Пуснаха от ареста жената, откраднала дарения в Бургас

Имала 3-годишно дете, за което трябвало да се грижи
Обновена: 31 яну 2017 18:59 | 31 яну 2017 18:44, Красимир Ангелов
13
Пуснаха от ареста жената, откраднала дарения в Бургас
Снимка: Булфото

Бургаският Районен съд пусна от ареста 24-годишната жена, откраднала от магазин в Бургас кутия за дарения на болно дете. Съдът й наложи най-леката мярка – подписка, съобщава БТА.

Още по темата
В съдебната зала днес арестуваната заяви, че има 3-годишно дете, за което трябва да се грижи. В залата тя обеща, че открадната сума ще бъде възстановена.

24-годишната жена и приятелят й на 37 години бяха задържани на 27 януари, след като собственикът на магазина популяризира записите от охранителните камери в сациалните мрежи.

В кутията е имало близо 500 лева, които са били взети от мъжа и жената. Установено е, че крадците са наркозависими и криминално проявени. Задържани за кражби на дребни вещи и парични суми от търговски обекти.

Днес Районният съд гледа мярката за неотклонение и на арестувания мъж, който обаче остава в ареста. Магистратите посочиха, че той не е откраднал кутията с дарения, но е помагал при престъплението, като е ангажирал вниманието на касиерката в магазина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
До западноевропеец преди 7 години
Не могат да стигнат идола ти Б Б ! Няма самозапалвания ,както беше при него !!!
7
1
 
6
 
! Отговори
Учуден преди 7 години
Тази крадла защо я пускат? Тя е откраднала пари, да не споменаваме, че са били за социална кауза. Детето да го гледат роднини, ако няма - да се намесят социалните.
6
1
 
10
 
! Отговори
Лотос преди 7 години
По закон,алкохола и наркотиците не оневинява престъпника.Сега измислили малко дете!То е патент на циромите!
5
4
 
12
 
! Отговори
жълто преди 7 години
До ЗападноевропеецЩе има да си почакаш. Тенденцията при ГЕРБ е стабилна и все надолу. А Б.Б. не търпи да бъде в опозиция. Нали е голям мъжкар и все говори "Аз, Аз, Аз ...". И като свършат крадените пари от магистралите, любимата ти пожарникарско - ченгесарска партия ще премине в небитието.
4
17
 
8
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
До анонимна 4Нямам търпение да идват пустите избори и ГЕРБ отново да спечелят! Тогава ти сигурно ще се пръснеш от злоба! :-D
3
6
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
За 2.Защо не си стоиш там където си и не слугуваш подобаващо на твоите господари , а се опитваш да слагаш ред от който въобще не разбираш , а и твоето мнение не е валидно за повечето БЪЛГАРИ.Да Гадев е ПРЕЗИДЕНТ , а ти си никой на никъде. БЕЗПЪТНИК.
2
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
наркомани и само с подписка?
1
26
 
8
 
! Отговори
Западноевропеец преди 7 години
Народът пощуря под управлението на гумен гадев. Няма и месец откакто се качи на власт и ето колко много нещастия се случиха!