Сидеров – ларж, опростил 35 бона по дело срещу Борисов

"Ако г-н Сидеров не беше човек, заплатата ми трябваше да отиде"
23 ное 2016 17:45,
89
Сидеров – ларж, опростил 35 бона по дело срещу Борисов
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров опростил 35 хил. лева разноски по делото за клевета, което Бойко Борисoв водеше срещу него.

"Ако г-н Сидеров не беше човек, заплатата ми като премиер трябваше да отиде", съобщи Борисов на излизане от Следствието, където по-рано днес бе разпитан за бартера на ваксини с Турция.

Припомняме ви, че Сидеров беше осъден да заплати 3 хил. лева, обезщетение на Борисов за нанесена обида, но премиерът в оставка трябваше да покрие разноските по делото в размер на 35 хил. лева.

Лидерът на ГЕРБ и премиер в оставка даде този пример на журналистите, коментирайки работата на съдебната система у нас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
20
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ДрОгарЕ....- радостта ви бе кратка,следващия парламент ще управляваме отново заедно с АТАКА...- ДЪРЖАВНИКА Борисов показа че забрави обидите в името на страната...-Борисов: Волен Сидеров е умен мъжИма редкия шанс да направи нещо добро, каза лидерът на ГЕРБ Независимо от големите обиди, които е сипал към мен, Волен Сидеров е умен мъж". Това заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БТА.
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да не се промени,след тази тупалка!смени подхода!
24
5
 
15
 
! Отговори
КОШМАРА преди 7 години
Продължавам....И самия агент Иван много добре знае че това е невъзможно и изобщо не влиза в президентските правомощия,но с популистките неизпълними лозунги подлъга предимно хора с начално образование и тези със социални пенсии от 160 лв. и 300 хил. възрастни хора с минимални пенсии. Парламентарните избори са друго,затова Каракачана не иска избори сега а да прави правителство в което да е Премиер. Защото на изборите и той,и Атака и РБ,и НФСБ ще гледат парламента отвън....ФАКТ
23
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до22Не знам човек ли е Сидеров, но и разБойко не е човек, а добре обучен от Пашата БАНДИТ!
22
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оти така бря, всичкото министър запъртък, а само Баце е арен?
21
5
 
13
 
! Отговори
КОШМАРА преди 7 години
До СТРАНДЖАТА..................................................................Следващия парламент АТАКА няма да влезе в него с 1.9% доверие в момента,нито АБВ с 1.8%. А ВМРО и НФСБ имаха по 2.4% поотделно на местните избори а АТАКА тогава 3.2%. Недейте гледа президентските избори в които Каракачана/агент Иван/ имаше 550 хил. гласа,това са други избори и се хванаха много хора на популизма за изгонване на бежанците и 300 лв. мин. пенсия. И самия агент знае че това е невъзможно,затова не иска.
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
сега пък човек ли стана Сидеров........... абе нямам думи ама найстина нямам...........що за лицемерие......
19
0
 
