Оставиха в ареста полицая, обвинен, че е убил родителите си

Според съда Венцеслав Караджов може да се укрие
4
Оставиха в ареста полицая, обвинен, че е убил родителите си
Снимка: Dnes.bg

Пловдивският окръжен съд остави без уважение искането на защитата на обвиняемия Венцеслав Караджов за изменение на мярката му за неотклонение от "задържане под стража" в по-лека, съобщиха от Съдебната палата.

Той е обвиняем за това, че на 15 юни 2016 г. в Пловдив умишлено е умъртвил майка си Божура и баща си Цветан, като убийството е извършено предумишлено и с користна цел.

Още по темата

Съдът намери, че и към настоящия момент са налице предпоставките за продължаване мярката за неотклонение задържане под стража, взета спрямо обвиняемия. Налице е обосновано предположение относно авторството на престъплението, в което е обвинен Караджов. Не е отпаднала реалната опасност да се укрие и да извърши престъпление при мярка, различна от "задържане под стража", отчитат магистратите.

За престъплението, в което е обвинен, законът предвижда наказание "лишаване от свобода" от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Определението не е окончателно и подлежи на обжалване пред Апелативен съд Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2 (продължение)-"ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА, ЧЕ ГИ УБИ ЗА ДА ИМ ВЗЕМЕ ИМОТА ИМА БАРУТ ПО РЪЦЕТЕ МУ!" - това е МОТИВ, а не доказателство -"ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ЧЕ Е АНТИХРИСТ" - това пък е по-скоро доказателство че нещо не е в ред с теб И така - в общи думи - МОТИВ - има, доказателства - НЯМА. Ако не правиш разлика между двете - твой проблем
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2-"ЧЕ Е ЗАСНЕТА КОЛАТА НА ЖЕНА МУ В ДЕНЯ НА УБИЙСТВОТО ПРЕД ДОМА ИМ!!" - А доказано ли е че той е бил вътре? Може жена му да ги е убила, без той да знае. Може жена му да е донесла някой друг да ги убие. Докато не се докаже че е бил вътре, значи няма доказателство срещу него. -"ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ СА СЕ ОПРАКАЛИ ОТ НЕГО" - това не е доказателатво. "СИГУРНО Е ИМАЛО ЗАБРАНА ДА ГИ ДОБЛИЖАВА!!!" - а това твоето е чисто гадаене
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА, ЧЕ Е ЗАСНЕТА КОЛАТА НА ЖЕНА МУ В ДЕНЯ НА УБИЙСТВОТО ПРЕД ДОМА ИМ!!ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ МУ СА СЕ ОПРАКАЛИ ОТ НЕГО В ПОЛИЦИЯТА И СИГУРНО Е ИМАЛО ЗАБРАНА ДА ГИ ДОБЛИЖАВА!!!ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА, ЧЕ ГИ УБИ ЗА ДА ИМ ВЗЕМЕ ИМОТА ИМА БАРУТ ПО РЪЦЕТЕ МУ!ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ЧЕ Е АНТИХРИСТ АЛЧЕН И СМЯТА ТОВА КОЕТО ИМАТ ОДИТЕЛИТЕ МУ ЗА НЕГОВО ОЩЕ ПРИЖИВЕ!СМЪРТНА ПРИСЪДА НЕ ЗАТВОР!
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а какви са доказателствата? Понеже последния път когато се писа за случая, основното "доказателство" беше ХИПОТЕЗАТА, че се е крил на задната седалка на колата, която е карала жена му. Ако е виновен и доживотна присъда му е малко, но да го осъдят на база на хипотези и предположения е пълна пародия