Стрелча пак протестира, а Евстатиев никакъв го няма

Гледат жалбата му за по-лека мярка, той обаче не се яви в съда
18 фев 2016 16:44,
3
Стрелча пак протестира, а Евстатиев никакъв го няма
Снимка: 24 часа

50-ина жители от Стрелча отново се събраха пред съдебната палата в Пловдив, където ще се гледа жалбата на Иван Евстатиев.

Бившият кмет иска по-лека мярка, но е депозирал молба, че няма да се яви пред съда, съобщи "24 часа".

"Ще се борим до край. Стрелча очаква справедлива присъда", разпъна плакат Гинка Ангелова, която е категорична, че Евстатиев не е болен.

Според нея справедливата присъда се изразявала най-малко в 10 години затвор.

Още по темата

Събралото се множество също е убедено, че бившият кмет не е болен.

"Ако беше любов между двама млади, както и да е, щяхме да го преглътнем. Но дядо да хване 16-годишно дете, това е гадост", смята още Ангелова.

Бащата на изнасиленото момиче Геогри Белухов също е пред съдебната палата. Той каза, че от седмица дъщеря му ходи на училище. "Има още притеснения у нея, но се надяваме да се подобри", каза той.

Белухов е категоричен, че Евстатиев е здрав. "Ходеше непрекъснато по банкети, а сега твърди, че е болен. Целта му е да го пуснат под домашен арест или парична гаранция, което за нас е равносилно на свобода", каза бащата на изнасиленото момиче. Той увери, че съгражданите му не искат вендета за Евстатиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** като тоя, повярвал си че има власт и може всичко да прави безнаказано трябва да усетят цялата сила на закона и народната любов в допълнение. Бой до дупка, докато им дойде мозъка в кратуните! Какво стана с проверката на кмета на Галиче?!? Нещо май се потулиха нещата, всяко чудо за 3 дни, човекът си отглеждал стадо благородни елени в двора. Тоя е световен талант!!!