Жрицата Гергина: Обичам си работата, "бръмча", вадя пари!

"Бившата жена на Мартин ми гледа детето, докато аз проституирам"
Обновена: 3 юни 2016 16:15 | 3 юни 2016 16:14,
213
Жрицата Гергина: Обичам си работата, "бръмча", вадя пари!
Снимка: "24 часа"

Мартин не е сводник, а е мой любовник. Живеем на семейни начала, заедно сме от 2014 г., няма по-добър от него. Преди 8 месеца му родих син. В неговата къща сме в Благоевград. На първия етаж е първата му съпруга София, която си гледа двете деца и моето бебе, докато аз работя като проститутка в хотел "Рио".

Това разказа в съда 29-годишната Гергина Добрева, докато чакаше да започне гледането на мярката за неотклонение на сводника Мартин Филипов-Дебелия, пише "Труд".

Тя увери, че между двамата няма ревност, тъй като става въпрос за пари. Гергина разкри, че работи чрез сайт за запознанства и не дава процент на никого.

Още по темата

Гери, както казва, че е позната сред стотицити се клиенти, разказа, че рекордната й заработка на месец била 22 хил. лв. в столицата миналата година, когато била бременна в 8-я месец. Твърди, че когато започнали родилните й болки, била на адрес при клиент и оттам директно влязла в родилна зала. Шест дни по-късно се върнала на работа, пише "24 часа".

"Изкарвам по 1000 лева на ден, а плащам 900 лв. на месец за хотелската стая. Нямам проблеми с клиентите, била съм и с 5-6 мъже едновременно. Обичам си работата, няма срамен труд. С мен в хотела работят още 2 момичета, които аз уредих да дойдат в Благоевград и не плащат такси на Мартин. Това не са онези мутренски времена, ние си "бръмчим" самостоятелно", каза още Гергина, която е завършила математическа гимназия в София.

Според нея Дебелия е натопен от бивша негова любовница, която също е проститутка и ревнувала от нея. Обаждала му се и го заплашвала, че ще го "уреди с килия в затвора в Бобов дол", ако не се върне при нея.

Гергина не познава задържаните двама полицаи.

"Знам, че Мартин има черно минало, но не го съдя, той ще признае детето ни. Правим планове да се оженим. Изкарвам много пари, но помагам на моите роднини и нищо не съм спестила. Таксата ми е между 100 и 300 лева на час в зависимост от програмата. Миналото лято за 3 месеца изкарах 40 000 лева, които раздадох на роднини. Сега за благодарност те внесоха искане да ми отнемат детето, но се споразумях с майка ми да го гледа в Гърция, където тя е омъжена за грък", разказа проститутката.

Гергина казва, че ще продължи да работи като проститутка и няма да се хване на друга работа за 300 лв. на месец.

Българите плащали по-добре от чужденците. "Работим и с такситата. Знаят ни телефоните и ни ги дават на клиенти или направо ни звънят и ги карат на наш адрес или пък нас ни возят до адрес", обяснява технологията на занаята столичанката. От две години е в Благоевград. Преди това била на Кулата, където се запознала с Мартин и той я довел в Благоевград.

Тя иска нейният занаят да се узакони и е готова да си плаща данъците, за да е всичко регламентирано. "Както е в някои чужди страни, където съм работила – идват, дават ти чай и презервативи, не те гонят, осигуряват ти медицински прегледи, грижат се за теб", каза още в изповедта си пред медиите любимата на Министъра на любовта.

Докато разказва историята си, телефонът й не спира да звъни. "Вижте колко съм търсена. Това са все клиенти", оправдава се за непрекъснатото звънене

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ApokalipsisТакава е тарифата, защото изпълнява специални услуги, от които биха се възползвали само полицаи, няма друг достатъчно извратен. Като например секс с бременна в осмия месец.
76
2
 
16
 
! Отговори
Pesho преди 7 години
Аз си мислех, че проститутките праат секс срещу пари. *** като гледам снимката и сравня с интервюто... не стаа. Според мен таа редактира одитите за КТБ... За 100 лв/час няма какво друго да е.
75
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И генералисимус Сталин в Грузия между, 20-30- годишен се е занимавал със сводничество. След като се е отказал преди това от духовенството . Вижда , че печалбата е в политиката и се отказва от двата публични дома. Дори предлага на Ленин, ако му трябват пари да ги пуснат отново.
74
2
 
29
 
! Отговори
Apokalipsis преди 7 години
На тоя БУРСУК от снимката ли тарифата е от 100 до 300, че нещо не ми се чини ???!?!?!
73
5
 
10
 
! Отговори
До 76 преди 7 години
Комунистите не се дават! Пълно е в сайта.
72
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаите и те "бръмчат" и изкарват пари на 3ти лица, пък и за себе си. Но лошото е че това става за сметка на гражданите.
71
4
 
19
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Още една "опорна точка":"20-годишен студент е бил безмилостно пребит на улица в района на Кооперативния пазар във Варна. В момента той е в болница със сътресение на мозъкаПострадалият 20-годишен студент се е разхождал с приятелката си, когато по техен адрес започнали подмятания от група от роми, които стояли на ул. Баба Тонка. Младите момче и момиче не обърнали внимание на провокацията и се опитали да избегнат конфликта. В един момент обаче конфликтът станал неизбежен и се стигнало до удари"
70
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С умиление си представям как в почивния си ден ходи и раздава припечеленото с честен труд на роднини.Де и аз да имах такваз роднина.
69
2
 
22
 
! Отговори
smile преди 7 години
До АнонименТя сама си го каза, но индиректно - като я пращат да заработва, й държат детето при тях (така има стимул да изпълнява нормата). Ако и сега детето й е при тях, то ще пее как всичко е доброволно и си обича работата, без да й мигне окото. Никоя майка няма да каже друго в подобна ситуация.
68
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таз кака БРЪМЧАЛА! Само че не и виждам двигателя къдее!? С какво ли бръмчи? Сигурно с ауспуса който и станал по голям от мойто гърне на Ланчията.
67
2
 
31
 
! Отговори
Бръм преди 7 години
Сега остава и Дебелия искрено и лично да си "признае", че и той бръмчи и си изкарва парите със *** си и ще се разплача!
66
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нито една ***, дори и нак-глупавата не би изговорила тези небивалици особенно пред съда, освен ако преди това нее била сериозно обработена от хората на сводника
65
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трудът и е все пак малко по-почтен от полицейския, поне си изкарва парите за реално реализирана дейност.
64
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя с полицаите е нещо като колежка.
63
9
 
11
 
! Отговори
Професор преди 7 години
Български "културни" особености.
62
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Под закрилата на полицията просперират ето такива хора!
61
5
 
25
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Статии като тази причиняват повече вреда, отколкото нещо друго. Вече имам чувството, че умишлено се изкривява истината, но не разбирам каква може да е причината... Най-малкото може да е заплашвана тая жена и тия глупотвини да не са нейни думи. Мислете малко, преди да пишете, 'репортери'... мислете.
60
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таа ного "убава" бе! Прилича на булдог!
59
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да се узакони. В Германия си е показано къде може и е ясно. Тука проституция навсякъде от тротоара до партийната централа. Щом прави оборот трябват с тези пари да си плати в НОИ. Защо да лъже. При футболистите как е? Купуват ги , продават ги, фактури няма. Партийни каси пълни без доказан приход. В Държавата масово се работи без документи.
58
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ба си яката какахахахахаха