Повдигнаха обвинения на биячите на Тодор

Братята Иван и Десислав са задържани с прокурорско разпореждане
13 яну 2016 19:44,
88
Повдигнаха обвинения на биячите на Тодор
Снимка: Facebook

Окръжната прокуратура във Враца привлече като обвиняеми братята Иван /32 г./ и Десислав /36 г./ Дамянови за това, че на 12 януари, в центъра на града, заедно и по непредпазливост са причинили смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов, в следствие на умишлено причинена лека телесна повреда. Това съобщиха от прокуратурата за БТА.

Двамата са задържани с прокурорско разпореждане за 72 часа и предстои внасяне на искане в окръжния съд за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Още по темата

От прокуратурата припомнят, че вчера, около 12.55 ч., в централната част на Враца, в близост до Дома на науката и техниката, е възникнал спор между Тодор Йорданов и братята Иван и Десислав Дамянови за спазване на правилата за движение по пътищата. Спорът прераснал в побой над 18-годишния младеж.

"Разследването до момента е установило, че починалият също е нанасял удари по нападателите си с метален бокс", се посочва още в съобщението на прокуратурата.

В резултат на побоя по-късно младежът починал.

Продължават разпитите на свидетели, назначена е съдебно-медицинска експертиза, допълват от прокуратурата. Иззети са записи за случилото се, направени от минаващи граждани.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
8
 
13
 
! Отговори
ник преди 8 години
Да не е излизал да се заяжда. Че и с бокс!
16
7
 
9
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
"да не беше бипкало в колата стояло, не би чудо видяло"
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, това сега не е ли производство срещу неизвестен извършител. 18 годишният сам се е пребил с бокса, докато братята са се опитвали да го разтарват. А и те са си ходели спокойно по средата на улицата, въпросът е убитият защо е карал там. ВСИЧКИ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕМ КАКВА ЩЕ Е ПРИСЪДАТА - УСЛОВНА АКО ВЪОБЩЕ ГИ ОСЪДЯТ
14
3
 
7
 
! Отговори
Къно Красимиров преди 8 години
До Анонимен 12Не може да ги номинира, не са от етноса. Иначе ако бяха веднага щяха да се изсипят дозина всеотдайни правозащитници, които да настояват за незабавна свобода, извинение и морално обезщетение за биячите-убийци във вид на нова каруца с кон и право да си берат тухли и жица наволя.
13
13
 
22
 
! Отговори
куфарите и чао преди 8 години
това ли е наистина държавата ни? защо направо не изкарате убития от гроба, да го вкарате в затвора и да го накарате да плаща кръвнина на убийците си? Отвратителна стана България, само си вижте обвинителните коментари към едно убито момче, господ да го прости! Надявам се, че останалите психично здрави българи вече стягат куфарите. А на останалите им пожелавам от сърце да продължат да чакат от умрял писмо.
12
2
 
8
 
! Отговори
чудни братя ?! преди 8 години
БългаринА бие за кеф,не за защита.Настървят се за прехвалената им булка и почват,бой,бой
11
28
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не е станало.Един бок..лук по-малко.Живота продължава.Братята са НЕВИННИ!Не ги задържайте защото после ще осъдят държавата и пак вие селяни ще плащате.
10
7
 
5
 
! Отговори
bit преди 8 години
ami ako toya be6e ubil nyakoi ot mom4etata..s boksa ..a..?ne go opyavaite kato nevinen ei tapanari
9
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека не ги наричаме "биячитe", а убийцитe. Моля.
8
6
 
15
 
! Отговори
Роко преди 8 години
Жалко за един толкова млад човек,наистина жалко!!!Но вина има и самия той,света не свършва с 5 секунди закъснение!!! Искрени съболезнования на близките!!!
7
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредния, който си намери майстора! Останалите, да седнат и да помислят по случая, защото е показателен!
6
1
 
4
 
! Отговори
Men преди 8 години
Do momoMomo teb ne te biva chilqk takav , nishto ne stava ot teb. Nikoi nqma pravo da ubiva nali. Kakvoto sa napravili trqbva da istarpat
5
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко за момчето,но каквото е търсил си е намерил.А бокса не помага когато имаш насреща някой който ще те размаже колкото и голям ербап да си.
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
При положение, че е бил държан и са му били нанасяни удари в областта на главата, вследствие на което е настъпила смърт, как така е налице непредпазливост ? Кое е непредпазливото, бе да му се невиди ?
3
19
 
28
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Малкия бил много ербап.С бокс срещу двама.Герой!Не, че защитавам братята, но хлапето каквото е търсело си го е намерило.
2
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как лека телесна повреда довежда до смърт?елементарнотелесната повреда не е хич лека а тежкаи по скоро убийството не е по непредпазливост а направо с умисъл
1
4
 
23
 
! Отговори
ами преди 8 години
Лека телесна повреда......после починал...