Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев

Прелъстил малката Ирина в общински хотел, където държал стаи
19 яну 2016 10:22,
174
 Водка, вулгарност... за сексуалната утеха на Евстатиев
Снимка: Facebook

Бившият кмет на Стрелча Иван Евстатиев е сипал водка в сока на 9-класничката Ирина, след което се е възползвал сексуално от момичето. Това е основната версия, по-която работят разследващите по гаврата, разтърсила малкия град.

От петък насам курортното градче е като буре с барут, откакто стана ясно, че екскметът се е гаврил с дъщерята на бившата си секретарка, като преди това я привел в безпомощно състояние.

Още по темата

"Ако се появи в Стрелча, жив няма да излезе", заканват се хората, а общинарите в града днес решевата да отнемат почетното му гражданство, присъдени му преди години.

Според криминалисти, момичето е било напълно опиянено и въобще не е разбирало какво става с него.

Оказва се, че Евстатиев е близък до семейството на Ирина, познава я от дете, майка й Христина Белухова доскоро беше сред най-доверените му хора - секретарка в общината.

Съучениците на момичето пък не могат да повярват, че това се случило в техния град. "Знаем го кмета, 4 години всеки ден сме го виждали, Ирина му казваше чичо Иван. Категорични сме, Ирина не пие, тя е тиха, доверчива, спокойна, досега не сме я виждали в конфликтна ситуация. Искаме справедливо наказание, а не както стана във Враца", казва пред "Стандарт" приятелка на момичето.

Откакто се върнал като кмет на Стрелча през 2011 година, Евстатиев все в общинския хотел живеел, въпреки че има къща. Там той ползвал 15 стаи срещу скромния наем от 360 лв. на месец, разказват местните.

"Сега разбрахме какви ги върши там. Гъз глава затрива. Този човек си изтри миналото, зачеркна си и бъдещето", гневят се хората от града.

Жителите на Стрелча отправиха и обръщение до главния прокурор Сотир Цацаров с искане делото срещу екскмета да бъде изнесено извън Пазарджик, предвид контактите му с местната съдебна власт.

Районната прокуратура в Панагюрище вече повдигна официално обвинение на Иван Евстатиев. Престъплението е по чл. 152 от НК, за което законът предвижда лишаване от свобода от 3 до 10 години.

С постановление на прокуратурата арестът му от неделя вечерта е удължен с още 72 часа и той се намира в килия в полицейското управление на Панагюрище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
бсп се изложи с този кадър публично се разграничете от него и не залагайте натакива типове
39
3
 
12
 
! Отговори
Чоката преди 8 години
Да го пратят при Ценко Чоков.Бой и е*ане на площада
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето така на един рожден ден едно момиче и приятеля и се заделят в друга стая, вдигнали повече шум, в това време минават двама непоканени, чули я да пищи, вдигат гюрултия и олелия.... След това да не я считат за лека обяви на техните, че била изнасилена.....
37
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чудя се, когато ром *** 15 годишна или по-малка, дали полицията го арестува. Не че оневинявам този мерзавец.
36
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой не иска агнешко ...
35
1
 
3
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
до 36Нали аз това казвам! Див евроазиатец! Поне да беше си я назначил за стажантка...
34
1
 
12
 
! Отговори
Некъф луд преди 8 години
Нормално за тоя брикет. Нали оправдават сношението дори и със 6 годишнигодишни защото на мохамед жена му била 6 годишна. Нещастници и педофили ни управляват какво се чудим.
33
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Възмутените тук,обяснете какво прави в хотел "невинно дете" с мъж,който може да и е дядо.И за който е известно,че и преди си е поръчвал непълнолетни.
32
3
 
9
 
! Отговори
?? преди 8 години
Какви са преките и/или косвените доказателства, че е сипал алкохол в чашата? Защо се е съгласила да отиде и остане сама с него ?
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не може да се отрече, че има патриархален вкус към младо, крехко, красиво и невинно! Ако бе някой националист или гербераст, щеще да се показва без притеснение по заведенията с нейна връстничка, която отдавна е привикнала на пиене, наркотици и секс, и се гордее от познанството си с важния човек.
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
това ли са социалистите?? още ли не е изклю4ен от партията?
29
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Че този е животно,животно е. Но да видим и "детето".Първо твърди,че е упоена.От експертизите не са установени упойващи в-ва.А само алкохол.Дори 10 годишно дете може да усети алкохола.Тя е знаела какво пие.И отива в хотел с изглеждащ по този начин много по-възрастен мъж.Най-вероятно "детето" си е заработвало и друг път при него.Той е известен със склонността към малки момичета.Решили са да му свалят още малко пари.Грозната истина : малко ку.. .ве и педофил.Невинни няма.
28
9
 
8
 
! Отговори
е преди 8 години
Абе то па и ученичките едни ученички,та нема що!А като е ученичка къде е тръгнала по тъмна доба по барове,а и да кърка водка!
27
12
 
5
 
! Отговори
гого преди 8 години
Този не е невинен, но Герб пак започват предизборна кампания в техен с тил.
26
5
 
13
 
! Отговори
до teo преди 8 години
Намирисва работата, брат, не е толкова просто. "пияната" , като я нарече девойка, е тествана за алкохол и наркотици и резултатът е отрицателен. И аз имам дъщеря, но не мога и да си помислп да и разрешавам да ходи по хотелски стаи, дори и на познати.Все пак, както каза преждепостващ поведението на бившия кмет е абсолютно неприемливо дори и само заради разликата във възрастта!
25
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Членска карта 7Това животно е русофил и комунист и изповядва евроазиатски ценности. Какъв евроатлантизъм бълнуваш?
24
3
 
9
 
! Отговори
Моля??? преди 8 години
За гавра и изнасилване на малолетна от 3 до 10?!!!
23
0
 
19
 
! Отговори
хх преди 8 години
Основния проблем е ,че в България нямаме съд.Имаме една безконтролна и корумпирана банда мафиоти, облечени за маскировка в тоги.По закон е забранен сексът с малолетни и в нормална държава момичето дори и само да ти скочи, пак е наказуемо.А престъпен *** като този дърт ***-развратник би търкал затворническия нар поне 10 г.Така че, и този престъпник ще бъде пуснат под домашен арест,после под гаранция, после следват 10 г. шменти капели и накрая нищо.Освен ако бащата не вземе да го гръмне
22
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е истински комунистлъже, краде, изнасилва деца и членува в БСПУраааааа Другари!!!
21
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този русофилски *** наеррмрто беше хванат, че с общински пари осигурява *** за скъпи другари от руска делегация. Именно.за това е вечния кандидат на БСП за кметски постове.