Пиян заспа в чужда кола, осъдиха го

Влязох само да се стопля малко, оправдава се осъденият
21 дек 2015 10:22,
8
Пиян заспа в чужда кола, осъдиха го
Снимка: архив Булфото

Четири месеца условно лишаване от свобода даде Пловдивският районен съд на жител на село Ягодово, който противозаконно проникнал в чужд автомобил и заспал в него.

Престъплението е извършено на 26 ноември. Предната вечера безработният Васил Асенов бил на разпивка с компания в областния град. Посреднощ се прибрал пеша до селото, където пребивавал временно.

Тъй като бил прилично почерпен, загубил ориентация и не успял да намери квартирата си. Разбил стъклото на паркиран автомобил на една от улиците и легнал на задната седалка, пише "24 часа".

В това състояние го намерил сутринта синът на собственика на колата, който тръгнал да води дъщеря си на училище. Мъжът отключил предната врата и с изненада видял, че отзад спи непознат.

"Влязох само за малко да се стопля, а пък съм задрямал", оправдал се Асенов. Според съдебното решение той ще трябва да покрие и нанесените материални щети на возилото, оценени на 100 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: осъденпиянчужда кола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
15
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Наистина да се запита човек- нормални ли са журналята? Всеки ден стават по десетки обири по жилищата на хората. По селата трябва да се защищаваш с калашников, ако искаш онези от етноса да не ти влезат и да те утрепят за 10 лева. По кварталите не можеш да минеш по тъмно. А наште журналисти ни занимават с пиян човек, който не си намерил квартирата и легнал в чужда кола да си отспи пиянството. Не че е хубаво, ама при наличие на толкова много други прояви си е направо нищо.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм го правил същия номер само, че колата си беше отключена. Като дойде шофьора ме закара до вкъщи. Голям резил.
5
1
 
17
 
! Отговори
Не се кефете преди 8 години
Сега собственика на автомобила ще обжалва. След това нови свидетели. Адвокатът болен. Съдът в дълга лятна отпуска... И така седем години.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
голям праз,бил заспал.нали не е газил докато е спал
3
1
 
17
 
! Отговори
макето преди 8 години
що се смеете бре и я еднаж се напих и на сабалето....... опааааааааа при чужда булка се събудихпа кат дойде мъжо и глей да видиш 3 оки вино изпиме докат се разберем чия е булката
2
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресаваща новина поднесена от нашити медии и отразяваща успешната борба на държавата с това изключително тежко престъпление.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
усъдили го - смешници; Гоуема присъде условно!