Бивш кмет в ареста за насилие над ученичка

Иван Евстатиев замесен в секс скандал с 16-годишна
Обновена: 17 яну 2016 19:00 | 17 яну 2016 19:00,
89
Бивш кмет в ареста за насилие над ученичка
Снимка: Facebook

Бившият кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е разследван за изнасилване на 16-годишна ученичка, потвърди за bTV окръжният прокурор на Пазарджик Васил Малинов.

Евстатиев е бил арестуван снощи в град Стрелча. Прокурор Малинов уточни, че в момента се провеждат разпити на непълнолетното момиче.

Пред разследващите потърпевшата е заявила пред полицията, че изнасилването е станало в хотелска стая в Стрелча.

В петък вечерта родителите на 16-годишното момичеподали сигнал, че дъщеря им не се е прибрала от училище. Малко след това е получен втори сигнал, че девойката се е прибрала, но е неадекватна, добавят от МВР.

Непълнолетната е освидетелствана в "Съдебна медицина" при МБАЛ - Пазарджик, като по данни на съдебните медици върху нея не е упражнено насилие. Тествана е за употреба на наркотични или упойващи вещества, като пробата е отрицателна.

На мястото, посочено от девойката, където е станала обект на посегателство, са иззети веществени доказателства. Предстои да бъдат извършени експертизи в хода на досъдебното производство.

Тази вечер граждани организират протест на площада пред общината с искане - посегателството срещу момичето да бъде адекватно наказано.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Ицо окото преди 8 години
Кмете, кажи и за Белнейски, кметееее. Кво си правил на св Константин тогава кметееее
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На снимката ми се вижда че има малко мръснишка физиономия.
48
4
 
7
 
! Отговори
Боян Колев преди 8 години
Покажете я и неа. Може и аз да си я поканя в хотел....
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рохипнол е препарата за изнасилване. Много инфо има в мрежата. Питайте митио пищова и сина му мартин малкия пищов как се въртят бройки. Или попитайте сводника във вашия град...
46
0
 
6
 
! Отговори
пз преди 8 години
много хора го познават,евстатя,и повечето казват че е свестен,проблема тука е че не му е за сефте,тая работа с малки момиченца,просто предния път,не се шумя толкова
45
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има много неизвестни обстоятелства около цялата история. Тя и той в хотелска стая!? "...по данни на съдебните медици върху нея не е упражнено насилие.", което значи две неща: или е била под заплаха да отиде с него в хотела, или е отишла добровлно след, което не са се разбрали нещо...
44
1
 
9
 
! Отговори
хм преди 8 години
има нещо подозрително в тая работа ...
43
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е ако влезе в затвора разбира се... с нашето правосъдие се славим,но как така девойка се е озовала в хотелчето ???
42
3
 
6
 
! Отговори
koko преди 8 години
e kak taka Evstatiev go poznava vseki i toi nasila e ka4il malkoto kurve v staiata i e iznasilil , pulna postanovka , iskat pari da mu vzemat
41
11
 
12
 
! Отговори
знаещ преди 8 години
Случайно познавам Евстатиев, доктор по право е, един от най-успешните кметове на Пазарджик, а след това и на Стрелча. Не ми се вярва да е бил толкова безразсъден и да налети на малката пикла. Мирише ми на постановка.
40
4
 
6
 
! Отговори
мутра преди 8 години
номер е,тая за 20лв. го целува
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато някой обвинява друг във изнасилване ,и не може да го докаже ,и да бъде освидетелстван ,какво се нарича...Първо -изнасилена. - не е...Второ - наркотични вещества. - няма и не е била пияна..Трето -може би просто момичето обича да бъде със чичко паричко....Кой знае ,може би само тя и този комунистически кмет ***......... Но всичко е пари....срам.....
38
3
 
9
 
! Отговори
Дивия Запад преди 8 години
На запад е много изгодно да е изнасилена -- оправя си финансиите за доста години. Има презумция за виновност на мъжете, каквато искат да пробутат и в Бг като "домашно насилие". Повечето мъже, като имат съмнение си правят запис за да установят че е доброволно. В Испания имаше една 15 годишна която обвини 5тима че са я изнасилили. Нещо дето грубо излиза около 1 млн евро обезщетение и по 10г. Арестуваха младежите. Но... Оказа се че един снимал и тя била активната. Пуснаха ги и тя им даде... 300?.
37
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някои не можаха да я унищожат България за 500 г., но управляващите през през последните 26 г. ще успеят. С такива хора във властта краят е близко. В момента точно гледам това *** Николета, което се има за някаква личност и щях да повърна. С такива "личности" могат само да ни се присмеят.
36
5
 
5
 
! Отговори
Да отговоря на някои преди 8 години
Направи ли и тест за наркотици. Но те нямат тестове за специализираните наркотици за изнасилване, които вкарват жертвата в хипнотично състояние и тя прави каквото и кажат. Само, че понякога момичетата развиват спомени, заради определени храни, които са яли и ефекта на наркотика е саботиран! Не се чудете как се е озовала в хотелската стая. А колко сводници има и с какви химически арсенали разполагат... И кой ползва после жертвите?
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От както е демокрация 50 % от кметовете са бивши затворници, какво се учудвате. Не може плевела да е на повърхността и да очакваш нещо хубаво, всичко обрасва. Прокуратурата не работи, полицията също и сега е времето на престъпниците. Те са навсякъде. Дошло е време народа сам да се защитава.
34
8
 
10
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Това ли ви е ..."Морала" и "Българщината", бе...ха,ха,хааааааааааааа...продажнициииии.....??!АМИ ТАКА Е:Това което Султана и Исляма не можаха да направят 500-г.--------КОМУНИСТИТЕ ГО НАПРАВИХА ЗА 50-Г....с помоща на "богатия руско-съветски опит"...ха,ха,хаааааааааааа.!!!!!!
33
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой да е питал тази пикла какво е търсела в хотелската стая с този на снимката да не я влачил на сила ИЗ хотела и никой не я чул та изнасилил.Първо му пусна а след това изнасили де-ба аз това тъпо БГ поколение само *** виреят бвече в БГ
32
7
 
2
 
! Отговори
До 52 Митю пищова преди 8 години
Нямаш представа какви работи правят за пари хората, но явно си жена за това ти е простено
31
0
 
7
 
! Отговори
До демократ преди 8 години
, демократе в кой свет живееш брате? Аз съм срещу махалата и тука 15г са със две на ръце.