Пламен от Русе, убил дъщеря си, ще лежи доживот

Убийството бе извършено на 20 април 2014 година
Обновена: 4 фев 2016 18:15 | 4 фев 2016 18:09, Красимир Ангелов
17
Пламен от Русе, убил дъщеря си, ще лежи доживот
Пламен Петров. Снимка: БТА

Великотърновският апелативен съд потвърди наказанието "доживотен затвор" за Пламен Петров, който преби до смърт седемгодишната си дъщеря Пламена на 20 април 2014 г. в Русе. Това съобщиха от съда.

Още по темата
Убийството бе извършено в семейния апартамент в блок "Мура" в кв. "Здравец" в крайдунавския град след избухнал скандал. Навръх Великден бащата бил безжалостно момиченцето, защото не искало да чете от учебника.

Щом детето изпаднало в безсъзнание, двамата с втората му съпруга го понесли към спешна помощ, където само констатирали смъртта.

Окръжният съд в Русе осъди бащата на "доживотен затвор" на 14 септември миналата година. Другият подсъдим - Емилия Георгиева, втората съпруга на Пламен, бе призната за виновна, че не се е притекла на помощ на момиченцето.

Тя бе осъдена на шест месеца пробация и на 150 часа общественополезен труд. Нейната присъда също е потвърдена от Апелативния съд във Велико Търново.

Решението може да бъде обжалвано в 15-дневен срок пред ВКС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
e nema li da skubnat po dva testesa I edna dva ia4nika sled koeto da im osu4at trabite
8
0
 
8
 
! Отговори
Старият преди 8 години
Чакаме те в затвора с нетърпение.
7
0
 
6
 
! Отговори
val преди 8 години
Да се върне смъртната присъда аз искам да спести малко разходи на държавата. Този *** друго не заслужава. Но ако някой го убие в затвора ще е чудесно:)
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Pravilno do jivot i s dr prestapnizi ubiizi da e takava prisada sa vs ubiizi isnasilvani Mutri barso sabogatali s dalaveri prisadi da ima
5
0
 
15
 
! Отговори
аь преди 8 години
Как до живот бе! Аз ли ще му плащам на тоя да го хранят и лекуват десетки години в затвора!!! Смъртна присъда за такива ***!
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искрено се надявам животът му в пандиза да се превърне в ад, изпълнен с болка и нови сексуални приключения, в които Пламен е млада булка! Да посегне на най-скъпото си! Изчадие!
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От БХК се готвят да го номинират за мъж на годината докато си говорим
2
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалка ситуация, иска да помогне на детето си да осъзнае че ученето е важно , но го прави по жесток криминален начин.Много родители също си правят такава илюзия но не стигат до убийсво разбира се.Това е жалко.За присъдата на човека не му пука защото осъзнава че е направил нещо непростимо и за това не е защитавал . С бой деца не се възпитават.
1
7
 
29
 
! Отговори
баничка преди 8 години
Разликата с поничките е че дъщерята не е слязла с бокса да им обясни, нали така, и не е тренирала тиквандо преди това.