Сидеров и Чуколов обвиняеми, с мярка "подписка" са

Според прокуратурата националистите са хулигани, цинични и дръзки
Обновена: 10 ное 2015 16:58 | 10 ное 2015 16:57, Красимир Ангелов
148
Сидеров и Чуколов обвиняеми, с мярка "подписка" са
Снимка: Булфото, архив

Софийската градска прокуратура повдигна обвинения на лидера на "Атака" Волен Сидеров и депутата Десислав Чуколов за инцидента от 9 октомври в София на ул. "Г. С. Раковски", в близост до магазин за алкохол и цигари, съобщават от прокуратурата.

От държавното обвинение посочват, че днес двамата депутати, след редовно призоваване, са се явили пред следователи и прокурори от Софийската градска прокуратура.

Още по темата

Волен Сидеров е обвинен в хулиганство, извършено с изключителен цинизъм и дързост, както и в нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на службата му.

Десислав Чуколов е обвинен също в хулиганство, извършено с изключителен цинизъм и дързост, както и в нанасяне на лека телесна повреда на полицейски служител при изпълнение на службата му.

На Волен Сидеров и Десислав Чуколов са наложени мерки за неотклонение "Подписка". Двамата са разпитани като обвиняеми.

Както Dnes.bg съобщи, с решения от 5 ноември Народното събрание сне имунитета на двамата и даде разрешения по исканията на главния прокурор за възбуждане на наказателно преследване срещу народните представители Волен Сидеров и Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
СТИГА С ТЕЗИ АШАЛАРСКИ СВИДЕТЕЛИ. ТОЙ НЕ БЕШЕ НАПРАВИЛ НИЩО И НА МАГИСТРАЛА "ТРАКИЯ", НО Я ПОПИТАЙТЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ.ТОЙ ВСЕ НИЩО НЕ ПРАВИ НО ИЛИ Е НАТАРАЛЯСАН /МАХМУРЛИЯ/ ИЛИ Е ДРОГИРАН.НЕГОВИТЕ/ СОЛТАШАЦИ/ НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ПРОСТАШКИЯ ИЗРАЗ -ВИНАГИ НАЛИТАТ КАТО ОЗВЕРИПЕЛИ ХИЩНИЦИ И ВСЕ ТЕ ПРАВИ. ДО КОГА ПИТАМ АЗ ГОСПОЖА ЦАЧЕВА? АМИ ЧЕ ТО ПОДПИСКАТА НЕ Е НАКАЗАНИЕ.
98
0
 
2
 
! Отговори
Ядосан преди 8 години
Докога тези и останалите кърлежи ще са в парламента?
97
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Цацаров ! Достигна нови висини в правораздаването ! Хулиганите в затвора , а убийците и наркотрафикантите на свобода ! Но то е нормално подчинените на мутрите на правораздава така!
96
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицията опази наркопласьорчетатаСпете спокойно,шмъркачи
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква прокуратура, каква държава, това е просто мафия.
94
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Соропитец.и, много малко ви остава да си веете шапките и в Белене до живот и вие и цялата евроатлантическа продажна, безродна мафия, която съсипва България вече 26 години. Това, което се извършва срещу Волен се нарича политическа репресия.
93
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Според прокуратурата националистите са хулигани, цинични и дръзки???Мъхахахахаххаскфдйгсдкйх!Жалкоооооо! Това прокуратура ли е или бабичка подвикваща на лапетата за блока?Волката е мега пич и в това се обеждават все повече хора заплювали го в опяненено и зомбирано от медиите състояние!
92
11
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
До 115А кой качи БСП, ДПС и ГЕРБ на власт? Спомняш ли си? Това е Волен Сидеров с неговия златен пръст първо качи ГЕРБ на власт и ги държа 2 години, а след това качи БСП и ДПС на власт и ги крепя 1 година.
91
13
 
2
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 8 години
Атака - победа! Всичките атаки на Атака. Само ромите, турците и бежанците, ние от Атака сме с вас. Българите на кайма.
90
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре би било да го осъдят на пробация - обществено полезен труд да събира хартийки пред парламента на пълен работен ден под строгия поглед на надзирател!
89
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До К.КостaдиновТази телевизия я гледа 0.01% от населението.
88
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На калпава държава, Волен и пречи....
87
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното, че наркоманите са свободни
86
11
 
12
 
! Отговори
К.Костaдинов преди 8 години
До:101. Aлфa е телевизиятa нa истинaтa, зa рaзликa от БойкоТВ. Толковa е истинскa,колкото е истинa,че ти си г.й!
85
3
 
10
 
! Отговори
мишо но не бирата преди 8 години
До Анонимен 102Съгласен съм с анализа ти, но само от части. Все пак трябва да отчетем, че няма друг съвременен политик, който да посочва така пряко проблемите и да не го е страх да бърка в раните. Волен има енергията да се пребори. Атаката продължава!
84
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Волен е велик,и който не го рaзбирa е aбсолютен тъпaнaр. Гледaх зaписa пред мaгaзинa,и не видях Сидеров или Чуколов дa удрят някого."...Изобщо не е велик, щом го докара до това полижение. Всички знаят, че нищо не е направил, а само ала-бала, дързост, хулиганство, ама сега ще му скъсат ***, ще го разнасят по съдилища да му губят времето по разпити, ще го унижават както си искат докато не му избие пак чивията и почне да подскача като петел. С Атака е свършено.
83
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До К.КостaдиновПочни работа в телевизия АЛФА - толкова глуп***в човек само там може да работи, а както изопачаваш истината си само за там ! Ти ще си великият им водещ - поредният мало умник който ще работи там
82
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Осъден за 10 жертви на магистрала Тракия духнал, крадец убил 94 годишна жена при обир - на свобода. Ама Сидеров ще го съдят, и мярка за неотклонение, че вдигал скандали. И какво казва наказателният кодекс - най-много на глоба да го осъдят. И жялата прокуратура, и народното събрание само със Сидеров се занимава. Чиста политическа разправа.
81
11
 
17
 
! Отговори
К.Костaдинов преди 8 години
Волен е велик,и който не го рaзбирa е aбсолютен тъпaнaр. Гледaх зaписa пред мaгaзинa,и не видях Сидеров или Чуколов дa удрят някого. Единствените удaри бяхa нaнесени от псевдо aктьорите, пред Нaфтиз нa Иво, Десислaв иВолен. Няколко денa след товa видях и онзи *** дa удря Сидеров,когaто го държaхa полицaите. Товa е истинaтa,колкото и дa е неудобнa зa някой.
80
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
siderov ne razbra li ce v balgaria bolschenstvoto ot naselenieto sa zigani i pumazi zakade e tragnal ne znam