Без сълзи и хълцане, Мейзер застана пред Темида

Скандалната миска ще отговаря пред съда по 2 обвинения
8
Без сълзи и хълцане, Мейзер застана пред Темида
Снимка: Черно море

Наказателното дело срещу Анита Мейзер започна тази сутрин в Окръжния съд на Варна. Тя е обвинена за причиняване на смърт по непредпазливост и предлагане на подкуп на длъжностно лице, съобщава Информационна агенция "Черно море".

Още по темата

52-годишната Анита Желева, по-известна с фамилията Мейзер, ще отговаря пред съда за смъртта на съпруга си Николай, както и за предложен подкуп от 30 000 евро на полицейски служител, за да не извърши действия по служба, което е престъпление по член 304а от Наказателния кодекс.

Според разследването смъртта на Николай Димов е настъпила при предприет от него експеримент за демонстрация на сила. Това е станало на 13 август. Тогава Мейзер е завързала краката, ръцете и врата му със свински опашки, по негово настояване, от които той трябвало със сила да се освободи сам.

Стегнатите свински опашки на врата на пострадалия притиснали обаче венозните съдове в областта на шията. С последни усилия Николай успял да скъса кабелната превръзка на ръцете си, направил опит да освободи врата си от тях, но в усилията за това примката се затегнала около врата му допълнително, той изгубил съзнание и се отпуснал на масажната маса, където се провеждал експериментът.

След смъртта на Николай съпругата му предприела различни действия от страх, че ще бъде заподозряна.

Измислила различни версии, които в хода на досъдебното производство променяла няколко пъти. Самата Мейзер е с мярка за неотклонение "задържане под стража" от 17 август 2016 г. и е в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: делоВарнаАнита Мейзер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миската, мискинката.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пфу язък че тази красота ще се похаби в затвора!
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свинска опашка,конска,биволска или други опашки какво значение има след като писаха,че се подготвял да представи някакъв номер на някакво шоу накъде далеко в Америка сякаш беше,което значи,че този човек е имал то ли обратен билет за връщане,то си е поръчал за отиване към шоуто и никак не можал да излети сякаш ненадейно са го спрели преди трапа за излитане пресрещайки ги двойката как изпод трапа качулати стрелайки с фунийки като по тигри и едри силни видове за да го отмъкнат в клетка без излизане