Отнеха колата на таксиджия – возил афганистанчета

Мъжът карал 7 деца – пет в купето и две в багажника
6 апр 2016 19:50,
10
Отнеха колата на таксиджия – возил афганистанчета
Снимка: архив Булфото

Таксиджия остана без колата си, защото бил спипан да кара деца от Афганистан. Конфискацията в полза на държавата бе разпоредена от Районния съд в Царево.

Хлапетата били натъпкани в багажника, защото в купето на таксито не е имало място за тях. На седалките били разположени други пет деца, отново от Афганистан, влезли нелегално у нас.

Още по темата

44-годишният Георги Арсенов от София е заловен на 31 март т.г. Пътувал с таксиметров автомобил "Алфа Ромео" и предвождал колона още пет коли, разказва "Дарик".

Возилата били засечени да се движат с висока скорост на пътя Ясна Поляна - Приморско. Полицаите подали сигнал за спиране, но единственият, който спрял бил Георги.

Останалите дали газ и избягали. При проверката в колата на софиянеца полицаите открили пет деца от Афганистан. В багажника намерили другите две.

Георги е задържан, срещу него е образувано бързо производство. С решение на Районния съд в Царево той е осъден на 5 000 лева глоба, затвор ефективно, а колата му е отнета.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А останалите 5 автомобила,дето не са спрели,за тях какво? Отнесъл го единствения,който е спрял!
5
3
 
16
 
! Отговори
ЗАЩО преди 8 години
Нали има Закон за такива Престъпници - от 2 до 5 години ефективен Затвор .Защо Прокуратурата не се самосезира ?Нищо лично - по времето на Социализма и бай Тошо такива ги пращаха в Белене или ги разстрелваха , но после дойде Демокрацията и тези от белене се писаха Репресирани и до ден днешен децата им и внуците им получават Пенсия .
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо не сте сложили снимката му?
3
5
 
19
 
! Отговори
хахахах преди 8 години
А същият този бакшиш като седне на маса и пие две ракии сигурно обяснява как тези са опасни за Европа, как децата му ще живеят в страх и други подобни. Ама за пари какво ли не прави булгарише мужик.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Глобили са го щото не ги е натикал всички във багажника.
1
11
 
5
 
! Отговори
бирника преди 8 години
"Мъжът карал 7 деца пет в купето и две в багажника"Meanwhile in Bulgaria