Бащата-бияч в ареста, имал "психично заболяване"

Медицинска експертиза обаче опровергава тази диагноза
Обновена: 24 фев 2016 06:44 | 23 фев 2016 22:44,
15
Бащата-бияч в ареста, имал "психично заболяване"
Снимка: bTV

Съдът в Плевен потвърди окончателно ареста на Милен Антов - бащата, който нахлу в плевенското училище по изкуствата и удари със стол и юмрук двама съученици на сина си.

Бащата е обвинен в нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди и закана с убийство.

Защитниците на мъжа обявиха, че той е с психично заболяване, което може да се влоши в ареста, съобщава bTV. 

Още по темата

Днес обаче се разбра, че по друго висящо досъдебно производство срещу Антов има медицинска експертиза, която опровергава тезата за болест.

"Не можете да кажете, че е действал по хулигански подбуди. Нормално е един родител като види детето си пребито да е афектиран. А той не отива да нарушава реда в училището или от неуважение към реда в училището или в цялото общество. Той отива да разбере защо неговото дете е допуснато да бъде бито в училище", каза адвокатът на обвиняемия Нели Борисова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: арестсъдМилен Антов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Мен през 1960г. като ученик са ме били хулигани на улицата в Плевен. Тогава за една година беше въведен ред, няколко хайки на милицията и всичките *** заминаха за Белене и Ловеч а градът мирна.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Саморазправа, това е новият закон в България и то не от сега. Никой не си мъра пръста в тази жалка държава. Занимавате ни с дебелия за*ник на Пеевски и жалката му персона, а полицията и прокуратурата и съда един престъпник не вкарват в затвора. Тези гаменчета е хубаво да ядат бой, защото явно от това разбират. Освен това, какво правят в училището още? Защо не са изключени. Или ще им пращате психолози, да ги питат, защо го направи бе момче. Аз подкрепям бащата, и аз бих го направил!!!
5
4
 
7
 
! Отговори
иван преди 8 години
Мен са ме били хулигани в училище като малък. нормално е постъпил човека да си защити детето от хулигани. ОСЪДЕН,ЩО ЗА ДЪРЖАВА Е ТОВА? щом хулигани крадци измамници се крият зад законови правила и се гаврят с хората в тази страна???????????
4
1
 
7
 
! Отговори
шттт преди 8 години
Да не събудите правораздаващите! Че колко за затвора има. Тези от управляващата върхушка тихичко им шепнат нежни слова. И Цацата спинка ли спинка...
3
1
 
4
 
! Отговори
varg преди 8 години
И той е като мен значи, но аз си падам по маже освен това а той?
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2-е години условно за убит човек дават, този щял да лежи! Абе какви са тези глупости бе!?! Еми няма правосъдие в тази ***! Трепеш човек на пешеходна пътека с 2-а промила в кръвта ходиш да се подписваш! Обаче набиеш ли шамар на някой *** защото ти тормози детето бам в панделата! Б...ТИ ПРОСТОТИЯТА!
1
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябваше да ги причака някъде, мръсните гаменчета...