Темида бичува жрица от Русе: Нощем вкъщи!

И бременността не я сприрала да вършее по "клиенти"
21 ное 2016 08:14,
14
Темида бичува жрица от Русе: Нощем вкъщи!
Снимка: flickr

Съд забрани на русенска жрица да напуска без разрешение жилището си през нощта, за да не скита по улиците и да предлага на мъжете сексуални услуги.

Жената многократно била предупреждавана от полицаи, които й съставили пет акта за установяване на нарушение, но щом видела гърба на униформените, отново се връщала да проституира.

Напредналата бременност не представлявала за нея пречка да предлага тялото си на международния булевард "България", по който минава целият трафик към Дунав мост.

Освен че прекарвала нощите на булеварда, жрицата търсела клиенти и чрез интернет. Тя публикувала мобилния си телефон в сайт за запознанства и обслужвала по евтини хотели мераклии за женски ласки.

Срещу нея в полицията била пусната жалба от мъж, който се оплакал, че си платил предварително 160 лева, но не бил обслужен. Докато се къпел в банята на хотела, бременната проститутка изчезнала с парите му, разказва "Монитор".

Петте акта били връчени на жрицата само в рамките на четири месеца, но тя не си взела поука и продължила с дейността си. За да преосмисли досегашния си живот, Русенският районен съд й забрани да излиза от жилището си от 22:00 часа до 6:00 часа в продължение на една година.

Освен това три години тя трябва да се среща периодично с пробационен служител.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя трябва цяла година да ходи под конвой. В това време кой ще я следи че си седи у дома? И че умишлено не застрашава плода. Пуши, пие, хапчета и на плаца. И у дома че не го е превърнала в бърдак.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След това ходят с подути джуки и лица от разни хапове.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае к, ви ги пие?! .. Нали трябва да шест без десет преди да оди на плаца.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха, че тя и от вкъщи ще си работи, бе! Пуска обяви в интернет и във вестниците и клиентите ще си идва при нея на крака.Ами май на полицаите им се е видяла солена тарифата и за това са и писали актове, че не са се споразумели за цената.
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Остава само тел номера да качитеДа разбирам, че между 10:00 и 18:00 е свободна
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ANonimUSтя няма да чака на детски надбавки, ще го остави в някой контейнер - в по-добрия случай - в някой дом.
6
1
 
7
 
! Отговори
ANonimUS преди 7 години
Лек и доходен труд, който доставя удоволствие....забранен ли е от конституцията, според която всеки има право на труд!? Нашата система ли е най-моралната на света, та не е узаконен този труд? Да не би политиците, медиците или магистратите ни, не се възползват от него??? С какво ще и помогнат мизерните детски надбавки, след кото роди?
5
1
 
8
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Жената или изнемогва или й харесва(мисля че е първото ) ,но това се две голями различия . БЪДЕТЕ МИЛОСТИВИ -христиани сме все пак.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Културни особености на привилегирования етнос.
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
чудесно са й забранили, но да я бяха включили в някаква социална програма за нормален труд и консултации с психолог. за да е свободна между 22 и 06ч, значи денят й не е зает. и явно не знае реалните заплахи за себе си и плода от този начин на живот
2
2
 
11
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
ХАПЧЕНЦАТА ОЛИ
1
6
 
18
 
! Отговори
Моряк и половина преди 7 години
Трябва да я съдят за кражба, не за компанйонство!