16
 
! Отговори
дедо гоше преди 7 години
Вечна дружба!!
18
23
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Ще бъде съставено правителство на националното спасение идната пролет между нашата партия ГЕРБ- ПФ/Атака и ВМРО/ - РБ/ДБГ- СДС- НДПС- БЗНС/......- Нашата партия ще има пълно мнозинство на предстоящите избори заедно с АТАКА, ВМРО и РБ....- 2/3 от депутатите....- С премиер Бойко Борисов....- Вице- Премиер Волен Сидеров ...- МВР- Десислав Чуколов ....- Министър на отбраната КР. Каракачанов и министър на правосъдието великолепния юрист от АТАКА- Явор Нотев...- България ще пребъде ...
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, Бойко се надява от американското посолство да продължат да превеждат пари по сметката му в швейцарски банки! Но се заблуждава, вече Тръмп! А и на изборите ще получи среден пръст. Голям темерут се оказа тц тц тц
16
28
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Г-н Волен Николов Сидеров е човек с главно "Ч" както се изрази най големия ДЪРЖАВНИК в новата история на България.....- Премиера 2 мандата и с предстоящ 3-ти,доктора на науките....- Генерал- Майор Бойко Методиев Борисов.....- Ето всички ние сме оптимисти за бъдещето на България с толкова велики и родолюбиви политици като Г-дата Волен и Бойко.....- Следващия парламент ще има ново патриотично правителство с премиер 3-ти мандат Г-н Борисов....- Вицепремиер Волен Сидеров и министър на МВР Десислав..
15
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изтъркаляли са го яко адвокатите. Представям си, губят делото, отиват при него: г-н Б, така и така спечелихме, ама трябва да платиме еди 35хил. разноски. - *** защо, нали го осъдихме за клевета? - Да де, ама нали го знаете българския съд какъв е. Колко му е да им повярва..... Майтапа настрана, това са ПЪЛНИ ГУПОСТИ!
14
3
 
18
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Ми вместо да приказва, Бойко Борисов като му е фен на Волен, направо да подаде една молба за членство в партия Атака и да ходи в Москва на инструктаж от ФСБ!Аз явно не напразно не съм гласувал нито за Цецка нито за Руменчо!
13
1
 
13
 
! Отговори
4epa преди 7 години
KOI DARJI SAD,PROKORATURA !!!!! KOI KOI KOI KOI !!!!!!!
12
2
 
26
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Интересно дали Рапона е опростил от своя страна 3-те хилки, на които Волен е бил осъден. Като предполагам колко е стиснат, вероятно не. А какво стана с другите 3 бона, които трябваше да плати за полета с хеликоптер до Лудогорец? Нали щеше да ги връща от заплатата си?
11
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам думи за наглостта не само на Борисов а на всички политици. Сякаш някой ги е молил на колене да дойдат на власт . Такова его... Ами всички сте за затвора бе байно ,защото пушилка много а в затвора никой не влиза . То и за Бисеров колко обвинения имаше......и вместо да го питат като как така в бедна България се става толкова богат като политик ,те ни карат нас народа да доказваме ,че са крали.Всичките ни закони нали са правени от тях ги изкарва всички чисти като момина сълза а всички са ми
10
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как няма да опрости. Нали са си ду.*** и га.щи.
9
1
 
28
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Това се казва виц...Не съм от противниците на Бойко,но не съм и заблудена овчица.Та тези 35,000 лева са му както се казва джобните.
8
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да питам, нали Тиквата имаше охранителна фирма ИПОН!? Или тя си остана на предишния собственик Пашата?
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОТНОВО ЛЪЖЕШ БОЙКО. НЯМАЛО ДА ИМА КАНДИДАТИ ЗА МИНИСТРИ И ЗА МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ. НАПРОТИВ ТОВА Е НАШАТА БЕДА. ЗАЩОТО САМО У НАС СТЕ ТОЛКОВА РАЗГЛЕЗЕНИ С ВСЯКАКВИ ГЛЕЗОТИИ И БЕЗПЛАТНИ ОТ НАРОДНАТА ТРАПЕЗА ГЛЕЗОТИИ ,САМО У НАС ПОЛУЧАВАТЕ ТАКИВА ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ЗА НИКАКВИ РЕЗУЛТАТИ ,САМО У НАС ТАКА СЕ КРАДЕ И ВСИЧКИ СТЕ БЕЗНАКАЗАНИ И САМО У НАС И СУЛЮ И ПУЛЮ ИСКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ,МИНИСТЪР, КМЕТ.... ТАЗИ БЕЗНАКАЗАНОСТ И ТЕЗИ МЕРАЦИ ЗА ВЛАСТ АКО НАРОДА НЕ ИМ СЛОЖИ КРАЙ ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖИМ ДА СИ НЯМАМЕ