Мъжът, нахлул на среднощно "свиждане" с Очите, остава в ареста

Имал незаконно оръжие в колата, вече бил осъждан
7
Мъжът, нахлул на среднощно "свиждане" с Очите, остава в ареста
Снимка: Булфото, архив

Софийският районен съд остави в ареста Валентин Христов, който в нощта срещу петък нахлу в болница “Софиямед”, за да се “саморазправя” с Димитър Желязков-Митьо Очите. Решението е било взето в неделя, съобщиха от съда. 

Още по темата

Около полунощ в петък Христов нахълтал пиян в болницата.

Крещял е, че иска да се “саморазправя” с Очите, но гардовете на болницата са го извели и повикали полиция, която го арестувала.

Причина за ареста обаче не е нахълтването, а незаконно притежание на оръжие.

В колата на мъжа бил открит нерегистриран пистолет.

Мъжът е осъждан за нанасяне на телесна повреда и дрога.

Димитър Желязков се оказа в "Софиямед", след като бе прострелян на 5 места при стрелба между две групировки в Слънчев бряг в началото на юни.

Животът му висеше но косъм, но бе спасен със солидни количества кръв. Наложи се и поставяне на силиконова импланта в слабините му.

При спешното прехвърляне на Митьо Очите от Бургас в София посред нощ стана ясно, че три болници са отказали лечението му въпреки тежкото му състояние. След това и болницата по онкология прати Очите другаде, като извади редица аргументи. Накрая го приеха в "Софиямед".

В социалните мрежи пък зрее недоволство срещу скъпото лечение на Желязков, от каквото много хора без престъпнало минало не могат да се възползват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
чшш преди 7 години
Ако не е той ще са шанаджии, той поне го прави организирано, а не всеки трети да си шитка гледа, ако децата искат да намерят ще намерят и без него.....
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера,какво толкова напротив има обществото срещу лечението на Очко.Той има пълни осигуровки,и може да си плаща.Какво руптаете?Продавайте дрога,правете пари и бъдете добре.Ако искате,попитайте дори и главният прокурор,и той ще ви го каже същото.В тази държава има закони,а те важат за всички нас.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Наложи се и поставяне на силиконова импланта в слабините му." :))))) карма
1
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи съдията задържа този тип, а пуска турския убиец на двама човека да си ходи свободно ?!Това са независимите ни съдии.