Делото срещу акушерката – цирк! А колко ли деца е ударила тя?

Бащата на Никол призова хората да оставят цветя пред съда на 13 юни
11 апр 2017 09:52,
12
Делото срещу акушерката – цирк! А колко ли деца е ударила тя?
Снимка: архив Булфото

Във въпросната вечер, когато е била дежурна Емилия Ковачева, са удряни абсолютно всички бебета. Въпросът е, че огромната агресия и огромният брой удари е отнесла Никол. Това каза Румен Димитров, баща на новороденото, което беше пребито от акушерката. Тя е обвинена в опит за убийство.

Той заяви, че иска да попита адвоката на Ковачева вярно ли е това. Защитникът на акушерката също беше поканен да участва в предаването, но отказа. По думите на Румен Димитров, Ковачева е извършила много неща за дълъг период от време и само тя знае броя на децата, на които е посегнала.

"Съдебният процес е абсолютно безумие и това го позволява съдията", каза Димитров пред bTV и отрече да има медиен натиск върху делото.

Още по темата

"Тези хора (бел.р. обвиняемата и родителите й) влизат в съдебна зала като сватбари в дискотека, имат безумни искания. Една от версиите е, че Никол е пребита заради един фреш и един фотьойл. Ние разискваме на заседанията дали на Емилия Ковачева й се полага фреш и защо имала един фотьойл, а не два, за да може да спи".

Според Румен Димитров има умишлено бавене на делото. Той очаква следващата стъпка да е болничен.

"Когато идва присъда, хората започват да се разболяват. Очаквам Емилия Ковачева да започне да се разболява".

Бащата изрази надежда, че нещата ще приключат преди малката Никол да започне да разбира.

Той призова на следващото заседание на 13 юни хората, отивайки на работа, да минат и да оставят едно цвете пред съдебната палата. Да покажат отношение към това как работи съдебната система у нас, да покажат отношение към Никол, към това, което се случва.

"Ние искаме да въздаде правосъдие, защото днес съм аз, утре може да е вашето дете".

Никол е добре на фона на това, през което е минала, разказа баща й.

"Тя е постоянно под медицински мониторинг. Ходи, говори, страхотно дете, което се развива нормално".

Вчера съдът изгледа кадрите от охранителните камери, които показват насилието над бебето. Родителите не издържаха и напуснаха залата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой й плаща на тая вещица адвокатите? Аз ако съм не мога и адвокат да си позволя и ще ме осъдят за нула време.
8
1
 
48
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Мда, заради такива циркове, как да се занимаваш със съд и полиция? Оправяш си сам нещата а ако се стигне до подобне гаргара по-добре ти да си страната на която да доказват вина. Трагична история.
7
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае колко подаръци, меко казано, от колежки и подобия е получила вече тая. Че разтропа ли си човката, още колко ли именца на грижовни колежки ще заплуват из блатото. По ърадиция, акушерките се учат от една друга да шамаросват редовно бебетата, за да ги "отучат"да си пълнят пеленките, да не реват" за щяло и нещяло",дане повръщат. Всеки такъв момент се съпътства с шамарчета върху бебетата. Не е за вярване но е факт. Хората си мълчат, защото знаят, че няма кой да им обърне внимание. Е, и?
6
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано никога не ми се налага да се разправям с българския съд. Дори си мисля понякога, ако недай си Боже ми потрябва справедливост, дали изобщо да намесвам съда? Ясно е, и да осъдя някого, вероятно би получил в най-благоприятния за мен случай няколко години затвор, а ако трябва и пари да ми дава, пари няма да видя от него. Защо изобщо да се занимавам по законния ред, след като законите се пишат за престъпници от други такива.
5
0
 
64
 
! Отговори
Бай Ставри преди 7 години
Цялото правосъдие и съдебна система е един голям ЦИРК. Държавата като цяло си е абсолютен Цирк.
4
10
 
61
 
! Отговори
Тато из Правец преди 7 години
Искахте демокрация-получихте я ...Нали знаете какво щеше да се случи с тая ако беше по мое време ?
3
3
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като цяло и съдията трябва да го осъдят заедно с подсъдимата, защото реално защитава виновния. Как да седят хората да живеят в Булгария, след като тука правосъдие няма за нормалните, а за *** - само привилегии.
2
3
 
62
 
! Отговори
Полицайката преди 7 години
Бой, бой, бой и само бой за такива хора като тази госпожа.
1
3
 
66
 
! Отговори
аз там преди 7 години
Няма такава държава. Безсилието и застрашава всички, дори току що родени. И всичко за да може мафията (и не говоря за високите и нива като хидроинжинерите и разни байовци) да може да е безнаказана.