Доживяхме! Сидеров се призна за виновен по три дела

Това са делата за случая в Батак, в НАТФИЗ и пред парламента
Обновена: 10 мар 2016 10:49 | 10 мар 2016 10:44,
156
Доживяхме! Сидеров се призна за виновен по три дела
Снимка: архив, Bulphoto

Волен Сидеров се призна за виновен за случая в Батак, за инцидента в НАТФИЗ, както и за случая до Народното събрание от 2013 г.

В тази връзка Софийският градски съд ще заседава на 14 март, съобщи БТА.

И трите споразумения са за "пробация" със задължителна регистрация по настоящ адрес, периодични срещи с пробационен служител и поправителен труд, изразяващ се в месечни удръжки от заплатата.

Още по темата

За случая в НАТФИЗ споразумение с прокуратурата е сключил и депутата Десислав Чуколов, което предвижда наказание "пробация" със същите мерки.

Срещу Волен Сидеров има още 2 дела, които вървят в Софийския градски съд - за хулиганство на летище Варна от януари 2014 г. и за хулаганство пред клекшоп от октомвр м.г. Тогава лидерът на "Атака" и Десислав Чуколов проведоха първата си неуспешна акция срещу наркотиците в София.

Припомняме ви, че на 25 октомври 2015 г. Волен Сидеров и Десислав Чуколов нахлуха в НАТФИЗ на "гражданска инспекция". Тогава националистите обвиниха студентите, че разпространяват наркотици.

Случаят в Народното събрание пък беше на 21 май 2013 г. Тогава Сидеров и съпартийците му се спречкаха с екип на телевизия СКАТ. Тогава се роди и вече известната фраза "Извини се, бе", с която Сидеров се обърна към репортерите на телевизията. Лидерът на "Атака" тогава се нахвърли и на полицай.

На 17 май 2011 г. по време на чествания на годишнина от Априлското въстание в Батак пък Сидеров нахлу на сцената.

Тогава той е "извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост", обвиниха го от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
1
 
17
 
! Отговори
Ти преди 8 години
и се разглеждат по 2,3 години тия дела ли? :Д :Д
77
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Демократ 90Смътно наказание за продажниците Костов, Царя, Борисов, Превнелиев, Цветанов и цялата дясна смрат от политическия живот в България. Сидеров за нищо не е виновен и не той изтегли 20 милиарда заеми и загроби държавата от приватизацията. Разбра ли *** ?
76
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доживяхме!!!!!!!Най-после натискът и заплахите от наши и от чужди си оказаха своето!!Щях да се радвам,ако това беше станало в нормална държава с нормална прокуратура и правосъдие!!!Като знам какви пари и на кого се въртят в правосъдната система,резултатът е виден!!Защо ли ми напомня думите на един посланик,на една държава-"Ще те смажа"!!Е,с дружни наши,подпомогнати и от чужди усилия-успяхме!!!И как стана това след митинга на партията на 03.03.??Страааах!!!Страх на наши и чужди!Смажете го!!
75
6
 
24
 
! Отговори
пешо преди 8 години
Уважаеми от днес бг, какво става с вожда-слънце, какво прави този добър човек и родолюбец, ненавиждащ козяк 16. Не ни дръжте в напрежение.
74
6
 
27
 
! Отговори
демократ преди 8 години
Аз мисля за такива трябва да се върне смъртното наказание. ....А за измяна и шпионаж в служба на вражеска държава кога ще му повдигнат обвинение.
73
8
 
25
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 8 години
Ако Костов не беше съсипал СДС с ДСБ Доган нямаше да прави Атака .
72
16
 
33
 
! Отговори
as преди 8 години
ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ!!!
71
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям праз, само пробация
70
11
 
26
 
! Отговори
мда преди 8 години
Бавно и мъчително ще пада Сидеров.И Костов все увърташе,хващаше се за сламки ,но после си призна ,че още 2001 е трябвало да си ходи от политиката.Ех ,ако го беше направил щяхме да се отървем и от Атака.Същият сценарий се очертава за говорещия истини Сидеров ,който като Костов говори истини ,за да прикрие следите си!
69
6
 
26
 
! Отговори
ф22 преди 8 години
Злобен Сидеров е политически труп . Който се е захванал с Гл.прокурор бял ден не е видял докато прокурора е на поста си . Не случайно Костов и Софиянски вече не са политици .
68
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НИКАКВА ПРОБАЦИЯ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ! ДО КОГА ТАЗИ БЕЗНАКАЗАНОСТ ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ?
67
11
 
25
 
! Отговори
dk преди 8 години
не съм фен на сидеров и не обичам насилието и крясъците но единствено той им казваше нещата на управляващите и то понякога точноза какви безобразия и крадене,което унищожи бълг народ не бяха издадени присъди,а за сидеров има наказаниякак да им повярваш на всичкии едните и другите и третите-все таязащитих колегата станишев-тези думи много ме издразнихаами нали ако е сгрешил трябва да си понесе наказаниетопуснете савченко-каза кери-къде е правосъдиетозначи и при тях същото-който си го м
66
5
 
22
 
! Отговори
бой Ставри преди 8 години
Искам да му направя АНАЛиз на полотическата обстановка !
65
12
 
32
 
! Отговори
охоооооо преди 8 години
Ха,сега да го бутнат в панделата за минимум 5 годинки и нещата си идват на мястото !
64
23
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добър ден *** на щатски ***. Първо Волен никъде не е нахлувал, а е влязъл в обществена сграда където вдееки може да влезе. Второ за т.н. "Инцидент на летище Варна главната свидетелка се отрече от лъжливите си показания, защото вече е пенсионерка и никой не може да я накара да лъжесвидетелства. А Варненското лъжливо полицайче , което на снимките се видя , че въобще не е докосвано ще си получи заслуженото. Колкото до Батак, когато се честват жертви от клане, нормално е да няма фанфари.
63
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стреснал се е че са му подготвили червен картон(забрана) да посещава страните от ЕС и НАТО. А тогава и от България трябва да го изгонят.Да си ходи в любимата Русия и Евразия.
62
3
 
28
 
! Отговори
Пеевски преди 8 години
Ммммммм да каже и за откраднатите пари от КаТеБето, а не мене да обвиняват :) И да каже защо дръпна 16 милиарда заем и къде са парите, а не да обвиняват бат Бойко ! Купил е булгартабак че и централата на бтв .......
61
1
 
39
 
! Отговори
Цвък преди 8 години
Пък аз с 6 апартаментчета...невинен. Хубаво си е в БГ!
60
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами много ясно, че ще се признае. До сега лаеше, че другите са виновни ама, като видя че няма къде да мърда и вината му е доказана от всякъде призна, за да избегне по-големи наказания.Смешници.
59
4
 
32
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Супер, най-накрая България се оправи ! 30 год чакахме този момент ! Пеевски и Бойко защо не направят същото за техните дела ? Или викате те не са направили нищо, докато Сидеров си позволява да дърпа за яката някой си !