-годишната деветокласничка излязла с психоложката на училището Стефка Султанова. Учителката се опитала да разговаря с Димитър, казаха от прокуратурата. Мъжът обаче бил изключително агресивно настроен към Симона.

Той извадил нож и първо е ранил психоложката, която се опитала да го спре. Веднага след това нападателят нанесъл няколко удара по 15-годишното момиче, в резултат на което Симона е починала.

След това в двора на училището Димитър е нападнал с няколко удара с нож негов връстник. Според запознати, това е 28-годишният Красимир, който е криминално проявен. След трите нападения Димитър извадил газов пистолет и се прострелял в устата.

Красимир, по прякор Бахура, е настанен в реанимацията на областната болница с опасност за живота, казаха от прокуратурата. В същото отделение се намира и неговият нападател Димитър, който е поставен под полицейска охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: Сливенубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
0
 
! Отговори
Красимира Ромеова Кр преди 8 години
ПРОКУРАТУРА, ДАНС, МВР...ПОМАГАТ НА СЛИВЕНСКИ ПСИХОПАТИ ДА УБИВАТ! ДА НЕ СЪМ ЖЕРТВА НА СЛИВЕНСКИТЕ ВИ СУТЕНЬОРИ? В ТОЗИ ГРАД СТЕ ПСИХИЧНО БОЛНИ! ПРОСТИ МУТРИ! НИКОЛАЙ НИКОЛОВ, MANSION BG...МИРЕНА ЙОРДАНОВА ОТ ВРАЦА...МИРОСЛАВ МАРИНОВ...
45
0
 
0
 
! Отговори
един преди 8 години
До Анонимен #60А ти от кои си?
44
0
 
3
 
! Отговори
Колега преди 8 години
До 58: Прав/а си!!!! Заради такива *** доста мои познати от елитните гимназии в Сливен станаха *** и къде бяха директорите,учителите и полицията тогава????? Кой помага на семействата в такава ситуация???
43
0
 
0
 
! Отговори
Kирил преди 8 години
До Анонимен 66 Аз пък съм сигурен ,че ти нямаш семейство.
42
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Умствено недоразвита ули'чница. Хормоните са по страшни и от наркотиците понякога. Такава случка може да се случи почти във всяко семейство.
41
0
 
2
 
! Отговори
neee преди 8 години
ясно че има свобода на медиитено след свяко събитие някои да си фантазира нещо и до го пише мисля, че не е нормално
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представям си тия сводници в Северна Корея......
39
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Със сигурност е любовна драма - опита за самоубийство, яростта и абсолютно импулсивното поведение на убиеца, доказва това.
38
2
 
14
 
! Отговори
ЕлМиВи преди 8 години
Къде са били родителите на това момиче?На 15 години заплетена в любовен триъгълник представете си!Толкова са пропаднали младите и всичко се случва пред погледа на обществото ни.Някой си влиза в училище и търси сметка от ученичка,охраната го изгонва,но не вика полиция?!Педагогическият съветник отива да разрешава проблема,но не сигнализират родителите или поне директора.На никого не му прави впечатление,че 15 годишно момиче е имало връзка с 28 год мъж.
37
0
 
10
 
! Отговори
Мислете преди 8 години
Абе, хора, мислете преди да пишете на сляпо! Какви роми, детето учи в гимназия, къде роми у нас докарват девети клас???!?!! Че според сводниците в Амстердам Сливен е столицата на България, не означава, че случката е такава. Горкото дете - никой не избира в кого да се влюби и кой да разлюби, ако установи, че е психар...
36
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ... българска работа! Няма друг народ в света, на която едната половина да се състои само от проститути и ***, а другата половина - от техните сутеньори! Отврат!
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като дойде време за Съд ромите стават автоматично българи или трурци , кака така се трансформират не е е ясно и защо го правят
34
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
основния бизнес в сливен е проституцията. това е градът в европа с най много *** като процент от жените. в този бизнес са всички,от родители,сводници,хотелиери,превозвачи,полицаи магистрати
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От кога Дасикане Рома и Хорахане Рома са българи и турци в България
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От кога Дасикане Рома и Хорахане Рома са българи и турци в България
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ли не показват снимка на момичето, ми на всички е ясно защо - за да не прецакат новината, иначе обсъжданията и коментарите ще придобият остро-антиястребов отенък.
30
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До azЗнаеш ли какво означава "Бахура" - преведено от иврит е млада жена, момиче"Бахур" от иврит е млад мъж, момчеЧетете сайтовете на неграмотни простаци платени от политиците и се излагатеЩо се отнася до сводниците те са три вида - на просяци, простаци и ***. За жалост много често турски младежи сключват брак с българско красиво момиче и освен за домашна прислужница я използват за доходната професия проституция. Така фесовете прекарват живота си на гърба на глупавата жена
29
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То с тия точици....личи си кой на какво интелектуално ниво е :)))))
28
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Сливен сводниците имат закрилници сред стачкуващите ченгета.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Журналиста, на триста или четиристотин метра от там има полиция и патрулки в съседния квартал. Те там кварталните, какво са правили, поне десет парчета са?